2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bor un ne olduğunu biliyorum ama dediğim gibi bebek kıyafeti yıkandığını hiç duymadım tercih meselesi tabiki

Allah kolaylık versin ne zor bi süreç bende oğlumda 10 gün denedim alışmadı en fazla 10 gün denemek gerekmiş sonra ara verdik bi kitap aldım resmini de ekleyeceğim onu okuduk baya 2. Denemede sinyal almadan başlarsan daha zorlanırsın bizimki kitaptan okuya okuya alıştı kendi kendine bende artık tuvalete yapacağım dedi çok şükür 2. Denemeyi daha kolay atlattık tabi kazalar oldu ilk zamanlar alışınca Bİle tam alışıp vaktınde vc ye gitmesi 1-2 ay alıyor

Eklentiler

• F9D01D3D-C3B6-4EEC-BEC1-C95979A596EA.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar benimde marttın ilk haftası kontrole gitmem gerekti ama şu virüs korkusundan gitmek istemiyorum 21 haftalık oldu detaylı ultrason giremedim gitmediğim için ne zaman giderim bilemiyorum ama hiçte gidesim yok

Lazimlik klozet aparati el yikama icin tabure aldim. Bugun altini bagladim ama yaptiktan sonra kaka yaptim diye soyluyo. Biraktim desemde az evvel bir daha oturttum bi kutu var ici gorunmeyen o klozete oturunca ben onun icine supriz biseyler koyuyorum merak ediyo aciyo seviniyo her seferinde degisik seyler koydum boyle bi oyun bulduk hosuna gidiyo. Supriz kutusu oyunu koyduk adini da. Supriz kutusu oyunu oynayalim mi diyorum tamam derse hadi sen klozete otur ben sana yapayim suprizleri dedim bugun oturmayi kabul etti. Hala emin degilim zorlanmazsa o ve beni de zorlamazsa devam ederim. Altini baglamamin sebebi kakali kulot yikamaktan biktim eskidan anneler yikarmis ya onlari anladim resmen tuvalet egitimi kabusum oldu hic kolay degilmis kendi evladi olunca anliyor insan

Kaka gerçekten daha zor ama cnm. Hem korkabiliyorlar hem de bez dışı bir yere yapmak garip geliyor, ıkınmak vs zor geliyor şaşırıyorlar.

İyi geceler kızlar nasılsınız yarın detaylı ultrasona giricem aç tok fark eder mi ki ne kadar sürüyor kaç haftalıkken girdiniz siz ben yarın 21+6 olucam Allah izin verirse cinsiyet konusunda kafa karışıklığı olmaz insAllah sağlıklı olması önceliğimiz ama bı öyle bı böyle derlerse insan ne alacağını şaşırır

İnşallah güzel geçer canım bende bu haftasonu giricem z

Ben de cuma günü giricem saat 5te sanırım fark etmez aç tok olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…