2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar selam Bende bu gruptaydım ama malesef sekizinci haftada bebeğimin kalbi durdu. Pıhtılaşma ve kromozom testi yaptırdım. Kromozom testleri temiz çıktı. Pıhtılaşma da mthfr c677t heterozigot ve pai 1 4g/4g homozigot çıktı. Diğerleri normal. Aranızda kan sulandırıcı kullanarak gebeliğine devam eden var mı acaba? Bendeki değerler hafifmiş sanırım aöa bi kayıp olduğu için tekrar hamilelik olursa iğne başlayacaz. Nasıl bi süreç bizi bekliyor

günaydın kızlar bıldğınz gibi korona türkiyeye geldi. okulların tatil olma durumu varmış. okullar tatil edilince engellilere ve hamılelere de iş tatil oluyor ya bu durum bızı etkiler mi bize de tatil olur yani değil mi bilen var mı acaba

Memurlara olur tabiki. Biz özel sektörde gelmeye devam ederiz

Canim yasadigim ulkede sayisiz vaka cikti hatta birtanesi benim Calistigim hastanede yatiyormus
1 olu var simdilik
Henuz ne okullar kapandi nede baska bir onlem alindi
Suan turkiyede boyle ciddi kararlar alinacaginida pek sanmiyorum

Ben ilk günden beri hem sabahları görselin, akşamları oksapar göbekten iğne kullanıyorum doğuma kdr kullanıcam, allah yardımcın olsun canım sağlıkla hamile kalırsın tekrardan insallah

ben omo ve unibaby bebek deterjanı kullanmıştım kızımda 1 yıldır farmasi kullanıyrum

Canim yasadigim ulkede sayisiz vaka cikti hatta birtanesi benim Calistigim hastanede yatiyormus
1 olu var simdilik
Suan turkiyede boyle ciddi kararlar alinacaginida pek sanmiyorum
hayırlısı türkiyedeki önlemlerin yeterli olduğunu düşünmüyorum. o yüzden inşallah tatil yaparlar. vırus bulaşan kişinin gezdığı yerlerdeki herkesın karantınaya alınması gerekır sadece aılesını almışlar. bana saçma geldi.

Gunaydin kizlar alisveris yaptiniz mi bebislere
arabasını pusetını, beşiğini, uyku setını, şampuanını ve bı ıkı tane alt ust takım eşofman aldım. öcelikle büyük parçaların taksıdı bitisn ded
k. diğerleri daha alınabılır şeyler çünkü.

Ben ilk günden beri hem sabahları görselin, akşamları oksapar göbekten iğne kullanıyorum doğuma kdr kullanıcam, allah yardımcın olsun canım sağlıkla hamile kalırsın tekrardan insallah

Allah razı olsun canım amin inşallah. Allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Sizin pıhtılaşma dereceniz nasıldı?

1 olu var simdilik
Suan turkiyede boyle ciddi kararlar alinacaginida
Gule gule kullanin baya bise alinmis , biz k.karti kullanmiyoruz taksitle almiycaz yani 1 ay sonra nakit olarak dusunuyorum besik ve arabayi bugun kiyafet alisverisine cikcaz bakalim duruma gore

Ben okulda calisiyorum herkes tatil olur diyo napicam evde Ama bana da kalirsa bi vaka icin tatil olmaz yaa

Canım öncelikle başın sağ olsun benim pıhtı testlerim temiz 8 gene bakıldı birinde sadece taşıyıcı çıktım diğeri senin gibi 4G/4g. Ben tedavi ile gebe kaldığım için tedavi öncesi bu testim yapışmıştı. Tüp bebek yaptığım merkez Ankara da, takibimi yaşadığım yerde yaptırıyorum. Normal kadın doğum doktorum bu testin risk taşımadığını kan sulandırıcıya gerek olmadığını söyledi 12. Haftada keselim dedi. Ben merkez ile bağlantımı koparmadım onlarda ayda bir arıyorlar sağ olsunlar. Neyse onlar izin vermedi ilaçlarımın kesilmesine. Dedim doktor risk yok testte ciddi bir sorun yok keselim diyor diye. Taşıyıcı olduğun değilde, 4g/4g olması gereken değil bir gen bile olsa biz riske atamayız kesinlikle üç ilaca devam ediyorsun dedi. Oksapar iğne, coaspirin kan sulandırıcı ikisini kullanıyorum. İkiz olduğu için de 12. Haftadan beri proluton deport diye haftalık iğnem var. Kadın doğumcu bunu da kesecekti buna da gerek yok demişti ama iyiki devam etmişim hepsine şu an için çok şükür iyi gidiyoruz. 22+4 olduk

ya korku sardı beni onca olay yaşadım zaten normal değil pskolojim
daha doğrusu hepimiz için tedirgin yaratıyor bize ilaç da veremezler
bebeği etkiler mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…