2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Miniğim ya tam göbek deliğimin orda şimdi pıt pıt vuruyo elımlede hıssedebılıyorum oy sizi veren Rabbime kurban olurum ya en sevdiğim duygulardan birisi ya onu hissetmek
Benimde cok hosuma gidiyo
Konusuyorum o kimildayinca
Belli vakitlerde uyaniyo sanki
Birde babasini duyunca mutlaka bi oynuyo
Babaci olacak heralde

Benim geçen cumartesi 303 gramdı hareketleride çok hissetmiyorum ben ama bazen karnımı geriyor ordan anlıyorum☺ Senin kaç benişin kilosu
Benim en son 436 idi bende bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum senin kilo artışın oldu mu ?

Kızlar benim sezeryan olmam gerek ilk bebeğim sezeryan çünkü inşallah öyle bir şey olmaz ama hastanelerin hepsi enfekte olursa nerede ameliyat olucaz biz azda olsa kafama takmaya başladım Allah'ım koru herkesi

Bende internetten az az alışveriş yapıyorum bunun için dışarı cikmamaliyiz sağlık daha önemli

• Kızlar yeni farkettim göğsümün uç kısmına yakın ince ince kırmızı damarımsı şeyler var çatlakmış onlar bir sürüde şey kullanıyorum ve sadece 4 kilo aldım annemde falan çatlak yok niye böyle oldu ya ne kullansam

Sen öyle deyince ben de baktım ama bişey göremedim. İnşallah gerçekten yoktur. Çatlamalar öyle belli belirsiz incecik mi başlıyomuş

Bu arada ne güzel 4 kilo almışsın ya maşallah

Ben iki kilo almışım sadece ama karnım çok çatladı lierac a ragmen

Bebeklerimin beşikleri, pusetleri ve bebek arabaları hazır iyiki almışım bir ay önce aldık. Annemle kayınvalidem de onlu hastane çıkışı aldı. Bir ay önce hiç yoktan iyidir. Kişisel bakım eşyalarını alsam pekte bir şey kalmıyor ilk üç aylık oldukları zaman için.

Aslında bu durumu genetik ırsı diyorlar ne kadar doğru bilemem . :) bazen iki kız kardeşin birinde oluyor birinde olmuyor nasip :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…