2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Yıkanabilir pedler bambudan yapılıyor instagramda farklı bikaç saufa var araştır istersen. Dün sipariş verdim daha kullandıktan sonra tecrübemi paylaşırım. Yıkanabilir oldğu için daha kullanışlı ve sağlıklı geldi bana

Napcaz acaba sinirlerim bozuldu bir ortamda falan olsa rezillik. Gerci cok gelmiyor ama insan huzursuz oluyor. Sebebi ne acaba doktora gidince de insanin aklı kaçıyor bebegi görünce sormayi unutuyor
Sanırım çocuk büyüdükce idrar kesesine baskı oluyor ve kaslar gevşiyor o yüzden oluyor

Ama aslında şuan daha çok dikkat etmen gereken zaman.yani daha fazla yarar li şeyler yiyerek daha fazla kalori alman gerek canım çokta azaltma vücudun ve bebeğin şuan yağ karbonhidrat protein hepsine fazlasıyla ihtiyacı var .

Bendede var Ne yazikki .. Peçete katlayıp koyuyorum her tuvalete gittigimde değiştiriyorum Sürekli iç çamaşırı değiştirme olanagim olmadığı için .. Yine de yedeklerle dolaşıyorum Çok zor ya
bende ıdrar kacırma yok ama alışkanlık oldu artık her wcye gıttgımde pecete koyarım camaşırıma.

Canım benim çocuk yok ama diğer gruplarda yaşadığın durumu çok anlatan vardı. Geneli hamilelik dönemi ile tuvalet eğitiminin birlikte pek yürümediği kanaatinde. Zaten zor bir iş tuvalet eğitimi vermek üstüne bir de hamilelik zamanı daha çok bunaltıyordur insanı az çok tahmin edebiliyorum Allah kolaylık versin

Bendede var Ne yazikki .. Peçete katlayıp koyuyorum her tuvalete gittigimde değiştiriyorum Sürekli iç çamaşırı değiştirme olanagim olmadığı için .. Yine de yedeklerle dolaşıyorum Çok zor ya
Bende kaçırıyorum hele hapşurduğumda kesin gidiyor, günde 2 iç çamaşır değiştiriyorum 1 tane de çantamda gezdiriyorum çok kaçarsa değişmek için. Sürekli günlük ped kullanıyorum

canım zorlma lütfen hazır olunca başla bende kızımda başladım baktım olacak gibi değil bıraktım sonra tekrar kendi istedi28 aylık felandı. o hazır olunca zaten bırakacak ha kendi istediği zamanda zor oldu mu oldu tabi ama hastalık düzeni değiştiriyor 4 yaşında şimdi hasta olsun altına kaçırabiliyor normal bunlar sabırlı ol eğer oamayacaksan ertelemeni tavsiye ederim çnkü çocuklar etkileniyor böyle baskılardan

7 kiloya diyetisyene mi yönlendirdi eyvah eyvah demek beni de yönlendirir.Ben de 8/9 kilo almişimdir 22. Haftdayım 24 te şeker yüklemesine gidicem.Valla ben bir anda kilo aldim anlamadim bu işi.
Bende bi anda aldm ya bir bir alıyodum bu ay iki iki buçk aldm ondan stres oldm walla

Yaş kaç

Arkadaşlar tekmeler nasıl gidiyor?
23+4teyim ciddi ciddi hissetmeye başladım, ileriki dönemde bebek daha da büyüyünce sıkıntı oluyor mu ?
Bilenler??

Canım benim ağrım oluyor ama çatıdan mı kaynaklı bilemedim.
Doktora muhakkak danış cnm. Genel itibariyle şiddetli bir ağrı çünkü o. İlişkiden sonra ağrın da olmuş olabilir belki.
Cnm Allah kolaylık versin. En enn en zor şeylerden biri tuvalet eğitimi. Anne için ayrı zor çocuğun psikolojisi için ayrı zor. Tahammülün kalmadıysa hiç devam etme. Kalıcı hasarlar oluşmasın. İyice hazır olsun daha kolay olur. Kaç aylık?
Arkadaşlar tekmeler nasıl gidiyor?
23+4teyim ciddi ciddi hissetmeye başladım, ileriki dönemde bebek daha da büyüyünce sıkıntı oluyor mu ?
Bilenler??
Ooo bebiş az daha büyüsün ne tekmeler ne tekmeler kaburga bile acıyor

Yarı yarıya azalttım bugün kahvaltımı falan elma getirdim yanımda ara öğün yapmaya vitamin ilacı da içmiştim ama bilemiyorum ki hamile diyet listesinde de çok az şey var mesela

Napcaz acaba sinirlerim bozuldu bir ortamda falan olsa rezillik. Gerci cok gelmiyor ama insan huzursuz oluyor. Sebebi ne acaba doktora gidince de insanin aklı kaçıyor bebegi görünce sormayi unutuyor
Bende her seferinde oluyo diyemem ama cogu kez oluyo
Dedigin gibi cok gelmiyo belki 1damla yani disarda olsada yapacak bise yok gunluk ped kullanilabilir belki ama ben fazla sevmiyorum kasinti yapiyo

Cok gecmis olsun allah sabir versin cnm.

Çok geçmiş olsun ikinize de benim de ilk gebeligim ama ne halim var ne hevesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…