2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aynen canım ya sorma şimdiden böyleyse diğer ayları düşünemiyorum ☺
İnsallah yasadiginda gorursun neresini ittirdigini bile anliyosun o zaman bu dirsek diyorsun bura kafasi diyorsun oyle anlasiliyor hatta cikinti yaptigi yere elini koyunca hissediyorsun sertligi coook guzel ve karnin kipir kipir oluyo calkalaniyor gibi bazende oyle yamuluyor ki ne yapiyor bu diye sasiriyorsun insallah Rabbim o gunleride yasatsin bizlere

Cidden mi ya çok heyecanlııı inşallah hayırlısıyla görürüz o günleride canım

Korona turkiyede de resmiyette belirlenmis kizlar. 1 kisi kimbilir resmi olmayan kac kisi var birsuru rahatlatici video izledim bu hususta yok grip gibi yok genclerde ve cocuklarda olum yok vs.. kimse senin gibi dikkat etmezki cocuguna dokunur oper cildircam ya evden cikmak istemiyorum resmen

O dönem bizde bi kreşin oyun grubundandık pedagog desteği aldım ben 10 günü geçirme demişti ama 2. Kez denediğinde sinyalleri iyi Alman lazım yoksa 2. Kez de bağlarsan çok uzun sürü alışmaz dedi bende yaptıgı yere kadar yapsın illa öğrenecek dedim 2. Hiç zorlamadım 3 yaşında kendi istedi seni çok iyi anlıyorum sabrın sınırlarını zorlamak bu tuvalet eğitimi

Egitim verirken mi 10 gun yoksa ara verme durumu mu 10 gunu gecmesin?

Egitim verirken mi 10 gun yoksa ara verme durumu mu 10 gunu gecmesin?
10 gün bezi çıkarıp alıştırmaya çalış 10 geçerse tekrar bez bağla hazır değil demek ki hiç stres olma gerçekten onlar hazır olduğunda sinyalleri veriyor bende ilk denemede çıldırdım bazen bağırdım şimdi o kadar pişman oluyorum sanki alışmayan mı var illa ki alışacak

Kesinlikle alismayan yok illa olacak bi sekilde ama ben musaitken olsun istedim ama bakalim ara verdim kendi soyleyince goturecegim durumuna gore hareket edecegim artik. Yorucu ve zooor. Anneme soruyorum biz nasil alistik diye cok ilginctir annem 6 7 aylik oldugumuzda altimizi kuru gorunce lazimliga oturtup etrafimiza minderlerle kapatim 15 20 dk bekletirmis bi bakarmis yapmisiz. Oyle oyle kuru buldukca cise tutarmis erkenden alisirmisiz sasirdim bu yontemede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…