Kan sulandırıcı iğnem bitiyor, salgının durumu belli değil, raporum yok, napacağım diye düşünmekten helak oldum dr'um İstanbulda ve benim gitmem şu durumda neredeyse imkansız hastalık kol geziyor. Offf radyolog ilaç yazıyor mu biliyor musunuz? Çrş mecbur detaylıya gideceğim, çünkü kendi dr'uma gidemeyeceğim
Sizler ne çok kullanıyorsunuz regenesis max hepsini içeriyor diye sadece onu verdi bana doktorum hemde riskli gebelik uzmanı bu doktor. Bu ayda 2 ya da 3 gunde bir al yeter dedi .
Daha kendime doğru düzgün bişey almadım kilomu bedenimi kestiremediğimden ama kızım için baya hazırlık yaptım diyebilirim gerçi bu ay internet siparişi bile vermeyi düşünmüyorum bekleyeceğim
Valla ben daha hic bise almadim 2pijamasi 1oyuncagi var sadece
Bu hafta sonu belcikada her yil yapilan bebek fuari vardi oradan almayi dusunuyorum pusetini besigini vs vs ama oda iptal oldu
Simdide disari cikmaya korkuyorum
6 aylikda devlet prim veriyo onla alisveris yapim diyorum simdide hem ozamana kadar su virusde gider insallah
Ben de internetten sipariş vererek alıyordum aldıklarımı daha doğru düzgün bir şeyi yok çocuğun salgın yaygınlaşırsa ihtiyaçlarını nasıl temin ederim bilmiyorum. Çok yaygınlaşmadan alsam mı diyorum ama kimde ne hastalık olduğu belli değil napacam? Acaba alsam gelince de dış paketlerini açmadan iyice çamaşır suyuyla silsem olmaz mı?
Sizler ne çok kullanıyorsunuz regenesis max hepsini içeriyor diye sadece onu verdi bana doktorum hemde riskli gebelik uzmanı bu doktor. Bu ayda 2 ya da 3 gunde bir al yeter dedi .
Ben de internetten sipariş vererek alıyordum aldıklarımı daha doğru düzgün bir şeyi yok çocuğun salgın yaygınlaşırsa ihtiyaçlarını nasıl temin ederim bilmiyorum. Çok yaygınlaşmadan alsam mı diyorum ama kimde ne hastalık olduğu belli değil napacam? Acaba alsam gelince de dış paketlerini açmadan iyice çamaşır suyuyla silsem olmaz mı?