2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benimde cuma kontrol günüm benim doğduğum yılda çernobil faciası olmuş.

Aksini iddia ettiniz demiyorm tabi; bende sizin haftanızdayken detaylı yaptırdım ondan bahsetmek istedim..ama belki baska tıbbı bıdetay vardır ki arkadasın testini 18, haftasından sonra yapıyordur.

Benım perinatalog hekımım , ikili yada üclü testlerin hata payının cok yuksek oldugunu o yuzden kandan dnaya bakılan test ile hata payının cok dusuk oldugunu herkesın bu testi yaptırması gerektiğini söyledi.. Pahalı oldugu ıcın Türkiye'de hala tarama testleri devam ediliyormus.Sizde belkı daha uygun ve devletın karsıladıgı bı durumdaysa bu testle bakılıyor olabilir. Belkı bulundugunuz ülke tıbbı olarak cok daha gelişmiş olabilir. Devlet hastanelerinde ki ultrason cihazlarında sadece karın ıcındekı sıvıyı ve genel olarka goruntulemeyı saglayan ultrason cıhazları var cok geride..

Sezeryan konusunda munkun olsa asla sezeryan olmam .. Umarım saglık kosullarım elverır ve Normal dogum gerceklestırebilirim.

Kaç aylık yavrunuz bilmiyorum ama, 5 ay ara ile iki kez bu eğitimi denemiş biri olarak 27 aylıkken 3 hafta uğraştım artk ikimiz de yiprannca bıraktım, sonraki denemede 1 hafta dolmadan öğrendi hazirbulunuslugu çok çok onemliymis yaşayarak öğrendim

Saglik sigortamiz oldugu icin uygun ama burasi tibbi olarak turkiyenin yanindan gecemez bence
Komsu ulkeler almanya, hollanda ve fransa gibi avrupa ulkelerininde tip konusunda turkiye kadar ileride oldugunu dusunmuyorum. Kendim sahit oldugum icin bu ulkeleri sayiyorum diger ülkeler icin bise diyemem
Tabikide saglik acisindan sezeryana mecbur kalanlari soz konusu bile edemeyiz ama sirf istek uzerine olan sezeryandan bahsediyorum
Herkesin kendi dusuncesi tabiki

Her hastane farkli uyguluyor Sehir hastaneside 23. Haftaya ayarliyor mesela zaten internetten arastirinca 18 ve 24. Haftalarda yaptirilir diyor

Evet gittim bir sorunu yokmuş çok şükür her zaman aynı şekilde hareket etmez dedi doktorum bir gün çok hareketli ertesi gün çok az hareketli olabilir dedi.Bu çocuk beni panik atak hastası yaptı

Ya sonrada bende aynı durum olustu, arada bir siz yazdınız mı dıye baktım gruba Doktorıma da yazdım sadece değilsiniz panik atak durumda sımdı alttan alttan vuruyor..Sorun olmayısına cok sevındım

Kızlar hiç korkmayın Allahın izniyle corona çocuk ve bebeklere bulasmiyor

Eklentiler

• 20200311_162745.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 28

Ben ortadogu ulkelerı ıle calısan bir firmadayım. İşimizin yanı sıra artık doktor rezervasyonları ıcınde rıcacı olan cok musteri oluyor. Türkiye Sağlık turizmi acısından çok tercih ediliyor ama geneli bulundugunuz ülkeyi bilemem tabi.. Ülkemizdeki hastanelerin rezalet durumlarını gözümle gördüğüm için bu konu benim için hep muallak..Herkes kotu demek değil bu tabi..

Sezeryanla ilgili sadece ameliyat olmaktan cok korktugum için yapılmasını istemiyorum İğneyı dusunmek bile cok zor benim için ama gerekirse boynum kıldan ince tabiki..

Bende çok korkuyorum sezeryandan ameliyat sonuçta. Ama normal doğumda bişeyler ters gider diyede çekincelerim var hayırlısı

Bende çok korkuyorum sezeryandan ameliyat sonuçta. Ama normal doğumda bişeyler ters gider diyede çekincelerim var hayırlısı

Zaten normal dogum ıcın bır suru seyın ıyı gıtmesı gerekli... Hadi uygunsun olmadı ters gitti yine sezeryana alıyorlar.. Sadece cok ısrarcı olmamak gerek galiba.. Rabbim hepimize hayırlı dogumlar nasıp etsin inşallah..

Çok saol canım. Sağlıkla da kucağına alırsın inşallah Benim dr umda çok bi risk teşkil etmediğini ama bi tane kaybım olduğu için gebelik oluşunca iğneye başlayacağımı söyledi. Corasprin için gerek olmadığını söyledi bana da ama insan tedirgin oluyor tabiki, ya sadece iğne yeterli gelmezse diye. Bilemiyorum iyice araştırmadan da riske etmek istemiyor insan. Allah nasip ederde tekrar gebe kalırsam bende bırak deseler bile bırakmam. Bir de iğneyi kendi kendinize mi vuruyorsunuz? Morarma vs oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…