Ben kizimda toplamda 16 kilo aldim ve ilk 5 ayda 10 alip son 4 ayda 6 aldim23.haftama girdim. Şimdiye kadar 7 kilo aldımBiliyorum son aylar kilo alımı artar ama başlarda böyle kilo alıp da doğuma kadar fazla kilo almamak mümkün müdür ki?
Ben de korktum haberi gorunce ama 0-6 yas cocuklarda bu virusun baglandigi protein yokmus bu sebeple cocuklar tasiyici konumundaymis yani hastalik belirtisi gostermiyorlar. Buna dayanarak cocuklarimdan yana rahat olmaya calisiyorumGunaydinlar. Haberde gördüm. Ingilterede yenidogan bi bebegin korona virus testi pozitif cikmis. Hani bebekler etkilenmiyordu
Normal canim korkulcak bisey yok, bende de sizma oluyor islatmiyor ama anliyorum gogus ucu kenarlarinda kurumus beyazliklar oluyorArkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum 25. Haftanın içerisindeyim fakat gögüslerimden ara ara süt geliyor kıyafetimde ıslaklık görüyorum bunu yaşıyan var mı aranızda biraz andişeleniyorum da erken doğum falan olur diye.
Olmamasi da normal, olmasi daBende olmuyor bende şimdi korkmaya başladım sutum olmayacak mi acaba diye
Degistirebilirsin tabiki eger istersen, ilk gebeligimde 30. Haftada mecburi doktor degisimi yapmistimDeğiştirsim var doktoru ama artık geç kaldık herşeye normal olabilir diyo
İlk ay oluyordu gecti ama bir kac defa tansiyonum dusunce gozlerimin onunde donen seyler vardiKızlar baş dönmesi oluyor mu sizlerde ara sıra?
Anladım benim ilk kez dün oldu çok fena bugünde oldu bir kere yattıgım yerde sanki tansiyonum da bugün 11/6ydı baş dönmesi tansiyon düşerse mi olur genelde acabaBen kizimda toplamda 16 kilo aldim ve ilk 5 ayda 10 alip son 4 ayda 6 aldimherkes gider mersine ben tersine hesabi suanda ilk 5 ayi +8 ile kapadim ins yine 16 yi gecmeden tamamlarim
Ben de korktum haberi gorunce ama 0-6 yas cocuklarda bu virusun baglandigi protein yokmus bu sebeple cocuklar tasiyici konumundaymis yani hastalik belirtisi gostermiyorlar. Buna dayanarak cocuklarimdan yana rahat olmaya calisiyorum
Normal canim korkulcak bisey yok, bende de sizma oluyor islatmiyor ama anliyorum gogus ucu kenarlarinda kurumus beyazliklar oluyorkizimda da olmustu yani olagan bir durum artik memisler sut uretiyor zaten
Olmamasi da normal, olmasi dadoganin kanunu bu, o süt gelecek Allahin izniyle
Degistirebilirsin tabiki eger istersen, ilk gebeligimde 30. Haftada mecburi doktor degisimi yapmistimama cogu doktor gebelikte olanlra olagan der, sen sadece sıkı takip et tansiyonunu, sinirda gibisin. Sakin kalmaya calis bol su
İlk ay oluyordu gecti ama bir kac defa tansiyonum dusunce gozlerimin onunde donen seyler vardibenim tansiyon 9-5 civarında seyrediyor, normalde de zaten tansiyonum dusuktur pek etkilemiyor beni
16 kilonun kaçını doğumda kaçını sonra verdin pekiBen kizimda toplamda 16 kilo aldim ve ilk 5 ayda 10 alip son 4 ayda 6 aldimherkes gider mersine ben tersine hesabi suanda ilk 5 ayi +8 ile kapadim ins yine 16 yi gecmeden tamamlarim
Ben de korktum haberi gorunce ama 0-6 yas cocuklarda bu virusun baglandigi protein yokmus bu sebeple cocuklar tasiyici konumundaymis yani hastalik belirtisi gostermiyorlar. Buna dayanarak cocuklarimdan yana rahat olmaya calisiyorum
Normal canim korkulcak bisey yok, bende de sizma oluyor islatmiyor ama anliyorum gogus ucu kenarlarinda kurumus beyazliklar oluyorkizimda da olmustu yani olagan bir durum artik memisler sut uretiyor zaten
Olmamasi da normal, olmasi dadoganin kanunu bu, o süt gelecek Allahin izniyle
Degistirebilirsin tabiki eger istersen, ilk gebeligimde 30. Haftada mecburi doktor degisimi yapmistimama cogu doktor gebelikte olanlra olagan der, sen sadece sıkı takip et tansiyonunu, sinirda gibisin. Sakin kalmaya calis bol su
İlk ay oluyordu gecti ama bir kac defa tansiyonum dusunce gozlerimin onunde donen seyler vardibenim tansiyon 9-5 civarında seyrediyor, normalde de zaten tansiyonum dusuktur pek etkilemiyor beni
Çamaşır suyu çok zararlı ama sana da zarar veriyorAylardır çamaşır suyu kullanmayı minimuma indirmiştim ama bugün tekrar başladım bu virüs beni obsesif yapacakKeşke müstakil evim olsaydı diyorum bütün evi yıkardım. Ev gözüme çok pis, mikroplu görünüyor
Geçmedi ki hiç ikinci trimester beni çok zorladı reflü ve gastrit konusundaReflü olayi baslayan var mi, 1 haftadir ciddi manada agzimdan aci su geliyor ne yesem
Çok normal cnm. Süt dediğin ne ki zaten azıcık bir şey geliyordur senin de. Benim şimdiden başladı. İlk bebeğimde de 6 aylıkken başlamıştı. Göğüs ucunda hassasiyet yapıyor sadece. Sıkma ama.Arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum 25. Haftanın içerisindeyim fakat gögüslerimden ara ara süt geliyor kıyafetimde ıslaklık görüyorum bunu yaşıyan var mı aranızda biraz andişeleniyorum da erken doğum falan olur diye.
40 haftaya varmadan 54 cm doğan çocuk yoktur gibi geliyor, kaldı ki eğitim alırken ortalama kilo, baş çevresi, boy oranları var, bunlar öğretiliyor. O yüzden hep takibi yapılıyor, doğduktan sonra bile. Bunlar ortalama değerler. Benim anlattığım kişi 38,5 39.haftadaydı ve ayrıca ortalama değerden bahsettim. Ve sapma payının çok yüksek olduğundan. İstisna olur mu olur tabi ama istisnalar kaideyi bozmaz :)Benim kızım 54 cm dogmustubazen imkansız olmuyor....kilosu da 4 un üzerinde ydi... doktor normal doğumda çok yirtilman olur dediği için sezeryani tercih etmiştim.... Benden önce bı bayan doğum yapmıştı ultrasonda 4 kg altı gözüküyormus ama doğduğunda 4 kg üstü çıkmış.ve tekrar bayiltip yırtıkları dikmisler...en çok ta o gözümü korkutmustu...
Bende de oluyor cnm. Düşünmemeye çalışıyorum. Nasılsa başıma gelecek diyorum. Bu sefer daha kolay olur inşallah diyorum, kendimi teskin etmeye çalışıyorum.Kızlar bende ara ara doğum korkusu oluyor. Napcam bilemiyorum. Hastanelere de gitmek sıkıntı, zaten devletteki psikiyatrlara hiç güvenmiyorum. Sadece ilaç yazıyorlar gibi geliyor bana. Allah yardımcımız olsun.
Bir şeyler yedikten sonra uzanma cnm, dik otur, dik dur. Ben de en baştan beri çok şiddetli olmayan şekliyle var.Reflü olayi baslayan var mi, 1 haftadir ciddi manada agzimdan aci su geliyor ne yesem
Gece rüyama giriyor canım ya doğumla yatıp doğumla kalkıyorum. Son ana kadar hastaneye gitmeyeyim diyorum. Ebeler habire açıldı mı diye bakıyor ya. Sonra bide kontrol altında olmak iyidir diyorum. İlkinde oğlanın kalp atımı yavaşlamıştı hemen müdahale edip keseyi patlattı doktor. Orda olmak güzel bir şey tabi. Mecbur gidicem napıyım. Kafam karışıyor bu sorularla.Çok normal cnm. Süt dediğin ne ki zaten azıcık bir şey geliyordur senin de. Benim şimdiden başladı. İlk bebeğimde de 6 aylıkken başlamıştı. Göğüs ucunda hassasiyet yapıyor sadece. Sıkma ama.
40 haftaya varmadan 54 cm doğan çocuk yoktur gibi geliyor, kaldı ki eğitim alırken ortalama kilo, baş çevresi, boy oranları var, bunlar öğretiliyor. O yüzden hep takibi yapılıyor, doğduktan sonra bile. Bunlar ortalama değerler. Benim anlattığım kişi 38,5 39.haftadaydı ve ayrıca ortalama değerden bahsettim. Ve sapma payının çok yüksek olduğundan. İstisna olur mu olur tabi ama istisnalar kaideyi bozmaz :)
Bende de oluyor cnm. Düşünmemeye çalışıyorum. Nasılsa başıma gelecek diyorum. Bu sefer daha kolay olur inşallah diyorum, kendimi teskin etmeye çalışıyorum.
Bir şeyler yedikten sonra uzanma cnm, dik otur, dik dur. Ben de en baştan beri çok şiddetli olmayan şekliyle var.
Reflü olayi baslayan var mi, 1 haftadir ciddi manada agzimdan aci su geliyor ne yesem
[/
Cok yemek yiyince oluyor bende de yer kalmadi galiba mide sıkışıyor
Kızlar az önce eşim birşey anlatıyordu ben baya gülme krizine girdimve idrarımı tutamadım sanırım kaçtı azıcık normal midir yaa ilk kez basıma geliyo
Evet bazen geceleri uyanıyorum ya soluma yatabiliyorum çift yastıkla:/ gaviscon kullanıyorum arada bir kaşık çok iyi geliyorReflü olayi baslayan var mi, 1 haftadir ciddi manada agzimdan aci su geliyor ne yesem
Canım sen yaşadında biliyosun korkuyosun ben hiç yaşamadan bilinmezden tırsıyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum dünyada milyonlarca kadın başardı bende başarmak zorundayım öyle ya da böyle bebek çıkacak bir şekilde diye ama bu rahatlama bir gün sürüyor en fazla:)Kızlar bende ara ara doğum korkusu oluyor. Napcam bilemiyorum. Hastanelere de gitmek sıkıntı, zaten devletteki psikiyatrlara hiç güvenmiyorum. Sadece ilaç yazıyorlar gibi geliyor bana. Allah yardımcımız olsun.
Hadi ya şaka gibi sıkıntı iyikş evdeydimDoktorum bu haftalarda başlayabilir demişti
Canım Allahın izniyle başaracaksın, başarıcaz ama o saatler biraz sancılı geçiyor işte. Bir de herkeste uzun sürmeye bilir. Benim 3 saatte doğuran arkadaşım var. İnşallah onun gibi oluruz biz de.Canım sen yaşadında biliyosun korkuyosun ben hiç yaşamadan bilinmezden tırsıyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum dünyada milyonlarca kadın başardı bende başarmak zorundayım öyle ya da böyle bebek çıkacak bir şekilde diye ama bu rahatlama bir gün sürüyor en fazla:)
Olur olur olmaz mı hiiiççç.hapşurunca da oluyor. Cuma günü bu yüzden eve gittim. Üstümü değişip işe tekrar döndüm.Kızlar az önce eşim birşey anlatıyordu ben baya gülme krizine girdimve idrarımı tutamadım sanırım kaçtı azıcık normal midir yaa ilk kez basıma geliyo
Yemek borusu yaniyo benim de 1 haftayı geçti dayanamicak gibi olursan renni içiyorum 1 ölçekReflü olayi baslayan var mi, 1 haftadir ciddi manada agzimdan aci su geliyor ne yesem
40 haftaya varmadan 54 cm doğan çocuk yoktur gibi geliyor, kaldı ki eğitim alırken ortalama kilo, baş çevresi, boy oranları var, bunlar öğretiliyor. O yüzden hep takibi yapılıyor, doğduktan sonra bile. Bunlar ortalama değerler. Benim anlattığım kişi 38,5 39.haftadaydı ve ayrıca ortalama değerden bahsettim. Ve sapma payının çok yüksek olduğundan. İstisna olur mu olur tabi ama istisnalar kaideyi bozmaz :)
evet benim kız 40 haftayı tamamladı son ana kadar bekledik normal doğum için....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?