2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Gerçekten virüs bulaşmasada yaşattıkları stresten dolayı endişeleniyorum.zaten riskli bir gebeliğim var ne yapacağım bilmiyorum.hastaneye gitmeye korkuyorum gitmesem yine korkuyorum.
Hastanede tedavi veriyorlar mı ki corona olanlara? Dünyada ki en ilginç yaklaşımı sergiliyolar

Hastanede tedavi veriyorlar mı ki corona olanlara? Dünyada ki en ilginç yaklaşımı sergiliyolar
Sağlık sektörü zaten çok kötü olduğu için hastalığın son evresine kadar hastaneye başvurmayın diyorlar.evinizde ölmeyi bekleyin diyorlar resmen

Bizim hükümetin yurt dışındaki vatandaşlarımızı getireceği söyleniyordu ne oldu ona?
Konsolosluktan 2 gün önce yazı yayınlandı her an sınırlar kapatılabilir.ingilterede bulunan turist vatanlarımız ülkeye dönsün diye.zaten bugünde kapatıldı.türkhava yollarında bir bilet 8bintl di.

Arkadaşlar merhaba
Virüs için doktorlarınız ne diyor? Henüz ülkemizde çıktıktan sonra kontrole gitmedim, haftaya kontrolüm var ve genel durumu merak ediyorum. Doktoru kritik bir şey olmadıkça aylık rutin kontrole gelme benzeri şeyler söyleyen arkadaşlar var mı aramızda?

Kızlar benim devit 3 bitto dışarı çıkmaya endişe ediyorum napacam ya .

Sanki herkes ilk kisinin cikmasini bekliyormus gibi bu kadar kisa surede 98 oldu.

Kizlar burada karar cikti
Bugun 12den sonra disari cikamicaz
En az 2hafta surecek
Alisveris yapilacaksa her evden bir kisi gitmeli ve gittigi yerden cikis kagidina imza alinmali.
Eve yakin olan parkta hava alinabilir ama insanlarla aradinda 1.5metre olmasi sartiyla
Sebepsiz yere disarida bulunmanin cezasi var
Haftaya carsamba gunu detayli ultrasonum var nolucak hic bilmiyorum

Bence Türkiyede de bu uygulama gelmeli. Şu avmler çok can sıkıcı. Tamamen kapamadılar gitti. Sokakta sebepsiz dolaşan insanlara ceza gelmeli zira öyle umursamaz tipler de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…