2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Herkese merhabalar,
Epeyden beri telefonumda sorun vardi giremiyordum umarım herkes iyidir
Alyaliya , cok gecmis olsun Allah sabır versin canım acını paylasıyorum insallah istedigin zamanda Rabbim yeniden nasip eder Rosemiracle , hamilelik gibi hassas bir durumda gercekten cok uzucu seyler yasamissin canım insallah bundan sonrasi senin ve bebegin icin cok daha guzel olur

Benim eşimde benimle beraber kilo alıyor göbişlerimiz yarışıyor hadi ben doğumdan sonra 5-6 kilo birden bebekle vericem sen napmayı düşünüyosun diyorum kocayla dalga geçilmez ben de veririm seninle kilo diyor

Canım ben keeşlerde çalısırken eğitim veriyprduk tuvalet eğitimi. En önce çocugun hazır olması önemli bazen bir kere yapınca seviniyoruz ama sonra yapmayadabiliyor. Onu korkutmadan başlamak lazım bu işe yapmadıgı zaman bağırırsan ters teper daha da soğur ve korkar. Tuvalete gitmesini isteyecek şeyler dene mesela en sevdiği oyuncagıyla gitsin tuvaletin kenarlarını beraber stircker yapıstırın müzik dinleyin yani gitmesini isteyecek şeyler söyleyin. Eğer istemiyorsada zorlamayın hazır değildir zaten hazır oldugunda kendini belli eder bezden tahatsız olmaya başlar. Birde öğrendiği zaman bez takmayı kesinlikle bırakın gece bile çünkü gecede olsa tekrar beze yapmaya devam ediyor ve tuvalet alıskanlıgını daha zor kazanıyorlar alıştırma kilotları daha kullanıslı oluyor

Bende bi anda aldm ya bir bir alıyodum bu ay iki iki buçk aldm ondan stres oldm walla
Ben dikkat etmeye basladim.Asansör cıkmıyorum işte bile yürüyorum.Öğle arası eve geldim ki poğaça pide yemiyim yemek yiyeyim hem de hareket olsun diye

Bende her seferinde oluyo diyemem ama cogu kez oluyo
Dedigin gibi cok gelmiyo belki 1damla yani disarda olsada yapacak bise yok gunluk ped kullanilabilir belki ama ben fazla sevmiyorum kasinti yapiyo
Evet birde koku yapiyor bence. Bu mantarlara enfeksiyonlara falan hep sebep oluyor günlük ped. Ben uzun zamandir kullanmiyorum iyi degil. Gecer insallah dogumdan sonra ama normal doğum yapip idrari tutamama durumi yaşayanlar da varmış

Valla onlar alırsa alsın hiç umurumda değil biz almayalım da

Bügün detaylı utrasyonum vardı canım baktı bir sorun yok dedi büyüme kaynaklı ağrı diyor.inşallah öyledir

Baskı çok oluyordur o yüzdendir. Ben 37 38lerde hapşurunca tutamıyordum. Doğumdan sonra düzeliyor.
Dogumdan sonra düzeliyorsa iyi bari birde cok zayıf hamile kaldım biraz zorlaniyorum galiba bebegi taşımakta. Sırtım dahi ağrıyor. Ama genelde kilolu hamilelik daha kötü deniyor zayif kadinlar cocugu daha iyi taşır deniyor..yalan

Teşekkürler canım sagol

kızlar bebek yatağı hakkında ne düşünüyorsunuz? yaylı ve vısco olanlar zararlıymıs bebek için. ama piyasadaki çoğu yatak yaylı bu ay onu almayı düşünüyoruz beşiği aldım uyku setını aldım şimdi sıra yatakta

Kizlar bebişlere almamiz gereken kozmetik malzemeler neler . Hepsini ayni marka mi almaliyiz yenidoğan setleri var. ? Sampuani vucut losyonu pisik kremi baska neler ?

Kizlar bebişlere almamiz gereken kozmetik malzemeler neler . Hepsini ayni marka mi almaliyiz yenidoğan setleri var. ? Sampuani vucut losyonu pisik kremi baska neler ?
valla o konu baya ınce:) vucut losyonunu veya yağını gereksız buluyorum. şampuanı ben burt bees aldım mesela. pişik kremini de burt bees almayı dusunuyorum. içeriği incelemek lazım. ınstada muhendısınoglu dıye bı sayfa var bakmanızı öneririm.

Bence sallamışlar zayıflar da çok zorlanır. Ben de zorlanıyorum, zayıfım. Bebişin kilosu arttıkça daha da zorlanılacak. Sırt, bel, kalça ohohooo...
Cnm herkes ayrı bir şey diyor. Ben yün yatak yaptırıyorum kayınvalideme.
İçerikleri çok önemli. Katkısız yada organik olmasına özen gösteriyorum ben. Kızımın vücudu çok hassastı bakalım oğlum nasıl olur :)

Ben de bakıyordum mühendisinoğluna. Ama reklam aldığını da gözden kaçırmamak lazım. İnstagramda reklam almayanı yok gibi bir şey

2 yas 3 aylik. İkimizde iyilesene kadar ara vercem gercekten agir gelmeye basladi bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…