- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
günaydın biz bitirdik sayılır bir mobilyası kaldı onu da bu hafta sipariş vereceğizGunaydin kizlar alisveris yaptiniz mi bebislere
Biz daha büyük parçalara başlamadık kıyafet falan tarzı şeyleri az az alıyoruz. Bu ay maaştan sonra sanırım bebek arabasını alırız.Gunaydin kizlar alisveris yaptiniz mi bebislere
Merhaba doktora gidebildiniz mi?Bebeğin hareketleri 3 gündür çok azaldı yarın sabah kontrolüm var içim hiç rahat değil
Memurlara olur tabiki. Biz özel sektörde gelmeye devam ederizgünaydın kızlar bıldğınz gibi korona türkiyeye geldi. okulların tatil olma durumu varmış. okullar tatil edilince engellilere ve hamılelere de iş tatil oluyor ya bu durum bızı etkiler mi bize de tatil olur yani değil mi bilen var mı acaba
Evet oyleymis turkiyede ama bana erken gibi geldi henuz 2.trimestire bile girmemis oluyo ama vardir elbet doktorlarin bildigi :)Yabancı ülkelerde farklı olabiliyor bazı sistemler bana doktorum 18den sonra yapılıyor dedi☺
Canim yasadigim ulkede sayisiz vaka cikti hatta birtanesi benim Calistigim hastanede yatiyormusgünaydın kızlar bıldğınz gibi korona türkiyeye geldi. okulların tatil olma durumu varmış. okullar tatil edilince engellilere ve hamılelere de iş tatil oluyor ya bu durum bızı etkiler mi bize de tatil olur yani değil mi bilen var mı acaba
Biz daha sadece arabasını aldık başka birşey yok ortada düşündükçe nasıl alınacak ne alınacak diye fena oluyorum bazen... İlk bebek olunca kayboluyor insan biraz galibaGunaydin kizlar alisveris yaptiniz mi bebislere
Ben ilk günden beri hem sabahları görselin, akşamları oksapar göbekten iğne kullanıyorum doğuma kdr kullanıcam, allah yardımcın olsun canım sağlıkla hamile kalırsın tekrardan insallahKızlar selamBende bu gruptaydım ama malesef sekizinci haftada bebeğimin kalbi durdu. Pıhtılaşma ve kromozom testi yaptırdım. Kromozom testleri temiz çıktı. Pıhtılaşma da mthfr c677t heterozigot ve pai 1 4g/4g homozigot çıktı. Diğerleri normal. Aranızda kan sulandırıcı kullanarak gebeliğine devam eden var mı acaba? Bendeki değerler hafifmiş sanırım aöa bi kayıp olduğu için tekrar hamilelik olursa iğne başlayacaz. Nasıl bi süreç bizi bekliyor
ben omo ve unibaby bebek deterjanı kullanmıştım kızımda 1 yıldır farmasi kullanıyrumKızlar bebegin esyalari icin hangi marka deterjan aldınız yıkamak için
Ben ariel aldim bebek için sıvı deterjan..muz gibi kokuyor.
Yumuşatıcı koymicam.
Yanlış yaptım sanki ama..
Çokta kurcalamak istemiyorum.
hayırlısı türkiyedeki önlemlerin yeterli olduğunu düşünmüyorum. o yüzden inşallah tatil yaparlar. vırus bulaşan kişinin gezdığı yerlerdeki herkesın karantınaya alınması gerekır sadece aılesını almışlar. bana saçma geldi.Canim yasadigim ulkede sayisiz vaka cikti hatta birtanesi benim Calistigim hastanede yatiyormus
1 olu var simdilik
Henuz ne okullar kapandi nede baska bir onlem alindi
Suan turkiyede boyle ciddi kararlar alinacaginida pek sanmiyorum
arabasını pusetını, beşiğini, uyku setını, şampuanını ve bı ıkı tane alt ust takım eşofman aldım. öcelikle büyük parçaların taksıdı bitisn dedGunaydin kizlar alisveris yaptiniz mi bebislere
Ben ilk günden beri hem sabahları görselin, akşamları oksapar göbekten iğne kullanıyorum doğuma kdr kullanıcam, allah yardımcın olsun canım sağlıkla hamile kalırsın tekrardan insallah
Canim yasadigim ulkede sayisiz vaka cikti hatta birtanesi benim Calistigim hastanede yatiyormus
1 olu var simdilik
Henuz ne okullar kapandi nede baska bir onlem alindi
Suan turkiyede boyle ciddi kararlar alinacaginida
Gule gule kullanin baya bise alinmis , biz k.karti kullanmiyoruz taksitle almiycaz yani 1 ay sonra nakit olarak dusunuyorum besik ve arabayi bugun kiyafet alisverisine cikcaz bakalim duruma gorearabasını pusetını, beşiğini, uyku setını, şampuanını ve bı ıkı tane alt ust takım eşofman aldım. öcelikle büyük parçaların taksıdı bitisn ded
k. daha alınabılır şeyler çünkü.
Benim çok düşüktü ama yaşım ileri olduğu için hiç riske atmayalım dedi dr.umAllah razı olsun canım amin inşallah. Allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSizin pıhtılaşma dereceniz nasıldı?
Bende bula bula yavrularımın doğacağı yılı buldu demekten kendimi alamıyorumTam doğum yapacağımız zamanlarda virüs haberlerinden tedirgin oluyorum artık ya, sağlık bakanının açıklamasını beklemekten uyuyamıyorum
Canım öncelikle başın sağ olsunKızlar selamBende bu gruptaydım ama malesef sekizinci haftada bebeğimin kalbi durdu. Pıhtılaşma ve kromozom testi yaptırdım. Kromozom testleri temiz çıktı. Pıhtılaşma da mthfr c677t heterozigot ve pai 1 4g/4g homozigot çıktı. Diğerleri normal. Aranızda kan sulandırıcı kullanarak gebeliğine devam eden var mı acaba? Bendeki değerler hafifmiş sanırım aöa bi kayıp olduğu için tekrar hamilelik olursa iğne başlayacaz. Nasıl bi süreç bizi bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?