2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sizler ne çok kullanıyorsunuz regenesis max hepsini içeriyor diye sadece onu verdi bana doktorum hemde riskli gebelik uzmanı bu doktor. Bu ayda 2 ya da 3 gunde bir al yeter dedi .
Regenesisin içinde magnezyum ve d vitamini yok ve bence d vit ozellikle hamileliktede haytın her aşamasındada eksikliği vücut için çok onemli

Regenesisin içinde magnezyum ve d vitamini yok ve bence d vit ozellikle hamileliktede haytın her aşamasındada eksikliği vücut için çok onemli
Magnezyum kullanıyorum zaten magnorm diye ama arkadaşlar vitamin olarak bi sürü yazmış ne gerek var ki

Kızlar ya 2 gündür vajinamda değişik bir acı var acıda demeyeyımde sızlıyor sankı anlamadım neden oldugunu yasayan varmı acaba boyle bır şey

Kızlar ya 2 gündür vajinamda değişik bir acı var acıda demeyeyımde sızlıyor sankı anlamadım neden oldugunu yasayan varmı acaba boyle bır şey
Ben nerdeyse baştan beri bu aralar daha şiddetli sağıma yatamıyorum solumada oturuken kalkarken vajinam öyle ağrıyor ki gobegimi tasiyamiyor sanki

Ya sanki boyle adet oldugunda afedersin buyuk kan parcasi dusecek gibimi
Yani tarifi zor ama ben daha cok tualette hissediyorum

Az önce de hapsirdim ve idrar kacirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…