2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar bebeklerinizin kilosu nasıl . Hareketleri sürekli mi ?

Canım ben bugün aile hekimine yazdırdım ignemi ve progestani.stres yapma yani sende yazdirirsinbu arada benimde raporum yok
Sağol cnm, normalde yazmıyoruz bu ilaçları raporsuz ama gebesin hastaneye gitme diye rica minnet yazdırdım şükür. Eczanede yokmuş sipariş verdiler gelecek inşallah.
Paketini dışarıda kapı önünde aç at cnm, içini de zaten direkt makineye. Ellerini de yıka, kolonyalan bir şey olmaz.

biz Allah'tan bitirmiştik alışverişi bir marketten alınabilecek bez ıslak mendil falan kaldı.. Bence durum daha da kötüleşmeden bütün ihtiyaçlarınızı internetten alın karantina başlarsa o şansınız da kalmaz gelen paketlere dokunmadan bir gün bekletirsin bir sıkıntı varsa da kalmaz

Sağlık ocağına gittim kızlar, tedirgindim ama mecburdum da. Epey zorlandım, raporsuz bu ilaçlar verilmiyor dediler ama rica minnet halloldu şükür. Madem halloluyor neden rüca minnet gerekiyor bilmiyorum çünkü mecburum yani oraya gelmişim gebeyim. Hastaneye karışmayayım diye yazdı sağolsun. Eczanede bulamadım ama şükür yazdırdım.

Banada dedi aile hekimi mecbur olmadıkça gelme diye ama mecbur ilac yazdırmam gerekiyordu

Canım sen hangi şehirdesin.benim doktor hiç öyle bişi demedi en fazla 20 tane yazabiliyor bir seferde yazdirdim

Heves bile kalmadı ki canım bi geçip gitseydi

Cansız eşyalarda en fazla 9 saat yaşıyor diyolar bi köşeye koyup 1-2 gün sonra açabilirsin bence ama yinede riskli tabi

Canım sen hangi şehirdesin.benim doktor hiç öyle bişi demedi en fazla 20 tane yazabiliyor bir seferde yazdirdim
Kocaeli cnm. Benim burada bulunduğum yerde sağlık ocağının hizmeti çok vasat. Bir hemşiresi iyi. Birçok şeyi yapmıyorlar. Ve genel olarak egoları yüksek. bu kez iyi bile hallettim işimi şükürler olsun.

Kaynvalmdemler gelecek akşama.oda bakkal işletio hergun bir sürü insan özellıklede paralarla uğraşmasıda kötü şimdilik burda bi vaka duymadık ama yınede korkuo ınsan

Ben pek korkmuyordum izlerken .merakım gidiodu hemde doğdugundakı güzel anlarıda gorunce daha bı heyecan sarıodu
Ben de korkmuyorum. Merakla izliyorum. Hem bana ne gibi şeyler yapılcak onu da görmüş oluyorum Allah'ım sıkıntısız sağlıklı normal doğumlar nasip etsin

Sabah ve akşam olmak üzere 2 kere tok karnına alıyorum canım doktorun neden bılgılendırmıyor senı cok hayret ettım acıkcası yaa kac defa almana karar verecek olan o
Canım hastanede yok doktor arayıp ulasamıyorum mesajla da çok geç cevap veriyor o yuzden

İnsan vücudu dışında birkaç saat canlı kalıyormuş virüs. Gelen kargoyu eldivenle alıp bir süre bekletmek ve sonrasında yıkamakla çözülür mesele. İnşallah kontrol altına alınır ama pek zannetmiyorum o yüzden İnternet alışverişine devam edicem ben. Beşik ve bebek arabası gibi büyük eşyalar dışında her şeyi hazır evdeyken internetten almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…