2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım ben bugün aile hekimine yazdırdım ignemi ve progestani.stres yapma yani sende yazdirirsinbu arada benimde raporum yok

Zannetmıyorum canım pahalı oldugunu yazdırınca 3 lıra 5 lıra anca verırsın ben toplu aldıgım ıcın tek fıyatını blmyrm ama cok degıl :)
Canım bunun iki çeşidi varmıs surup olanımı hap olanımı kullanıyosun sen doktorum onu yazmamıs

Az önce tansiyonum 13/8 çıktı ya yüksek sanki bu zamanda stres yapmamak mümkün mü

Daha kendime doğru düzgün bişey almadım kilomu bedenimi kestiremediğimden ama kızım için baya hazırlık yaptım diyebilirim gerçi bu ay internet siparişi bile vermeyi düşünmüyorum bekleyeceğim
Valla ben daha hic bise almadim 2pijamasi 1oyuncagi var sadece
Bu hafta sonu belcikada her yil yapilan bebek fuari vardi oradan almayi dusunuyorum pusetini besigini vs vs ama oda iptal oldu
Simdide disari cikmaya korkuyorum
6 aylikda devlet prim veriyo onla alisveris yapim diyorum simdide hem ozamana kadar su virusde gider insallah

Ben de internetten sipariş vererek alıyordum aldıklarımı daha doğru düzgün bir şeyi yok çocuğun salgın yaygınlaşırsa ihtiyaçlarını nasıl temin ederim bilmiyorum. Çok yaygınlaşmadan alsam mı diyorum ama kimde ne hastalık olduğu belli değil napacam? Acaba alsam gelince de dış paketlerini açmadan iyice çamaşır suyuyla silsem olmaz mı?

Bende deli cesareti vardı sanırım hamıleyken dogum videoları izkerdim sürekli
Ben de izliyorum ya Peki o olayın vehametine alışma açısından bi faydası olmuş muydu
Sizler ne çok kullanıyorsunuz regenesis max hepsini içeriyor diye sadece onu verdi bana doktorum hemde riskli gebelik uzmanı bu doktor. Bu ayda 2 ya da 3 gunde bir al yeter dedi .
Ben onu her gün içiyorum. Sadece balık yediğin hafta 2-3e düşür demişti.

Valla bende hala bişey alamadım beklicem biraz daha havalar ısınsın bakalım ne olucak duruma göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…