Wuhan da bile olaylar sakinleşmeye başlamış, illa ki bi düşüş olacak, inşallah burada iyice artmadan sakinleşir. İnsanlar çok cahil ama. Bugün detaylım vardı mecbur çıktım. Ezan okundu dede koşturuyor camiye.Yaza bitecek diyorlar ama bana daha da çığrından çıkacak gibi geliyor alternatif olarak evde doğurtabilecek ebe bile bulmayı düşünüyorumAllah sonumuzu hayr etsin
Kolostrum süt o değil arkadaşlar. Alakası yok onunla. Kolostrum süt çok faydalı ve koyu renk olan bebeğin emmesiyle gelen doğumdan sonra ilk birkaç gün oluşan bir şey. Ablamın turuncuydu mesela, benim Kolostrumun rengi neredeyse kahverengiydi.Peki çok erken değilmi ki neden acaba yok göğsüm devamlı yağlarım bebe yağıyla nemlide şaşırdım yani hani ilk gelen sıvı bebek için çok faydalı falan derler ya ortada bebek yok ama geliyo
Temizle bence, temizlik açısından önemsiyorum ben. Nazikçe temizleyip hindistan cevizi yağı sürüyorum iyi geliyor hassasiyete.Sen biraz daha ileri haftadasın bak benim 13. haftada başladı, ben de biraz endişelendim ama çok normal, olabilen bir şey dedi doktor. Evet ilk süt bebek için çok faydalı diyorlar ama bizim göğüsler erken davrandıyine de sorun yok bence şiddetli akmadıkça bebek yine alacaktır faydalı kısımı.
Bir de aklında olsun; ben o kurumuş sıvıyı göğsümün ucundan temizledim, göğüsümde pislik oluşturmasın diye. Ertesi gün daha büyük bir kurumuş sıvı vardı. Şimdi hiç dokunmuyorum. En azından orada kapak oluşturuyor kuruyan. Senin de kuruyor di mi?
Kolostrum değil o. Göğüsler süt üretmeye hazırız mesajı veriyorSütten önce gelen ilk sıvı. Kolostrum deniyordu galiba.
Senin okuduğun ne diyordu?
işte bu takmayan kişiler yüzünden virüs çığ gibi yayılacak maalesef bizim de fazla vaktimiz kalmadı...Wuhan da bile olaylar sakinleşmeye başlamış, illa ki bi düşüş olacak, inşallah burada iyice artmadan sakinleşir. İnsanlar çok cahil ama. Bugün detaylım vardı mecbur çıktım. Ezan okundu dede koşturuyor camiye.Sanki adama namaz kılma dediler, kabede tavaf bile kapandı geçen, topluluk riskli deniyor, umursayan yok. ☹
Kolostrum süt o değil arkadaşlar. Alakası yok onunla. Kolostrum süt çok faydalı ve koyu renk olan bebeğin emmesiyle gelen doğumdan sonra ilk birkaç gün oluşan bir şey. Ablamın turuncuydu mesela, benim Kolostrumun rengi neredeyse kahverengiydi.
Temizle bence, temizlik açısından önemsiyorum ben. Nazikçe temizleyip hindistan cevizi yağı sürüyorum iyi geliyor hassasiyete.
Kolostrum değil o. Göğüsler süt üretmeye hazırız mesajı veriyor
Akşam 10'dan sonra bi şey yememeye çalış canım ve erken git tavsiyem, ben sabah 10 da gittim muayene bekleme, muayene, şeker yüklemesi derken öğlen oldu açlıktan ölüyordumTeşekkür ederim
Wuhan'da kaç aydır vardı da yeni sakinleşti ama biz şu an yolun başındayız millet hala gezme, cemaat derdindeWuhan da bile olaylar sakinleşmeye başlamış, illa ki bi düşüş olacak, inşallah burada iyice artmadan sakinleşir. İnsanlar çok cahil ama. Bugün detaylım vardı mecbur çıktım. Ezan okundu dede koşturuyor camiye.Sanki adama namaz kılma dediler, kabede tavaf bile kapandı geçen, topluluk riskli deniyor, umursayan yok. ☹
Wuhan da bile olaylar sakinleşmeye başlamış, illa ki bi düşüş olacak, inşallah burada iyice artmadan sakinleşir. İnsanlar çok cahil ama. Bugün detaylım vardı mecbur çıktım. Ezan okundu dede koşturuyor camiye.Sanki adama namaz kılma dediler, kabede tavaf bile kapandı geçen, topluluk riskli deniyor, umursayan yok. ☹
Kolostrum süt o değil arkadaşlar. Alakası yok onunla. Kolostrum süt çok faydalı ve koyu renk olan bebeğin emmesiyle gelen doğumdan sonra ilk birkaç gün oluşan bir şey. Ablamın turuncuydu mesela, benim Kolostrumun rengi neredeyse kahverengiydi.
Temizle bence, temizlik açısından önemsiyorum ben. Nazikçe temizleyip hindistan cevizi yağı sürüyorum iyi geliyor hassasiyete.
Kolostrum değil o. Göğüsler süt üretmeye hazırız mesajı veriyor
Evde tek kullanımlık eldiven varsa onunla kapının önünde dış paketi açıp bi torbaya koyun içindeki poşeti de çamaşır sulu bezle iyice silip açın. Ben öyle yapacam kargolarıma.Kizlar siz aldiginiz kargolari aciyo musunuz. Esim kargomu subeden almaya gitti ,virusu almaya gidiyorum diye de ima ediyor. Yani kargoda virus olur mu . Ne yapmak lazim eve gelince balkona mi koysam kapinin onunde de durmaz ki.
Bana bugün geldi kargo cnm aldım direk balkona goturdum orda actım aldıgım şey paketlıydı zaten ucundan tuttum kutuyu balkonda bıraktım sonra ellerımı 2 3 kere yıkadm kolonya faslı. Bellı bır sure yasayabılıyormus vırus zaten zannetmıyorum kargo kutusuyla gelecegınıKizlar siz aldiginiz kargolari aciyo musunuz. Esim kargomu subeden almaya gitti ,virusu almaya gidiyorum diye de ima ediyor. Yani kargoda virus olur mu . Ne yapmak lazim eve gelince balkona mi koysam kapinin onunde de durmaz ki.
Ben kolanyayla silip açıyorum çöpe atıyorum hemen sonra elimi yıkıyorum ne kadar koruyucu bilememEvde tek kullanımlık eldiven varsa onunla kapının önünde dış paketi açıp bi torbaya koyun içindeki poşeti de çamaşır sulu bezle iyice silip açın. Ben öyle yapacam kargolarıma.
O da iyi ama çamaşır suyu daha güvenli gibiBen kolanyayla silip açıyorum çöpe atıyorum hemen sonra elimi yıkıyorum ne kadar koruyucu bilemem
Canım bayadır ishalim bende doktora sordum geçen hafta günde kaç kez diye sordu 1 olunca o ishal sayılmaz dedi hamilelikte olağan dedi bol sıvı tüket dedi. Günde bir den fazla kez mi sendeSelam kızlar dün ayrıntılı ultrasonumuz temiz çıktı çok şükür. Fakat bugün söylemesi ayıp ishal oldum hafif ateşim var aranızda bu durum yaşayan var mi nasıl geçirebilirim bu durumu
Bende ateş yokta magnezyum ile vitamin d içmeye başlayalı afedersin ishale yakın çıkıyorum tuvalete. Beni onlar yaptı. Hazır su içebilirsin belki enfeksiyon kapmış olabilirsin. Ya da benim gibi kullandığın bir ilaç yapmış olabilir.Selam kızlar dün ayrıntılı ultrasonumuz temiz çıktı çok şükür. Fakat bugün söylemesi ayıp ishal oldum hafif ateşim var aranızda bu durum yaşayan var mi nasıl geçirebilirim bu durumu
Benin kizim geceleri hic uyandirmazdi saolsun, oglusumda gece tekmelemiyor. Gun icinde tekmeliyor sadeceBenimki de bugun iyi tekmeliyor vallaya henuz geceleri beni uyandırmaya başlamadı o kadar güçlenmedi ya da benimle uyuyup benimle uyanıyor onu tam çözemedim ama kıpır kıpırız gün icinde
Viyanada yaşayan bi arkadaşım haftaya doğum yapacak duruma göre hastanede doğum için kabul etmeyebilirler evde doğum yapabilirim son dk belli olcak her şey diyorYaza bitecek diyorlar ama bana daha da çığrından çıkacak gibi geliyor alternatif olarak evde doğurtabilecek ebe bile bulmayı düşünüyorumAllah sonumuzu hayr etsin
Evet canım birden fazla oldu bi da hafif ateş var o rahatsız ediyor zatenCanım bayadır ishalim bende doktora sordum geçen hafta günde kaç kez diye sordu 1 olunca o ishal sayılmaz dedi hamilelikte olağan dedi bol sıvı tüket dedi. Günde bir den fazla kez mi sende
İnşallah bizde aynı durumda kalmayız çok zorViyanada yaşayan bi arkadaşım haftaya doğum yapacak duruma göre hastanede doğum için kabul etmeyebilirler evde doğum yapabilirim son dk belli olcak her şey diyor
Korkarım doğumlarımız vaka artışlarına denk gelecek normal doğurabilene ev de olur annelerimiz hep öyle doğurmamış mı, ya sezaryen olması gerekenlere ne olacak son anda bile değişiyor her şey. Asıl korkunç olan bu sanırımİnşallah bizde aynı durumda kalmayız çok zor
Evet bende bunu düşünmeden yapamıyorum ya her şey yolunda gitmezse ya sezaryen gerekirse ne olacakKorkarım doğumlarımız vaka artışlarına denk gelecek normal doğurabilene ev de olur annelerimiz hep öyle doğurmamış mı, ya sezaryen olması gerekenlere ne olacak son anda bile değişiyor her şey. Asıl korkunç olan bu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?