Bende düşünüyorum cnm, ameliyat ağrısını sancısını unuttum, ben nasıl ameliyat olacağım modundayım. Ama bir şekilde olacak, nasıl olacak Allah bilir, inşallah o zamana geçer.Kızlar benim sezeryan olmam gerek ilk bebeğim sezeryan çünkü inşallah öyle bir şey olmaz ama hastanelerin hepsi enfekte olursa nerede ameliyat olucaz biz azda olsa kafama takmaya başladım Allah'ım koru herkesi
Naparsan yap olacağı varsa oluyor cnm, üzülme. Benim ilkinde aynı bu şekilde olmuştu, yağlanıyordum kremleniyordum yine de oldu, ama son aylara doğruydu. Fazla kilo almakla da alakası yok. Yapacak bir şey yokAynen lıerac kullandım bende lıerac, frei öil, badem yağı dönüşümlü kullandım ve günde 2-3 kere ama sonuç üzücü oldu
Gündüz uyumayanı da zor oluyor kuzum deme öyleİnşallah bebekler gündüz uyumaz biz de yemek yiyemeyiz gece uyurlar o zaman da yemeye halimiz kalmaz
Pes etmeyeceğim yeni kremler sipariş veriyorum elimden geleni yapayımda Allah büyükBende düşünüyorum cnm, ameliyat ağrısını sancısını unuttum, ben nasıl ameliyat olacağım modundayım. Ama bir şekilde olacak, nasıl olacak Allah bilir, inşallah o zamana geçer.
Naparsan yap olacağı varsa oluyor cnm, üzülme. Benim ilkinde aynı bu şekilde olmuştu, yağlanıyordum kremleniyordum yine de oldu, ama son aylara doğruydu. Fazla kilo almakla da alakası yok. Yapacak bir şey yok
Gündüz uyumayanı da zor oluyor kuzum deme öyle
Elden geleni yapmak lazım tabiPes etmeyeceğim yeni kremler sipariş veriyorum elimden geleni yapayımda Allah büyükinşallah daha ilerlemez başka yerimde oluşmaz
İstanbuldayim canım .sanırım büyükşehirden olmanın bezen avantajı oluyor.ama Kocaeli de küçük bir şehir değil şaşırtıcı böyle olmasiSen nerdensin cnm çok merak ettim?
Bende seninle ayni durumdayim, 73e ulastim simdiden70 şerefineİnşallah doğumdan sonra kolay olur vermek işim iş yoksa sürekli acıkıyorum
Deme Oyle deme demeİnşallah bebekler gündüz uyumaz biz de yemek yiyemeyiz gece uyurlar o zaman da yemeye halimiz kalmaz
SezeryanBende düşünüyorum cnm, ameliyat ağrısını sancısını unuttum, ben nasıl ameliyat olacağım modundayım. Ama bir şekilde olacak, nasıl olacak Allah bilir, inşallah o zamana geçer.
Naparsan yap olacağı varsa oluyor cnm, üzülme. Benim ilkinde aynı bu şekilde olmuştu, yağlanıyordum kremleniyordum yine de oldu, ama son aylara doğruydu. Fazla kilo almakla da alakası yok. Yapacak bir şey yok
Gündüz uyumayanı da zor oluyor kuzum deme öyle
Yok cnm yanma yok çok şükür ama boyle gerilme gibi bir his oluyor sızlıyor enteresan sureklıde olmuyor ara araYanma filanda varmı canım
Benim öyle degılde gerılıyor sankı cnm damar cekılıyor gıbı ara ara oluyor bendede oturup kalkarken cok hıssedıyorum, ah kuzum yaa bise olmaz idrardan gecen banada olduYa sanki boyle adet oldugunda afedersin buyuk kan parcasi dusecek gibimi
Yani tarifi zor ama ben daha cok tualette hissediyorum
Az önce de hapsirdim ve idrar kacirdim
Aslında evet beyaz tenliyim renkleri beyaza dönerse belli olmayabilirElden geleni yapmak lazım tabiama canını da sıkma, bünyesel bir şey bu. Zayıflayınca bir de sıkılaşırsan harika vücudun olur. Ben zayıflayınca çatlaklarım hiç görünmüyordu.
Varis olabilir mi bi araştırın istersenizBenim öyle degılde gerılıyor sankı cnm damar cekılıyor gıbı ara ara oluyor bendede oturup kalkarken cok hıssedıyorum, ah kuzum yaa bise olmaz idrardan gecen banada oldu
Perşembe günü benim öyle oldu. Sol kasıktan vajinaya uzanan bir sızı. Ben biraz o gün fazla hareket ettim. Ertesi gün kontrol günümdü doktor iki defa baktı yok bir sıkıntı dedi. Rahim geriliyor o yapıyordur dedi zaten cumartesi gününe geçmişti. Bu hafta bebişler fazla kilo alacak birde rahim tamamen yukarı çıkmış oluyor ondandır. Yinede geçmezse doktorunla irtibat a geç benceöKızlar ya 2 gündür vajinamda değişik bir acı var acıda demeyeyımde sızlıyor sankı anlamadım neden oldugunuyasayan varmı acaba boyle bır şey
Magnezyum kullaniyormusun canim .Bu tarz ağrılara iyi geliyorYok cnm yanma yok çok şükür ama boyle gerilme gibi bir his oluyor sızlıyor enteresan sureklıde olmuyor ara ara
Evet benimde göğüslerim çok çatladı moralim bozuluyorGöğüslerde öyle başlıyomuş ya
Tesekkur ederım canım sağol bıraz rahatladım cok asırı bır agrı degıl ama ınsan tedırgın oluyorPerşembe günü benim öyle oldu. Sol kasıktan vajinaya uzanan bir sızı. Ben biraz o gün fazla hareket ettim. Ertesi gün kontrol günümdü doktor iki defa baktı yok bir sıkıntı dedi. Rahim geriliyor o yapıyordur dedi zaten cumartesi gününe geçmişti. Bu hafta bebişler fazla kilo alacak birde rahim tamamen yukarı çıkmış oluyor ondandır. Yinede geçmezse doktorunla irtibat a geç benceö
Kullanıyorum canım gunde 2 defa bılemedım belkıde bebek buyuyup kılo aldıgından olmusturMagnezyum kullaniyormusun canim .Bu tarz ağrılara iyi geliyor
Evet bir +9 da benden gelsinBende seninle ayni durumdayim, 73e ulastim simdidenBen de +9 ile gunbur gumbur ilerliyorum ve hep açim
Deme Oyle deme demebebisler uyusun yeterki, biz spor yapariz veririz nolcak. Uyumayan bebek anneye zulum
Sezeryanİns bizim zamanimiza bu olaylar azalarak biter
Sadece göğüsler mi canımEvet benimde göğüslerim çok çatladı moralim bozuluyor
Bu haberi bende okudum. İnanılmaz saçma hangi çağdayız nasıl bir mantık anlayamadımkızlar bu virüs yüzünden o kadar gerginim ki.duymuşsunuzdur belki İngiltere virüsler ilgili hiç bir önlem almıyor.bağışıklık kazandıracakmış herkese.nufusun %70 inde gorulucegi dusunuluyor.ve bu kadar olaya ragmen esim sabahtan beri disarda hic dikkat etmiyor.sinirimden artik aglayacagim
Gerçekten virüs bulaşmasada yaşattıkları stresten dolayı endişeleniyorum.zaten riskli bir gebeliğim var ne yapacağım bilmiyorum.hastaneye gitmeye korkuyorum gitmesem yine korkuyorum.Bu haberi bende okudum. İnanılmaz saçma hangi çağdayız nasıl bir mantık anlayamadım
Evet bu haberi duydum yerinde olsam buraya gelirdim salak o adam ya kafayı yemiş tipsizkızlar bu virüs yüzünden o kadar gerginim ki.duymuşsunuzdur belki İngiltere virüsler ilgili hiç bir önlem almıyor.bağışıklık kazandıracakmış herkese.nufusun %70 inde gorulucegi dusunuluyor.ve bu kadar olaya ragmen esim sabahtan beri disarda hic dikkat etmiyor.sinirimden artik aglayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?