- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Zaten en önemlisi o. Aslinda bende bakiyorum ama cok anlamiyorum parfumsuz parabensiz vs olanlar a bakiyorum ama yeterlimi bu kadari bilmiyorum :) bide bazılarında anti alerjik alerji testinden gecmistir vsTeşekkür ederim, duymuştum. :) benim şimdi kızıma kulandığım ürünler hala içeriği temiz ürünler. Kardeşi de kullanır diye düşünüyorum ama yeni alacağım ürünlerin de muhakkak içeriğine dikkat edip alıyorum, alırım. İçeriği önemsiyorum kendi açımdan. Hep incelerim eşimle.
Kızlar bebegin esyalari icin hangi marka deterjan aldınız yıkamak için
Ben ariel aldim bebek için sıvı deterjan..muz gibi kokuyor.
Yumuşatıcı koymicam.
Yanlış yaptım sanki ama..
Çokta kurcalamak istemiyorum.
Hazir oldugunu her sekilde belli ediyor aksam kacta yatarsa yatsin oglene kadar bile uyansa kuru kalkiyor disari cikiyoruz 5 6 saat bile olsa yapmiyor orada sorunca gidiyoruz ve yaptirabiliyorum disarida. Bunuda lavaboyu merak ediyor ve ellerini yikamayi sevdigi icin kabul ediyor gibi geliyor. Alistirma kilodu aldim 6 tane. Yaptigi zaman sevdigi atistirmaliklardan veriyordum bazende tuvaletin duvarina yapistirma yapistirdik. Orada kitap okuduk boyama yaptik sarki soyledik parmak oyunu vs. Baslarda iyidi oturuyordu azicikta olsa yapiyordu simdi tuvalet zamani diyince saklaniyor gitmek istemiyorum yapmayacam diyoCanım ben keeşlerde çalısırken eğitim veriyprduk tuvalet eğitimi. En önce çocugun hazır olması önemli bazen bir kere yapınca seviniyoruz ama sonra yapmayadabiliyor. Onu korkutmadan başlamak lazım bu işe yapmadıgı zaman bağırırsan ters teper daha da soğur ve korkar. Tuvalete gitmesini isteyecek şeyler dene mesela en sevdiği oyuncagıyla gitsin tuvaletin kenarlarını beraber stircker yapıstırın müzik dinleyin yani gitmesini isteyecek şeyler söyleyin. Eğer istemiyorsada zorlamayın hazır değildir zaten hazır oldugunda kendini belli eder bezden tahatsız olmaya başlar. Birde öğrendiği zaman bez takmayı kesinlikle bırakın gece bile çünkü gecede olsa tekrar beze yapmaya devam ediyor ve tuvalet alıskanlıgını daha zor kazanıyorlar alıştırma kilotları daha kullanıslı oluyor
Pecetelerde bir suru kimyasal var beyazlatmak icin vs o bolgemizin florasini bozuyormusYikanabilir ped ne ola ki? Bende bakayim bir onlara. Depend kilot baktim ama o lohusalik zamani icin sanırım. Ilk gebelik olunca tecrubesiz de oluyor insan. Evet günlük ped kullanma canim. Ben tuvalet kagidini katlıyorum koyuyorum her girmeme atip değiştiriyorum hem gunluk ped kokuda yapio bence iyi değil.
Canım ben dalan roxy matik aldım daha oncedende halı ve koltuk sılıyordum kendısıyle kokusuda guzel doğal, kullanan bırcok arkadasımda var bebek kıyafetlerınde hepsı memnunKızlar bebegin esyalari icin hangi marka deterjan aldınız yıkamak için
Ben ariel aldim bebek için sıvı deterjan..muz gibi kokuyor.
Yumuşatıcı koymicam.
Yanlış yaptım sanki ama..
Çokta kurcalamak istemiyorum.
Ben persembe gidecegim 23 haftalikkenKızlar siz detaylı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırdınız?
Dr sormadım fakat aşılama yapan drum idrar sarmasının tekrarlıyacagını söylemişti bende o nedenle oldugumu düşünüyordum fakat burada okudugum kadarıyla bi çok arkadasta bu dönemde oluyor ve normal gibi geldi banaAmeliyat oldugunuz için mi kaçırma oluyor? Peki neden oluyormus acaba sizin dogumda falan mi oldu
Benimki de aynı durumda benle yiyor sen bana ne bakıyorsun biz üç kişiyiz diyorumBenim eşimde benimle beraber kilo alıyor göbişlerimiz yarışıyorhadi ben doğumdan sonra 5-6 kilo birden bebekle vericem sen napmayı düşünüyosun diyorum kocayla dalga geçilmez ben de veririm seninle kilo diyor
22.haftadayım. Bilemedim tırsıyorum biraz ama bi denerim olmadı yarım kalır napayımKaç haftalıksın? Elin alışkınsa hala alabilirsin aslında. Denemek lazım
Petrol türevi olmamalı, sls gibi maddeler olmamalı, birkaç daha var böyle şeyler. İçerik kısmında yazan ne kadar çoksa genelde katkılı oluyor. Benim eşim kimyager olduğu için anlamadığım yerde ondan yardım alıyorum. Evime ikimizin onayından geçmeden ürün sokmuyorum.Zaten en önemlisi o. Aslinda bende bakiyorum ama cok anlamiyorum parfumsuz parabensiz vs olanlar a bakiyorum ama yeterlimi bu kadari bilmiyorum :) bide bazılarında anti alerjik alerji testinden gecmistir vs
Gerisini anlamiyorum
Kasları hazır ama psikoloji çok hazır değil demek ki. Bir de daha doğmasa da kardeşten de etkileniyorlar. Ben alaturkaya alıştırayım daha sağlıklı diye düşünmüştüm çook zorlanmıştım sonra klozete geçtik daha iyiydi en son klozete çocuk için süslü püslü kendi seçtiği aparat aldık, aşırı sevdi ve iyice kabullendi. Sticker, abur cubur vs bizde hiiç işe yaramamıştı. Kendi istemedikçe yapmıyordu ne olursa olsun.Hazir oldugunu her sekilde belli ediyor aksam kacta yatarsa yatsin oglene kadar bile uyansa kuru kalkiyor disari cikiyoruz 5 6 saat bile olsa yapmiyor orada sorunca gidiyoruz ve yaptirabiliyorum disarida. Bunuda lavaboyu merak ediyor ve ellerini yikamayi sevdigi icin kabul ediyor gibi geliyor. Alistirma kilodu aldim 6 tane. Yaptigi zaman sevdigi atistirmaliklardan veriyordum bazende tuvaletin duvarina yapistirma yapistirdik. Orada kitap okuduk boyama yaptik sarki soyledik parmak oyunu vs. Baslarda iyidi oturuyordu azicikta olsa yapiyordu simdi tuvalet zamani diyince saklaniyor gitmek istemiyorum yapmayacam diyoazicik ustelesem yaygarayi kopariyor. Eve gelince illa altina yapiyor dedigim gibi disarida sorun yok evde bu sorunu yasamaya basladim. Hele kakasi ile bas etmek banada zor gelmeye basladi. Bu kadar zor oldugunu bilmiyordum ya. Bi iyleselim tekrar deneyecegim insallah bagladim artik altini
Siveno da iyiye benziyor ondan almayı düşünüyorum ben deCanım ben dalan roxy matik aldım daha oncedende halı ve koltuk sılıyordum kendısıyle kokusuda guzel doğal, kullanan bırcok arkadasımda var bebek kıyafetlerınde hepsı memnun
Minnoş küçük değilmi sanki. Benimki 36 aylık havalar ısınınca başlıycaz bakalım. Şimdiden işliyorum yavaş yavaş. Nisanda pipi fora yapıcaz2 yasini 3 ay gecti
Onu hiç duymadım canım inanki bir yorum yapamicam o yuzden ama içeriğine yorumlarına vs bakarsan aydınlatır senı bıraz zaten begenmezsen sonra degıstırırsın yıneSiveno da iyiye benziyor ondan almayı düşünüyorum ben de
Baktım biraz, içime sindi. Size de fikir olsun diye dedimOnu hiç duymadım canım inanki bir yorum yapamicam o yuzden ama içeriğine yorumlarına vs bakarsan aydınlatır senı bıraz zaten begenmezsen sonra degıstırırsın yıne
Uyutmuyor geceleri canımı acitiyo
bebek kıyafetini borla yıkama fikri çok garip geldikucukbikadin neden şaşırdınız
Borun ne olduğunu biliyor musunuz? Bilmiyorsanız şöyle söyleyeyim:bebek kıyafetini borla yıkama fikri çok garip geldi
Ben normal dogum yaptim oyle bisey yasamadim suan hamilelige bagli oldugunu dusunuyorum cunku meshaneye surekli baski oluyoEvet birde koku yapiyor bence. Bu mantarlara enfeksiyonlara falan hep sebep oluyor günlük ped. Ben uzun zamandir kullanmiyorum iyi degil. Gecer insallah dogumdan sonra ama normal doğum yapip idrari tutamama durumi yaşayanlar da varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?