2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bence Türkiyede de bu uygulama gelmeli. Şu avmler çok can sıkıcı. Tamamen kapamadılar gitti. Sokakta sebepsiz dolaşan insanlara ceza gelmeli zira öyle umursamaz tipler de var.
Gerçekten buna bende sınır oluyorum bırcok ınsan mecburen calısmak zorunda kımse isteyerek gıtmıyor işe insanlar dısarda keyfı gezıp avm dolaşıp saçma sapan alısverıs yapacaklar dıye o ınsanlar heran tehlıkeyle karsı karsıya rabbim şu cahil insanları biran önce ıslah etsın birşey diyemiyorum benım eşimde büyük bir firmada yönetici merkezden hiçbir önlem vs yok hergun bırsuru musterı gelıyor çalışmıyoruz ama eşlerımız dısardan gelıyor bırsuru ınsanla muhattap olmak zorunda kalıyorlar keşke sadece market ve hastaneye gitmek ıcın evden çıkmak serbest olsa

Doktorum instagram hesabından paylaşım yaptı. Kontrollere tek başınıza, doğumlara 1 en fazla 2 kişiyle gelin diye.
Hadi biz kontrolleri erteliyoruz da şu sıralar doğum bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun. Bakalım bizim doğum zamanları durum ne olacak.

benim bu hafta kontrolüm vardı ama doktorumu aradım erteleyelim dedi şeker yüklemesini yaptıramayacağım yani. 28 30 hafta civarı görüşürüz dedik inşallah o zamana kadar azalır biter

Kızlar ağustos ayında falan giydireceğiniz kıyafetleri yarım kollu alıyorsunuz değil mi?

benim bu hafta kontrolüm vardı ama doktorumu aradım erteleyelim dedi şeker yüklemesini yaptıramayacağım yani. 28 30 hafta civarı görüşürüz dedik inşallah o zamana kadar azalır biter
Benim de kendi doktorum şeker yüklemesinden yana değil ama başka bir doktorda yaptıracaktım böyle giderse hastaneye gitmemek için vazgeçicem. Haftaya kendi doktoruma randevum var onu da iptal etmeyi düşünüyorum 28. Haftada kan uyuşmazlığı iğnem vardı sonra olmaz derse mecbur gidecem o hafta.

Bence Türkiyede de bu uygulama gelmeli. Şu avmler çok can sıkıcı. Tamamen kapamadılar gitti. Sokakta sebepsiz dolaşan insanlara ceza gelmeli zira öyle umursamaz tipler de var.
Canim aynisi burdada oldu pazartesiden bugune kadar disariya mecbur kalmadikca cikmayin 3 olu vardi 1100lerdeydi ama insanlar cilginca alisveris yapti
Olu sayisi yukseldi vaka yukseldi Oyuzden bugunden itibaren 15gun boyle olacak
Avmler kapali

Kızlar merhaba kaç aydır giremiyorum ben rahatsızdım eşim domuz gribi oldu falan derken anca toparlandık şimdide başımızda korona belası. Allahtan bizimki evden çalışıyor mecbura kalmadıkça çıkmıyor şirkete gelincede hemen duş dikkat ediyoruz. Benim kızda iyi tekmeler arttı. Bende yarın detaylıya gitcem. Bakalım ne olacak. Bu arada 9 kilo aldım ama şükür çatlağım şimdilik yok tabi. Sadece bebek yağı kullanıyorum. Yarındanda hem tereddütlüyüm hemde meraklıyım. Odamız geldi gardolap,montöseri yatak aldım ben ama yatak odasına anne yanı aldım. Alt katada sepet ocak beşiklerden aldım. Puseti çocuk arabası araba koltuğu Allahtan abimin çocuklardan kalma onlarınkide yeni :)) oradan yırttım. Kıyafetlerimizde aman aman hazırda işte ne kişisel bakım ne biberon ne bana gecelik falan bavul hazırlayacak hastane çıkışım bile yok Bu durumda nasıl yapıcaz bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun. Herkesin yazdıklarını okudum.Bebişlerini kaybedenlere sabır diliyorum rabbim kısa zamanda sağlıklı bebek nasip etsin inşallah. Bizlerde sağlıklı doğum yapalım inşallah

Bende aynı durumdayım cumartesi şeker yüklemesi yaptıracaktım ama şu an için yediklerimize dikkat ederek beklemek durumundayız:/

Canım hoşgeldin özlettin kendini:) bende aynı durumdayım büyük şeyleri halletmiştim Allahtan ama diğer şeyler duruyor. Bir yanım bekle belki iyi olur sonra alırsın diyor bir yanımda sokağa çıkma yasağı ilan edilirse hiç alamam internetten al diyor kararsızım. Kendime dair bişeyler alamadım tek aldığım göğüs kalkanı oldu 3 aya bu işler geçer gider mi kestirmek imkansız gerçekten

Valla ben yarım kol askılı uzun kol hep aldım annem ilk 20 gün üşür dedi alışma süreci dedi bende uzunda aldım bakalım artık
Yok ilk ayı sormuyorum ilk ay uzun tamam, mesela ağustosta 1 aylık ya da 1,5 aylık oluyor artık kısa kollu giyer değil mi?

Valla ben hazirana kadar bekliycem artık baktım olmuyo internetten sipariş vercem. Bence bir an önce sokağa çıkma yasağı yapsalar belki daha beterinden korunuruz kısada sürer hiç kesitremiyorum valla nolcak durumumuz

Yok ilk ayı sormuyorum ilk ay uzun tamam, mesela ağustosta 1 aylık ya da 1,5 aylık oluyor artık kısa kollu giyer değil mi?
Giyer kız tabi ben diyorum benimkine askılı aldım kısa kollu aldım şort aldım babası kızımın bacaklarını kollarını açıcam diyorum ikinizinde bacaklarını kırarım diyor :)) Rahat giyer ilk 15 gün önemliymiş onuda güneşe yatırırız bacakları güneş alır çabuk alışır toparlar annem öle dedi .

yaşadığımız yer de önemli bizim ki aşırı sıcak şort askılı her şeyi giyer yoksa isil isil olur diyor herkes bende ona göre aldım ama tabi müslin bezler en büyük kurtarıcı yine de. Sende diktirmiştin diye hatırlıyorum tatlış bişeyler

Benim doktorum 40 haftayı bekleyecek gibi planlama haziran sonuda olabilir demişti o yüzden mayısta tamamlamış olmayı hayal ediyodum hep. Ama işte hayaller hayatlar

Benim doktorum 40 haftayı bekleyecek gibi planlama haziran sonuda olabilir demişti o yüzden mayısta tamamlamış olmayı hayal ediyodum hep. Ama işte hayaller hayatlar
Offf valla 32 den sonra çocuk sahibi olalım dedik yavrumun başına gelmeyen kalmadı. Her olayı gördü. Allahım beterinden korusun herkesi. Valla sende haklısın dur bakalım şu ramazan ayı mubarek Allah yüzümüze bakar inşallah. Dua etcez.Valla bakalım geçirelim şu nisanıda sende haklısın olmadı sarıp sarmalanıp ya çıkıcaz yada internetten alcaz

Bizde o kadar üzüldük bekledik çabaladık evlat sahibi olabilmek için rabbim nasip etti çok şükür sadece buna tutunabiliyoruz. Sağlıklada kucağımıza alalım inşallah oldu ki eksikler kaldı ne yapalım sağlık olsun deyip geçeceğiz yine. Yan komşum 1 ay önce doğum yaptı diyorum keşke benimde dizimin dibinde olsaydı doğmuş sağlıklı ne büyük şans zamanlaması diye. Burda nisan mayıs annelerinin grubuda çok tedirgin bazen okuyorumda doğuma kimseyi yanında almıyorlar bile

Bende aynı durumdayım cumartesi şeker yüklemesi yaptıracaktım ama şu an için yediklerimize dikkat ederek beklemek durumundayız:/
Yaza bitecek diyorlar ama bana daha da çığrından çıkacak gibi geliyor alternatif olarak evde doğurtabilecek ebe bile bulmayı düşünüyorum Allah sonumuzu hayr etsin

Ahaha Peki yazlıkları 0-3 ay mı aldın 3-6 mı?
Evet geldiler desenleri çok tatlı Doğu ama yine de ağustosta burası da sıcak olur diye düşünüyorum. Koton'da indirim var biraz bi şeyler alayım diyorum bu hastalık yayılırsa memlekete de gitmem çünkü çocuk da öyle kalır Allah korusun. 0-3 mü alayım 3-6 mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…