2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ayrıca bu ay kendi dr'uma da gitmeme kararı aldım. İnşallah acil bir durum olmazsa tabi. Bakalım inşallah her şey en kısa sürede yoluna girer

Göğüs ucu için koruyucu kullanan oldumu tavsıye edıomusunux .kalkan degıl emerkende takılan plastık olanlar varya onlardan.
Ya benım gögüslerim daha şimdiden çok hassas jorkuyorum bu seferde yara olur bu yüzden emziremem die

ben kullanmistim canim yara olmadi bunda da gerekirse kullanacagim.

Kizlar kan ilacini ne zaman iciyorsunuz ac mi tok mu? Bazi yan etkileri oluyor ya kabizlik bulanti gibi ondan siz nasil ayarladiniz?

Gogus uclarindakini cikarmayin zaten cikarinca yenisi geliyor. Bana ebe demisti bebek o ucundakini dahi emip bagisiklik kazanacak diye. Bilginiz olsun kizlar. Tipa gorevi goruyo hem.

Insallah canim cook tesekkurler

P

Eldiven var evde ama maske varmi bakmam lazım eşimde gitme diyor o da herseye bir yorum bi fikir sunuyor sinir oldum iyice.. kontrollere nasi gidicem onuda bilmiyorum . Tiroid hastasiyim her ay olcturmem lazim yükseliyor
Tedbir alicaz canım ama nasil gitmeyelim aşıya ramdevuya evlat icin o da bir risk

P

Eldiven var evde ama maske varmi bakmam lazım eşimde gitme diyor o da herseye bir yorum bi fikir sunuyor sinir oldum iyice.. kontrollere nasi gidicem onuda bilmiyorum . Tiroid hastasiyim her ay olcturmem lazim yükseliyor
Ben her hafta kan vermeliydim ama 2haftadir vermedim
Tiroid ilaci aliyomusun

Kizlar kan ilacini ne zaman iciyorsunuz ac mi tok mu? Bazi yan etkileri oluyor ya kabizlik bulanti gibi ondan siz nasil ayarladiniz?
Canım ben sabah ve aksam tok karnına alıyorum bulantı yapmıyor bende kabızlıkta yapmıyor birden fazla ılac alıyorum aksıne normalde kabızlık ceken bırıydım ılacları kullanmaya basladıktan sonra hergun duzenlı olduu bıraz ters bır bünyem var sanırım

Bende de kabızlık vardı. Belki sadece denk gelmiştir bi ilgisi yoktur ama kan ilacıyla beraber baya bi düzeldi. Başta bi iki gün ishal bulantı yaptı sonra geçti. Gece yatmadan önce içiyorum ben. Ha bi de günlük suyumu arttırmıştım ondan da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…