2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Yaza bitecek diyorlar ama bana daha da çığrından çıkacak gibi geliyor alternatif olarak evde doğurtabilecek ebe bile bulmayı düşünüyorum Allah sonumuzu hayr etsin
Aynısını düşündüm ama büyük bir şehirde yaşamıyorum çok yakın bir arkadaşımın eşi pratisyen hekim en kötü ben varım diyor yani o hale gelmeyiz inşallah ya kafam çok karışık

Yazlıkları 0-3 aldım valla daha fazla kullanamaz diye düşündüm.

Ben modeline göre seçtim çok enli boylu yapılarımız yok eşimle onuda gözettim yani genetik çok uzun olcağını düşünmüyorum bizim kızın. Böyle sıkıştırcak lastiksiz düğmeli şeyleri 3-6 aldım diğerlerini 0-3. Yan komşum 1 ay önce doğum yaptı birazda ona bakarak kendimce yorumladım başta 0-3 her şey büyüktü 1 ay sonra olmaya başladı bebişe doğru düzgün

Yazlıkları 0-3 aldım valla daha fazla kullanamaz diye düşündüm.
Sağ olun kızlar o zaman ben de 0-3 ay alayım

Kızlar sizin göğsünüzden sıvı geliyor mu. Böyle sütte değil suda değil değişik bir sıvı

Bu durum bende de var. Ucunda kurumuş oluyor. Hiç ellememek en güzeli. Göğüsü nemli tut yeter, doktorum öyle tavsiye etti.
Peki çok erken değilmi ki neden acaba yok göğsüm devamlı yağlarım bebe yağıyla nemlide şaşırdım yani hani ilk gelen sıvı bebek için çok faydalı falan derler ya ortada bebek yok ama geliyo

Peki çok erken değilmi ki neden acaba yok göğsüm devamlı yağlarım bebe yağıyla nemlide şaşırdım yani hani ilk gelen sıvı bebek için çok faydalı falan derler ya ortada bebek yok ama geliyo
Sen biraz daha ileri haftadasın bak benim 13. haftada başladı, ben de biraz endişelendim ama çok normal, olabilen bir şey dedi doktor. Evet ilk süt bebek için çok faydalı diyorlar ama bizim göğüsler erken davrandı yine de sorun yok bence şiddetli akmadıkça bebek yine alacaktır faydalı kısımı.
Bir de aklında olsun; ben o kurumuş sıvıyı göğsümün ucundan temizledim, göğüsümde pislik oluşturmasın diye. Ertesi gün daha büyük bir kurumuş sıvı vardı. Şimdi hiç dokunmuyorum. En azından orada kapak oluşturuyor kuruyan. Senin de kuruyor di mi?

O kuruyan bende de var o süt mu ? Değil sanki ben internette başka bisey okumuştum

Şeker ölçümüne gidenler bilgi verebilir mi?Sabah aç gidiyoruz tamam da önceki akşam gece de mi tatli şeyler yemiyoruz nasıl olacak?

Şeker ölçümüne gidenler bilgi verebilir mi?Sabah aç gidiyoruz tamam da önceki akşam gece de mi tatli şeyler yemiyoruz nasıl olacak?
Doktorum 8 saat aç kalmalısın demişti ben akşam yemeğinden sonra daha bişey yemedim, sabah 10buçuktu randevum. Kan verince gazoz gibi bişey veriyorlar 2 saat daha bekliyorsun aç, su dahi içme dediler bana. Saatte 1 de tekrar kan alıyorlar işte.

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…