Ben mustela ve galenco kullandim kizimda memnun kaldim tavsiye ederimMustela iyidir herhalde..ben onu alırım galiba. Benim 30lu yaslardaki kocam biz dalinle büyüdük diyor ama doğunun bilmemneresinde o tarihlerde ne dalini Allah aşkına dedim
Ben 23de gidiyorumKızlar siz detaylı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırdınız?
Bor un ne olduğunu biliyorum ama dediğim gibi bebek kıyafeti yıkandığını hiç duymadım tercih meselesi tabikiBorun ne olduğunu biliyor musunuz? Bilmiyorsanız şöyle söyleyeyim:
yürütülen Ar- Ge projelerinin sonucu olarak üretilen “Boron” bordan elde edilen boraks, bitkisel
sabun, soda aktif oksijen ve benzeri tamamen doğal maddelerden üretilmektedir. “Boron”
üretiminde kullanılan boraks bileşenleri; su, oksijen, sodyum ve bordan meydana gelen, toprakta ve
bitkilerde bulunan doğal bir mineraldir. “Boron”; insan sağlığını tehdit etmeyen, fosfat içermeyen
çevreye duyarlı, borat özlü ve yerli bir temizlik ürünüdür.
Bebeğim için en uygununu en doğalını araştırıyorum. Eşim çevre laboratuvarında çalışıyor ve kendisi bizzat söyledi kullanalım diye. Çünkü herhangi bir kötülüğü yok. Zararlı da değil.
Allah kolaylık versin ne zor bi süreç bende oğlumda 10 gün denedim alışmadı en fazla 10 gün denemek gerekmiş sonra ara verdik bi kitap aldım resmini de ekleyeceğim onu okuduk baya 2. Denemede sinyal almadan başlarsan daha zorlanırsın bizimki kitaptan okuya okuya alıştı kendi kendine bende artık tuvalete yapacağım dedi çok şükür 2. Denemeyi daha kolay atlattık tabi kazalar oldu ilk zamanlar alışınca Bİle tam alışıp vaktınde vc ye gitmesi 1-2 ay alıyorKizlar 3 haftadir kizima tuvalet egitimi vermeye calisiyorum cisini yaptirabiliyordum tek 1 kere kakayi yaptirabildim kakayida gorunce dedim ki evet guveni kazandik artik bu is tamam bu hastalik cikti birden nazlandi tuvalet zamani desemde benle inatlasiyor yapmak istemiyorum diyo. 1 dk gecmeden altina birakiyor hem kaka hem cis. Hamilelik hastalik durumu derken sabrim kalmiyor ister istemez tepki vermeye basladim isler hic iyiye gitmiyor. Ara vermek istemiyorum ama bende cok gerginim ara verdim ve altini bagladim hatta o sinirle babasina bez al kizin buyumek istemiyormus altina yapcakmis pis kokacakmis diye usteledim. Suan pismanim belki hasta oldugu icin boyle yapiyordur bilmiyorum ama kendimi kontrol edemeyince kotu davranmaya basliyorum bu durum beni rahatsiz ediyorcocuklari olanlar nasil egitim verdiniz nasil bir yol izlediniz ara verip sonra tekrar baslayinca basarili oldunuz mu? Cok caresizim bunaldim
Lazimlik klozet aparati el yikama icin tabure aldim. Bugun altini bagladim ama yaptiktan sonra kaka yaptim diye soyluyo. Biraktim desemde az evvel bir daha oturttum bi kutu var ici gorunmeyen o klozete oturunca ben onun icine supriz biseyler koyuyorum merak ediyo aciyo seviniyo her seferinde degisik seyler koydum boyle bi oyun bulduk hosuna gidiyo. Supriz kutusu oyunu koyduk adini da. Supriz kutusu oyunu oynayalim mi diyorum tamam derse hadi sen klozete otur ben sana yapayim suprizleri dedim bugun oturmayi kabul etti. Hala emin degilim zorlanmazsa o ve beni de zorlamazsa devam ederim. Altini baglamamin sebebi kakali kulot yikamaktan biktim eskidan anneler yikarmis ya onlari anladim resmenAllah kolaylık versin ne zor bi süreç bende oğlumda 10 gün denedim alışmadı en fazla 10 gün denemek gerekmiş sonra ara verdik bi kitap aldım resmini de ekleyeceğim onu okuduk baya 2. Denemede sinyal almadan başlarsan daha zorlanırsın bizimki kitaptan okuya okuya alıştı kendi kendine bende artık tuvalete yapacağım dedi çok şükür 2. Denemeyi daha kolay atlattık tabi kazalar oldu ilk zamanlar alışınca Bİle tam alışıp vaktınde vc ye gitmesi 1-2 ay alıyor
Kaç haftalıksın? Arada oluyor öyle?Bebeğin hareketleri 3 gündür çok azaldı yarın sabah kontrolüm var içim hiç rahat değil
Kaka gerçekten daha zor ama cnm. Hem korkabiliyorlar hem de bez dışı bir yere yapmak garip geliyor, ıkınmak vs zor geliyor şaşırıyorlar.Lazimlik klozet aparati el yikama icin tabure aldim. Bugun altini bagladim ama yaptiktan sonra kaka yaptim diye soyluyo. Biraktim desemde az evvel bir daha oturttum bi kutu var ici gorunmeyen o klozete oturunca ben onun icine supriz biseyler koyuyorum merak ediyo aciyo seviniyo her seferinde degisik seyler koydum boyle bi oyun bulduk hosuna gidiyo. Supriz kutusu oyunu koyduk adini da. Supriz kutusu oyunu oynayalim mi diyorum tamam derse hadi sen klozete otur ben sana yapayim suprizleri dedim bugun oturmayi kabul etti. Hala emin degilim zorlanmazsa o ve beni de zorlamazsa devam ederim. Altini baglamamin sebebi kakali kulot yikamaktan biktim eskidan anneler yikarmis ya onlari anladim resmentuvalet egitimi kabusum oldu hic kolay degilmis kendi evladi olunca anliyor insan
Yabancı ülkelerde farklı olabiliyor bazı sistemler bana doktorum 18den sonra yapılıyor dediBen 23de gidiyorum
Yasadigim ulkede 22 ve 24 hafta icerisinde olmasi gerek zaten
Kötü düşünme canım ara ara olur öyleBebeğin hareketleri 3 gündür çok azaldı yarın sabah kontrolüm var içim hiç rahat değil
Ne kadar sıklıkla hissediyorsunuz ben emin olamıyorum hatta bazen acaba hissetmiyormuyum diyorumKızlar benim bebek bugün çok fazla hareketliydi çok fazla hissetmeye başladım sizlerde de böylemi☺
Gün içinde sürekli oldu bazen ard arda çok şiddetli hissettim. Kaç haftalıksın canımNe kadar sıklıkla hissediyorsunuz ben emin olamıyorum hatta bazen acaba hissetmiyormuyum diyorum
Evet bu durumu biliyordum ama yasamak anlamami sagladiKaka gerçekten daha zor ama cnm. Hem korkabiliyorlar hem de bez dışı bir yere yapmak garip geliyor, ıkınmak vs zor geliyor şaşırıyorlar.
21+2 şuan. Bazen çok net gibi geliyo ama şüohede kalıyorum :/Gün içinde sürekli oldu bazen ard arda çok şiddetli hissettim. Kaç haftalıksın canım
İnşallah güzel geçer canım bende bu haftasonu giricem zİyi geceler kızlar nasılsınız yarın detaylı ultrasona giricem aç tok fark eder mi ki ne kadar sürüyorkaç haftalıkken girdiniz siz ben yarın 21+6 olucam Allah izin verirse ❣ cinsiyet konusunda kafa karışıklığı olmaz insAllah sağlıklı olması önceliğimiz ama bı öyle bı böyle derlerse insan ne alacağını şaşırır
Ben de cuma günü giricem saat 5te sanırım fark etmez aç tok olmakİyi geceler kızlar nasılsınız yarın detaylı ultrasona giricem aç tok fark eder mi ki ne kadar sürüyorkaç haftalıkken girdiniz siz ben yarın 21+6 olucam Allah izin verirse ❣ cinsiyet konusunda kafa karışıklığı olmaz insAllah sağlıklı olması önceliğimiz ama bı öyle bı böyle derlerse insan ne alacağını şaşırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?