2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Zaten en önemlisi o. Aslinda bende bakiyorum ama cok anlamiyorum parfumsuz parabensiz vs olanlar a bakiyorum ama yeterlimi bu kadari bilmiyorum :) bide bazılarında anti alerjik alerji testinden gecmistir vs
Gerisini anlamiyorum

Hazir oldugunu her sekilde belli ediyor aksam kacta yatarsa yatsin oglene kadar bile uyansa kuru kalkiyor disari cikiyoruz 5 6 saat bile olsa yapmiyor orada sorunca gidiyoruz ve yaptirabiliyorum disarida. Bunuda lavaboyu merak ediyor ve ellerini yikamayi sevdigi icin kabul ediyor gibi geliyor. Alistirma kilodu aldim 6 tane. Yaptigi zaman sevdigi atistirmaliklardan veriyordum bazende tuvaletin duvarina yapistirma yapistirdik. Orada kitap okuduk boyama yaptik sarki soyledik parmak oyunu vs. Baslarda iyidi oturuyordu azicikta olsa yapiyordu simdi tuvalet zamani diyince saklaniyor gitmek istemiyorum yapmayacam diyo azicik ustelesem yaygarayi kopariyor. Eve gelince illa altina yapiyor dedigim gibi disarida sorun yok evde bu sorunu yasamaya basladim. Hele kakasi ile bas etmek banada zor gelmeye basladi. Bu kadar zor oldugunu bilmiyordum ya. Bi iyleselim tekrar deneyecegim insallah bagladim artik altini

Pecetelerde bir suru kimyasal var beyazlatmak icin vs o bolgemizin florasini bozuyormus

Canım ben dalan roxy matik aldım daha oncedende halı ve koltuk sılıyordum kendısıyle kokusuda guzel doğal, kullanan bırcok arkadasımda var bebek kıyafetlerınde hepsı memnun

Ameliyat oldugunuz için mi kaçırma oluyor? Peki neden oluyormus acaba sizin dogumda falan mi oldu
Dr sormadım fakat aşılama yapan drum idrar sarmasının tekrarlıyacagını söylemişti bende o nedenle oldugumu düşünüyordum fakat burada okudugum kadarıyla bi çok arkadasta bu dönemde oluyor ve normal gibi geldi bana

Benimki de aynı durumda benle yiyor sen bana ne bakıyorsun biz üç kişiyiz diyorum onunki beni geçti 110 kilo oldu allahtan boyu var. Onun üçüz gibi

Molped 0 serisi kullanıyorum bende. Ped kullanmadan olmuyor ya rahatsız oluyorum. Pembe ve dışı beyaz olan Molped serisi güzel hem de kaşıntı yapmıyor. Her girmeye değiştiriyorum . Tuvalet kağıdı da dağılıyor terleyince hele de yaz geliyor şimdi hiç onunla uğraşamam

Zaten en önemlisi o. Aslinda bende bakiyorum ama cok anlamiyorum parfumsuz parabensiz vs olanlar a bakiyorum ama yeterlimi bu kadari bilmiyorum :) bide bazılarında anti alerjik alerji testinden gecmistir vs
Gerisini anlamiyorum
Petrol türevi olmamalı, sls gibi maddeler olmamalı, birkaç daha var böyle şeyler. İçerik kısmında yazan ne kadar çoksa genelde katkılı oluyor. Benim eşim kimyager olduğu için anlamadığım yerde ondan yardım alıyorum. Evime ikimizin onayından geçmeden ürün sokmuyorum.
Kasları hazır ama psikoloji çok hazır değil demek ki. Bir de daha doğmasa da kardeşten de etkileniyorlar. Ben alaturkaya alıştırayım daha sağlıklı diye düşünmüştüm çook zorlanmıştım sonra klozete geçtik daha iyiydi en son klozete çocuk için süslü püslü kendi seçtiği aparat aldık, aşırı sevdi ve iyice kabullendi. Sticker, abur cubur vs bizde hiiç işe yaramamıştı. Kendi istemedikçe yapmıyordu ne olursa olsun.

Canım ben dalan roxy matik aldım daha oncedende halı ve koltuk sılıyordum kendısıyle kokusuda guzel doğal, kullanan bırcok arkadasımda var bebek kıyafetlerınde hepsı memnun
Siveno da iyiye benziyor ondan almayı düşünüyorum ben de

bebek kıyafetini borla yıkama fikri çok garip geldi
Borun ne olduğunu biliyor musunuz? Bilmiyorsanız şöyle söyleyeyim:

yürütülen Ar- Ge projelerinin sonucu olarak üretilen “Boron” bordan elde edilen boraks, bitkisel

sabun, soda aktif oksijen ve benzeri tamamen doğal maddelerden üretilmektedir. “Boron”

üretiminde kullanılan boraks bileşenleri; su, oksijen, sodyum ve bordan meydana gelen, toprakta ve

bitkilerde bulunan doğal bir mineraldir. “Boron”; insan sağlığını tehdit etmeyen, fosfat içermeyen

çevreye duyarlı, borat özlü ve yerli bir temizlik ürünüdür.

Bebeğim için en uygununu en doğalını araştırıyorum. Eşim çevre laboratuvarında çalışıyor ve kendisi bizzat söyledi kullanalım diye. Çünkü herhangi bir kötülüğü yok. Zararlı da değil.

Ben normal dogum yaptim oyle bisey yasamadim suan hamilelige bagli oldugunu dusunuyorum cunku meshaneye surekli baski oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…