kaftankef hayırlısı.. Kayıtlı Üye 15 Ocak 2016 1.947 3.342 133 17 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #16.561 Yasamara .!.: Canım sen hangi şehirdesin.benim doktor hiç öyle bişi demedi en fazla 20 tane yazabiliyor bir seferde yazdirdim Genişletmek için tıkla... Sen nerdensin cnm çok merak ettim?
Yasamara .!.: Canım sen hangi şehirdesin.benim doktor hiç öyle bişi demedi en fazla 20 tane yazabiliyor bir seferde yazdirdim Genişletmek için tıkla... Sen nerdensin cnm çok merak ettim?
birkartanesiii 💜❄️💜 Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Eylül 2019 1.580 13.654 158 17 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #16.562 ogrtmn hnm .!.: Ablam mesela annem 5 tane doğurmuş ablam 3. Anneminkinden kötü karnı Genişletmek için tıkla... Örnekleri en yakınındakiler . Keşke hiç olmasa ama oluyor işte malesef
ogrtmn hnm .!.: Ablam mesela annem 5 tane doğurmuş ablam 3. Anneminkinden kötü karnı Genişletmek için tıkla... Örnekleri en yakınındakiler . Keşke hiç olmasa ama oluyor işte malesef
S salihanifi Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2015 72 86 38 17 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #16.563 Semo Can .!.: Sizler ne çok kullanıyorsunuz regenesis max hepsini içeriyor diye sadece onu verdi bana doktorum hemde riskli gebelik uzmanı bu doktor. Bu ayda 2 ya da 3 gunde bir al yeter dedi . Genişletmek için tıkla... Regenesisin içinde magnezyum ve d vitamini yok ve bence d vit ozellikle hamileliktede haytın her aşamasındada eksikliği vücut için çok onemli
Semo Can .!.: Sizler ne çok kullanıyorsunuz regenesis max hepsini içeriyor diye sadece onu verdi bana doktorum hemde riskli gebelik uzmanı bu doktor. Bu ayda 2 ya da 3 gunde bir al yeter dedi . Genişletmek için tıkla... Regenesisin içinde magnezyum ve d vitamini yok ve bence d vit ozellikle hamileliktede haytın her aşamasındada eksikliği vücut için çok onemli
K krmzcck Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2019 540 761 23 32 17 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #16.564 ogrtmn hnm .!.: 70 şerefine İnşallah doğumdan sonra kolay olur vermek işim iş yoksa sürekli acıkıyorum Genişletmek için tıkla... Ya canım sen bildiğin zayıfsın haline şükrett gayet ıyı duruyorsun
ogrtmn hnm .!.: 70 şerefine İnşallah doğumdan sonra kolay olur vermek işim iş yoksa sürekli acıkıyorum Genişletmek için tıkla... Ya canım sen bildiğin zayıfsın haline şükrett gayet ıyı duruyorsun
Karusel Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2019 3.909 5.596 158 17 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #16.565 krmzcck .!.: Ya canım sen bildiğin zayıfsın haline şükrett gayet ıyı duruyorsun Genişletmek için tıkla... Dur bakalım daha 4 ay var doğuma
krmzcck .!.: Ya canım sen bildiğin zayıfsın haline şükrett gayet ıyı duruyorsun Genişletmek için tıkla... Dur bakalım daha 4 ay var doğuma
K krmzcck Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2019 540 761 23 32 17 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #16.566 ogrtmn hnm .!.: Dur bakalım daha 4 ay var doğuma Genişletmek için tıkla... Alsanda cabuk verırsın canım zayıf hamıle kalmıssın sağlıklı olsunda bebısler verılır kılo bı sekılde bende umursamamaya basladım helede su vırus olaylarından sonraa tek derdımız kılo olsun
ogrtmn hnm .!.: Dur bakalım daha 4 ay var doğuma Genişletmek için tıkla... Alsanda cabuk verırsın canım zayıf hamıle kalmıssın sağlıklı olsunda bebısler verılır kılo bı sekılde bende umursamamaya basladım helede su vırus olaylarından sonraa tek derdımız kılo olsun
Karusel Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2019 3.909 5.596 158 17 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #16.567 krmzcck .!.: Alsanda cabuk verırsın canım zayıf hamıle kalmıssın sağlıklı olsunda bebısler verılır kılo bı sekılde bende umursamamaya basladım helede su vırus olaylarından sonraa tek derdımız kılo olsun Genişletmek için tıkla... Yemeye devam
krmzcck .!.: Alsanda cabuk verırsın canım zayıf hamıle kalmıssın sağlıklı olsunda bebısler verılır kılo bı sekılde bende umursamamaya basladım helede su vırus olaylarından sonraa tek derdımız kılo olsun Genişletmek için tıkla... Yemeye devam
Peripellas Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2019 3.110 3.475 133 17 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #16.568 stelyum2 .!.: Sen öyle deyince ben de baktım ama bişey göremedim. İnşallah gerçekten yoktur. Çatlamalar öyle belli belirsiz incecik mi başlıyomuş Genişletmek için tıkla... Göğüslerde öyle başlıyomuş ya
stelyum2 .!.: Sen öyle deyince ben de baktım ama bişey göremedim. İnşallah gerçekten yoktur. Çatlamalar öyle belli belirsiz incecik mi başlıyomuş Genişletmek için tıkla... Göğüslerde öyle başlıyomuş ya
Peripellas Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2019 3.110 3.475 133 17 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #16.569 stelyum2 .!.: Bu arada ne güzel 4 kilo almışsın ya maşallah Genişletmek için tıkla... 4 e böyle oldum demekki son haftalarda perişan olcam Allah korusun
stelyum2 .!.: Bu arada ne güzel 4 kilo almışsın ya maşallah Genişletmek için tıkla... 4 e böyle oldum demekki son haftalarda perişan olcam Allah korusun
Peripellas Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2019 3.110 3.475 133 17 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #16.570 Rosemiracle .!.: Ben iki kilo almışım sadece ama karnım çok çatladı lierac a ragmen Genişletmek için tıkla... Aynen lıerac kullandım bende lıerac, frei öil, badem yağı dönüşümlü kullandım ve günde 2-3 kere ama sonuç üzücü oldu
Rosemiracle .!.: Ben iki kilo almışım sadece ama karnım çok çatladı lierac a ragmen Genişletmek için tıkla... Aynen lıerac kullandım bende lıerac, frei öil, badem yağı dönüşümlü kullandım ve günde 2-3 kere ama sonuç üzücü oldu
Semo Can Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Ekim 2019 557 790 33 35 17 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #16.571 ogrtmn hnm .!.: 70 şerefine İnşallah doğumdan sonra kolay olur vermek işim iş yoksa sürekli acıkıyorum Genişletmek için tıkla... Iyisin sen 71.5 oldum ben artık tartiya çıkmayacağım yoksa psikolojim bozuluyor ağlıyorum
ogrtmn hnm .!.: 70 şerefine İnşallah doğumdan sonra kolay olur vermek işim iş yoksa sürekli acıkıyorum Genişletmek için tıkla... Iyisin sen 71.5 oldum ben artık tartiya çıkmayacağım yoksa psikolojim bozuluyor ağlıyorum
Semo Can Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Ekim 2019 557 790 33 35 17 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #16.572 salihanifi .!.: Regenesisin içinde magnezyum ve d vitamini yok ve bence d vit ozellikle hamileliktede haytın her aşamasındada eksikliği vücut için çok onemli Genişletmek için tıkla... Magnezyum kullanıyorum zaten magnorm diye ama arkadaşlar vitamin olarak bi sürü yazmış ne gerek var ki
salihanifi .!.: Regenesisin içinde magnezyum ve d vitamini yok ve bence d vit ozellikle hamileliktede haytın her aşamasındada eksikliği vücut için çok onemli Genişletmek için tıkla... Magnezyum kullanıyorum zaten magnorm diye ama arkadaşlar vitamin olarak bi sürü yazmış ne gerek var ki
sandriyon Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Kasım 2012 11.338 25.918 798 35 17 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #16.573 Canpare .!.: Aslında bu durumu genetik ırsı diyorlar ne kadar doğru bilemem . :) bazen iki kız kardeşin birinde oluyor birinde olmuyor nasip :) Genişletmek için tıkla... Ayni gun dogum yapicaz sanirim
Canpare .!.: Aslında bu durumu genetik ırsı diyorlar ne kadar doğru bilemem . :) bazen iki kız kardeşin birinde oluyor birinde olmuyor nasip :) Genişletmek için tıkla... Ayni gun dogum yapicaz sanirim
birkartanesiii 💜❄️💜 Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Eylül 2019 1.580 13.654 158 17 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #16.574 sandriyon .!.: Ayni gun dogum yapicaz sanirim Genişletmek için tıkla... Evet canım benim 21 temmuz gözüküyor senin
sandriyon .!.: Ayni gun dogum yapicaz sanirim Genişletmek için tıkla... Evet canım benim 21 temmuz gözüküyor senin
Karusel Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2019 3.909 5.596 158 17 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #16.575 Semo Can .!.: Iyisin sen 71.5 oldum ben artık tartiya çıkmayacağım yoksa psikolojim bozuluyor ağlıyorum Genişletmek için tıkla... İnşallah bebekler gündüz uyumaz biz de yemek yiyemeyiz gece uyurlar o zaman da yemeye halimiz kalmaz
Semo Can .!.: Iyisin sen 71.5 oldum ben artık tartiya çıkmayacağım yoksa psikolojim bozuluyor ağlıyorum Genişletmek için tıkla... İnşallah bebekler gündüz uyumaz biz de yemek yiyemeyiz gece uyurlar o zaman da yemeye halimiz kalmaz
K krmzcck Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2019 540 761 23 32 17 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #16.576 Kızlar ya 2 gündür vajinamda değişik bir acı var acıda demeyeyımde sızlıyor sankı anlamadım neden oldugunu yasayan varmı acaba boyle bır şey
Kızlar ya 2 gündür vajinamda değişik bir acı var acıda demeyeyımde sızlıyor sankı anlamadım neden oldugunu yasayan varmı acaba boyle bır şey
halacocuksun Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2015 6.661 9.347 198 17 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #16.577 krmzcck .!.: Kızlar ya 2 gündür vajinamda değişik bir acı var acıda demeyeyımde sızlıyor sankı anlamadım neden oldugunu yasayan varmı acaba boyle bır şey Genişletmek için tıkla... Ben nerdeyse baştan beri bu aralar daha şiddetli sağıma yatamıyorum solumada oturuken kalkarken vajinam öyle ağrıyor ki gobegimi tasiyamiyor sanki
krmzcck .!.: Kızlar ya 2 gündür vajinamda değişik bir acı var acıda demeyeyımde sızlıyor sankı anlamadım neden oldugunu yasayan varmı acaba boyle bır şey Genişletmek için tıkla... Ben nerdeyse baştan beri bu aralar daha şiddetli sağıma yatamıyorum solumada oturuken kalkarken vajinam öyle ağrıyor ki gobegimi tasiyamiyor sanki
K krmzcck Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2019 540 761 23 32 17 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #16.578 beyaz lotus .!.: Ben nerdeyse baştan beri bu aralar daha şiddetli sağıma yatamıyorum solumada oturuken kalkarken vajinam öyle ağrıyor ki gobegimi tasiyamiyor sanki Genişletmek için tıkla... Böyle gerilme hissi gibi oluyor değilmi anlamadımkı neden oluyo acaba
beyaz lotus .!.: Ben nerdeyse baştan beri bu aralar daha şiddetli sağıma yatamıyorum solumada oturuken kalkarken vajinam öyle ağrıyor ki gobegimi tasiyamiyor sanki Genişletmek için tıkla... Böyle gerilme hissi gibi oluyor değilmi anlamadımkı neden oluyo acaba
S sevdaers Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2017 518 315 53 45 17 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #16.579 krmzcck .!.: Kızlar ya 2 gündür vajinamda değişik bir acı var acıda demeyeyımde sızlıyor sankı anlamadım neden oldugunu yasayan varmı acaba boyle bır şey Genişletmek için tıkla... Yanma filanda varmı canım
krmzcck .!.: Kızlar ya 2 gündür vajinamda değişik bir acı var acıda demeyeyımde sızlıyor sankı anlamadım neden oldugunu yasayan varmı acaba boyle bır şey Genişletmek için tıkla... Yanma filanda varmı canım
sandriyon Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Kasım 2012 11.338 25.918 798 35 17 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Editor #16.580 krmzcck .!.: Kızlar ya 2 gündür vajinamda değişik bir acı var acıda demeyeyımde sızlıyor sankı anlamadım neden oldugunu yasayan varmı acaba boyle bır şey Genişletmek için tıkla... Ya sanki boyle adet oldugunda afedersin buyuk kan parcasi dusecek gibimi Yani tarifi zor ama ben daha cok tualette hissediyorum Az önce de hapsirdim ve idrar kacirdim
krmzcck .!.: Kızlar ya 2 gündür vajinamda değişik bir acı var acıda demeyeyımde sızlıyor sankı anlamadım neden oldugunu yasayan varmı acaba boyle bır şey Genişletmek için tıkla... Ya sanki boyle adet oldugunda afedersin buyuk kan parcasi dusecek gibimi Yani tarifi zor ama ben daha cok tualette hissediyorum Az önce de hapsirdim ve idrar kacirdim