2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

benim bu hafta kontrolüm vardı ama doktorumu aradım erteleyelim dedi şeker yüklemesini yaptıramayacağım yani. 28 30 hafta civarı görüşürüz dedik inşallah o zamana kadar azalır biter
İnstagram da bi kadın doğumcu kanama sancı suyunuz gelmediği sürece hastaneye gelmeyin ikili test ayrıntılı bunlar rutin kontrol şuan olmasa da olur dio

İnstagram da bi kadın doğumcu kanama sancı suyunuz gelmediği sürece hastaneye gelmeyin ikili test ayrıntılı bunlar rutin kontrol şuan olmasa da olur dio
Yalnız her fırsatta doktora gitmeye can atan bizim şimdi amaaan doğuma kadar gitmem gerekirse diye hastaneden kaçması Demek ki mecbur kalınca 9 ay bile doktora gitmesek olacakmış

Kızlar benim yarin ayrıntı ultrasonum var, cok korkuyorum olumsuz bisey duyarim diye bu gece uyku hatam bana nolur okuyan bana dua etsin, yarin buraya hayırlı sonuclari yazmak nasip olur insallah gittigim yer sadece bu hizmeti veriyor, dr gelin risk yok dedi, taksiyle, eldiven ve maske takicam tabi, ölü 2 vaka 191 oldu, allahim sen koru

Ben o zamana biteceğini düşünüyorum ya
Ya da oyle olsun istiyorum umarim hic bisey kalmaz

Arkadaşlar tetanoz aşısı 1 . Veya 2. Doz olacak olan varmi? Simdi malum virüs olayi var ve ben nisan in ilk haftası 2.Doz u olmam gerekiyor kararsız kaldım Tek doz korumuyormus .. ama saglik ocağına gitmeye de korkuyorum yani bu durumda. Sizde durumlar nedir

Ben pazartesi günü ilk dozu vurundum canım diğer doz 1,5bay sonra

Yalnız her fırsatta doktora gitmeye can atan bizim şimdi amaaan doğuma kadar gitmem gerekirse diye hastaneden kaçması Demek ki mecbur kalınca 9 ay bile doktora gitmesek olacakmış
Aslında bizim her ay ultrason girdiğimize Bakma yurtdışında 2-3 kez ultrasonla bakılıyormuş ben bu ay kontrol de ayrıntılıyada gitmedim hatta yaza kadar geçmezse nasıl doğuracam diye şimdiden kaygı ediyorum rabbim herkesi korusun

Ben2. Yaptırdım ztn saglik ocağı hamile ve bebek kontrolu yapiyor sadece baska hasta yok bi eldiven ve maske tak git bence

Korkma cnm, stres bize en büyük düşman. İnşallah hayırlı haberler alırsın.
Ben o zamana biteceğini düşünüyorum ya
Ya da oyle olsun istiyorum umarim hic bisey kalmaz
Ben de biter herhalde diye düşünüyorum ama inşallah biter. Elimizden geleni yapalım da biz.
Sağlık ocakları mümkün olduğunca hasta almıyor, bizimkinin kapıda ateş ölçerle bi görevli bekliyordu işini ne yapacağını sorup öyle alıyor içeri.
Yazın bu virüs yok olacak diyor sağlık bakanlığı. İnşallah öyle olur. Hemen geçsin bu kabus Allahımmmmm. Amin.
Aminnnnnnmm

Benim de bugün detaylım vardı, gittim, hastanede ateş ölçer ve dezenfektan ile karşıladılar. Girdik hiçbir yere dokunmadık. Oğluşumuzu gördük çok şükür. Yine dezenfektanla temizlendik. Eve gelince eller sabunla yıkanıp kıyafetler makineye, kolonya faslı, telefon vs dezenfekte ettik. Kabanları balkona koydum. Size de fikir olsun.

Saglik ocaginin numarasini ogrenip sorabilirsin canim daha saglikli olur

Canım kabanlar balkona dedin de acaba eşim işten döndüğünde balkona mı astırsam kabanını hergün? Üstünde bir şey varsa sabaha kadar ölür orda :/

Kizlar siz aldiginiz kargolari aciyo musunuz. Esim kargomu subeden almaya gitti ,virusu almaya gidiyorum diye de ima ediyor. Yani kargoda virus olur mu . Ne yapmak lazim eve gelince balkona mi koysam kapinin onunde de durmaz ki.
Az once bu konu hakkinda bi soru oldu televizionda
Karton ve kagit uzerinde 1gun enfeksiyonlar duruyomus
Bende esime soyluyorum bi posta gelirse 1 gun acmayiz

P
Ben2. Yaptırdım ztn saglik ocağı hamile ve bebek kontrolu yapiyor sadece baska hasta yok bi eldiven ve maske tak git bence
Eldiven var evde ama maske varmi bakmam lazım eşimde gitme diyor o da herseye bir yorum bi fikir sunuyor sinir oldum iyice.. kontrollere nasi gidicem onuda bilmiyorum . Tiroid hastasiyim her ay olcturmem lazim yükseliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…