Tamam kızlar kabanını hergün balkona astırcam ben.
Bu arada ben de doktoruma gitmeme kararı aldım bu virüs temizleminene kadar. Hareketlerini takip edicem bebeğimin.
Göğüs ucu için koruyucu kullanan oldumu tavsıye edıomusunux .kalkan degıl emerkende takılan plastık olanlar varya onlardan.
Ya benım gögüslerim daha şimdiden çok hassas jorkuyorum bu seferde yara olur bu yüzden emziremem die
Göğüs ucu için koruyucu kullanan oldumu tavsıye edıomusunux .kalkan degıl emerkende takılan plastık olanlar varya onlardan.
Ya benım gögüslerim daha şimdiden çok hassas jorkuyorum bu seferde yara olur bu yüzden emziremem die
Gogus uclarindakini cikarmayin zaten cikarinca yenisi geliyor. Bana ebe demisti bebek o ucundakini dahi emip bagisiklik kazanacak diye. Bilginiz olsun kizlar. Tipa gorevi goruyo hem.
Eldiven var evde ama maske varmi bakmam lazım eşimde gitme diyor o da herseye bir yorum bi fikir sunuyor sinir oldum iyice.. kontrollere nasi gidicem onuda bilmiyorum . Tiroid hastasiyim her ay olcturmem lazim yükseliyor
Eldiven var evde ama maske varmi bakmam lazım eşimde gitme diyor o da herseye bir yorum bi fikir sunuyor sinir oldum iyice.. kontrollere nasi gidicem onuda bilmiyorum . Tiroid hastasiyim her ay olcturmem lazim yükseliyor
Canım ben sabah ve aksam tok karnına alıyorum bulantı yapmıyor bende kabızlıkta yapmıyor birden fazla ılac alıyorum aksıne normalde kabızlık ceken bırıydım ılacları kullanmaya basladıktan sonra hergun duzenlı olduu bıraz ters bır bünyem var sanırım
Bende de kabızlık vardı. Belki sadece denk gelmiştir bi ilgisi yoktur ama kan ilacıyla beraber baya bi düzeldi. Başta bi iki gün ishal bulantı yaptı sonra geçti. Gece yatmadan önce içiyorum ben. Ha bi de günlük suyumu arttırmıştım ondan da olabilir