2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Mustela iyidir herhalde..ben onu alırım galiba. Benim 30lu yaslardaki kocam biz dalinle büyüdük diyor ama doğunun bilmemneresinde o tarihlerde ne dalini Allah aşkına dedim

Ben reflu yatağı aldım onu kullancam. Altına herhangi bi yatak olsa bile üste onu koycam. Singeri falan sert belden de bağlanıyor. Bir araştırın isterseniz

2 yas 3 aylik. İkimizde iyilesene kadar ara vercem gercekten agir gelmeye basladi bu durum
Aynen cnm. Sana da yazık kızına da. Biliyor musun en iyisi 3 yaş yada 3,5 yaş aslında çocuk için. Özellikle çok hazır değilse.. Doğacak bebeğinin de durumuna bakar halledersin. Canını sıkma, kulağını tıka dışarıya, eğitimi veren sensin, etkilenen sizsiniz. İlla ki olacak o iş. En hayırlı vakitte olur inşallah.

Kizlar bebişlere almamiz gereken kozmetik malzemeler neler . Hepsini ayni marka mi almaliyiz yenidoğan setleri var. ? Sampuani vucut losyonu pisik kremi baska neler ?
Pisik kremi bence sudokrem alın. Ben daha evel kendim icin kullanmıştım yara kremi olaraktan. Hatta leke giderme özelliği de varmış onun. Sonra bir arkadasa vermistim bebegi için. Fiyati da uygun. Güzel bi urun. Sampuan vücut losyonu gunes koruyucu krem, belki pudra da alirim ben.

yataşın buldım bı tane mınıko dıye bı yatak çift taraflı imiş. hafta sonu eşimle gidip bakçam
Ölçüsü nedir
Birde bebek odasi yaptınız mi?
Ben 60×120 olcude bir besik
Ayriyeten oda yapcam montessori,dolap,sifonyer vs.
O montessoriye yataş almayi düşünüyorum içine
Ben yataşta 19 sene yattım hicbise olmadi

Mustela iyidir herhalde..ben onu alırım galiba. Benim 30lu yaslardaki kocam biz dalinle büyüdük diyor ama doğunun bilmemneresinde o tarihlerde ne dalini Allah aşkına dedim
İçeriğe bakmak lazım cnm. Dalin hele en kötüsüydü. Şuan içerikleri nasıl bilmiyorum ama.

İçeriğe bakmak lazım cnm. Dalin hele en kötüsüydü. Şuan içerikleri nasıl bilmiyorum ama.
Bu arada uni baby nin içeriği değişmiş. Islak mendil türü seyler icin bilginiz olsun.
Zaten onu hic gözüm tutmamıştı.

Kızlar bebegin esyalari icin hangi marka deterjan aldınız yıkamak için
Ben ariel aldim bebek için sıvı deterjan..muz gibi kokuyor.
Yumuşatıcı koymicam.
Yanlış yaptım sanki ama..
Çokta kurcalamak istemiyorum.

bebek odası yapmadık bız. mobılya besık aldık . 70*130 ölçüsü. ama ıstedıgınız olculeerde yatak vardı.

Boron la yıkayacağım ben galiba.

Bu arada uni baby nin içeriği değişmiş. Islak mendil türü seyler icin bilginiz olsun.
Zaten onu hic gözüm tutmamıştı.
Teşekkür ederim, duymuştum. :) benim şimdi kızıma kulandığım ürünler hala içeriği temiz ürünler. Kardeşi de kullanır diye düşünüyorum ama yeni alacağım ürünlerin de muhakkak içeriğine dikkat edip alıyorum, alırım. İçeriği önemsiyorum kendi açımdan. Hep incelerim eşimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…