- 15 Temmuz 2013
- 743
- 496
- 333
bende kendimden değil ama karnımdakinden korkuyorum.bünyemde baya zayıf bu hamilelğimde.grip boğaz enfeksiyonu geçirdim durdum bu 5 ayda.Allah sonumuzu hayreylesinya korku sardı beni onca olay yaşadım zaten normal değil pskolojim
daha doğrusu hepimiz için tedirgin yaratıyor bize ilaç da veremezler
bebeği etkiler mi acaba
aynen hamile olmasam korkmazdım sağlıklı bireylerde sorun olmuyormuş ama hamilelikte çok riskli biz dışarı çıkmasak bile çözüm değil eşler dışarda başka insanla mutlaka görüşürüzbende kendimden değil ama karnımdakinden korkuyorum.bünyemde baya zayıf bu hamilelğimde.grip boğaz enfeksiyonu geçirdim durdum bu 5 ayda.Allah sonumuzu hayreylesin
aminnnOfff ya benim eşimde ekmekçi sabah beri beynini yedim kolonya aldındı ellerini yıkadın mı para alıp veriyor 50 bakkala gir çık Allah tan ondada tik olmuş kolonya ile yıkanıyrm sanki diyo Allah yardımcımız olsun
Bendz tam tersini dusunuyorum turkiyenin aldigi onlemin yuzde 1ini avrupa almiyo vallahayırlısı türkiyedeki önlemlerin yeterli olduğunu düşünmüyorum. o yüzden inşallah tatil yaparlar. vırus bulaşan kişinin gezdığı yerlerdeki herkesın karantınaya alınması gerekır sadece aılesını almışlar. bana saçma geldi.
Aynısını bu sabah eşime dedim bi hamile kaldım dünyada felaket üstüne felaketBende bula bula yavrularımın doğacağı yılı buldu demekten kendimi alamıyorum
Canım nasıl 2.trimester olmuyor 19 haftamın içindeyim 20 haftalık olucam 2.trimesterdayım suan benEvet oyleymis turkiyede ama bana erken gibi geldi henuz 2.trimestire bile girmemis oluyo ama vardir elbet doktorlarin bildigi :)
Tam doğum yapacağımız zamanlarda virüs haberlerinden tedirgin oluyorum artık ya, sağlık bakanının açıklamasını beklemekten uyuyamıyorum
Bende bula bula yavrularımın doğacağı yılı buldu demekten kendimi alamıyorum
Aynısını bu sabah eşime dedim bi hamile kaldım dünyada felaket üstüne felaketcumartesi doktor randevum var kara kara nasıl gitceğimi düşünüyorum hastanelerle bu kadar haşır neşir olmak zorunda olduğumuz bir dönemde bu virüs çok korkutuyo insanı
Yok canim senin icin yazmadim 18. Hafta icin yazmisim ama hangi kafayla yazmisim acabaCanım nasıl 2.trimester olmuyor 19 haftamın içindeyim 20 haftalık olucam 2.trimesterdayım suan ben
Aslında annenin söylediği çok doğru bi yöntem bana da söylemişlerdi bebekken arada altını aç klozete oturt DİE ama üşendimKesinlikle alismayan yok illa olacak bi sekilde ama ben musaitken olsun istedim ama bakalim ara verdim kendi soyleyince goturecegim durumuna gore hareket edecegim artik. Yorucu ve zooor. Anneme soruyorum biz nasil alistik diye cok ilginctir annem 6 7 aylik oldugumuzda altimizi kuru gorunce lazimliga oturtup etrafimiza minderlerle kapatim 15 20 dk bekletirmis bi bakarmis yapmisiz. Oyle oyle kuru buldukca cise tutarmis erkenden alisirmisiz sasirdim bu yontemede
Çocuk hayattan soğuyacakBebegimiz ilerde okusun diye ona hamile kaldigim zaman icin gunluk tutmaya başlamıştım. Sen karnimdayken dünyada olup bitenler şöyleydi böyleydi yaziyordum hep. Baktim hep olumsuz seyler. Sehitler depremler hastaliklar...biraktim sonra.
Bende yayılırsa nasıl hastaneye gidip doğurucam diye kaygılanıyorum zaten şuan bünyelerimiz Hassas virüs e çok açık allah yardımcımız olsunAynısını bu sabah eşime dedim bi hamile kaldım dünyada felaket üstüne felaketcumartesi doktor randevum var kara kara nasıl gitceğimi düşünüyorum hastanelerle bu kadar haşır neşir olmak zorunda olduğumuz bir dönemde bu virüs çok korkutuyo insanı
benimde 2. doz cuma günü. inşallah virüsten hiçbirimiz etkilenmeyiz2. Tetanoz dozu cuma günüydü ben de bugün gideyim dedim sağlık ocağı kalabalıklaşmadan şimdi millet panikle hücum edecek hastanelere sağlık ocaklarına. Hemşire 2 gün bile olsa erken vurmayalım geç olmasında sakınca yok ama erken olursa işe yaramaz dedi vurmadı. Cuma tekrar gideceğim.
Hamileleri riskli grupta tanımlamıyorlar ama bağışıklık sistemimiz normal insanınki gibi güçlü değil inşallah sorun yaşamadan atlatırız hepimiz.
Canım aynen yurtdısında bazı seyler biraz daha farklı işliyormus bana doktorum şöyle demişti hatta yurtdısında hemen keseye falan bile bakmıyorlar acele etmiyorlar demişti bakarlarsa da karından uğrasmıyolarmıs alttan bakıyolarmısYok canim senin icin yazmadim 18. Hafta icin yazmisim ama hangi kafayla yazmisim acaba12 haftadan sonra 2. Trimester oluyo
18 hafta detayli ultrason icin erken diye dusunuyorum ama vardir mutlaka bir sebebi
Biz turkiyeye bakarak herdaim geriden geliyoruz zaten
Yani ben bu sayfada gebeligimi sizlerle takip ediyorum ama cok farkli ilerliyoCanım aynen yurtdısında bazı seyler biraz daha farklı işliyormus bana doktorum şöyle demişti hatta yurtdısında hemen keseye falan bile bakmıyorlar acele etmiyorlar demişti bakarlarsa da karından uğrasmıyolarmıs alttan bakıyolarmıs ☺ Benim zaten bu haftasonu 19.haftam bitiyor doktorumda bir sorun yok dedi o yuzden onu dinleyip gidicem bide randevu da bulamadım yoksa çok geç kalıcaktım detaylı için
Yani ben bu sayfada gebeligimi sizlerle takip ediyorum ama cok farkli ilerliyo
Simdi hangisi iyi hangisi kotu bilmiyorum ben 21. Haftadayim henuz detayliya girmedim 23.u haftada girmis olucam
Benimde anneannem 7 aylıkken annem beni emzirdikten sonra tuvalete tutarmış yapmaya alışmışım sonra tuvaletm gelince ağlıyormuşum altımın açılmasını bekliyormuşumAslında annenin söylediği çok doğru bi yöntem bana da söylemişlerdi bebekken arada altını aç klozete oturt DİE ama üşendim
Ben aksini iddia etmiyorumBenım doktorum 20 haftadakı muayenemde 23. haftada randevu almam gerektıgını ve bebek bıraz daha buyusun oyle gır detaylıya dedıgı ıcın 23te gırdım.. Sizinki normal bence..Ama belli bir aralık vardır doktor o yuzden arkadasa uygun gormustur belki Biz uzman olmadıgımız ıcın yorum yapamayız.. Sadece yasadıgımız sureclerı paylasıyoruz haliyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?