2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar günaydın bugün anneanne ve babaanne birlikte detaylıya gittik. Bizim kız baya bize pozlar falan verdi. Öpücük atmalar. Eliyle azına götürüp şaşırmalar falan görmeniz lazım. 36 cm 600 gr çıktı. Kalp kapakçığında beyaz bir leke gördü genelde %3 doumsendromlu çocuklarda olurmuş dedi. 2 li testim temiz çıkmıştı ama kandaki genetik testi yapalım dedi. Bebeğin dna sına bakılacak. Yurt dışına gönderiyorlarmış. 10 gün sonra alcaz sonuçları inşallah temiz çıkar ..

Eklentiler

• 13DF9D01-C310-45FF-B706-318AAC715DDC.webp
    16 KB · Görüntüleme: 77
Benim de nisanın ilk haftası. Ne yapıcam bilmiyorum. Yaklaşınca bi daha düşünürüm

Merhaba annişler, bugün ayrintili ultrasona gittim. Kizimda da gittigim perinatologa gittim zaten sakindi maske ve eldivenle gittik. Sadece doktor ve asistani vardi. Cok sukur iyi gecti, bir sorun görmedi doktorumuz. Ayrica tembihledi gebelerin iyi korunmasi gerektigini, bagisikliklarinin dusuk oldugunu anlatti. Bana da 26. Haftana kadar doktora gitmene gerek yok dedi. Ben de sanirim bir aydan fazla doktoruma gitmeyi dusunmuyorum insalllah bir aksilik olmazsa. Tez zamanda bu salgini saglikla atlatalim insallah

Kizimda 2 ay kadar kullandim, gogus ucumu alamiyordu bebegim. Ama yara olmaktan da kurtulamadim bana kalirsa memenin yara olmasina etkisi yok, daha cok ucu olmayan anneler icin uretiliyor.
ben kullanmistim canim yara olmadi bunda da gerekirse kullanacagim.

Kizlar kan ilacini ne zaman iciyorsunuz ac mi tok mu? Bazi yan etkileri oluyor ya kabizlik bulanti gibi ondan siz nasil ayarladiniz?
Bana doktorum yatarken kan ilacini kullanabilirsin dedi. Ben yatarken kullaniyorum ama arada icmedigimde oluyor yani hergun icmiyorum ben de ya etki yapmiyor cok şükür

Bebeğin hareketlerini bazen titreme gibi hisseden var mı? Ben özellikle sabahları yan yatarken böyle daha çok hissediyorum. Kimi yerde hıçkırma yazıyo ama bilemedim. Yoksa hareket ederken karnımı sallıyo artık diye mi neden olabilir?

Masaallah kuzuya maşallah ama boyu fazla uzun değil mi haftasına göre doktor bisey dedi mi?

Ya bu bende oluyo ve ben korkuyodum bi gariplik mi var diye eşime diyodum anlamıyodu garibim sende de oluyosa olağan demekki:)

Maşallah boylu poslu olcak herhalde. Hayırlısıyla sıkıntısız çıkar sonuçlar inşallah

Bunu bi kac defa bende hissettim yan yatinca zaten artk baya hareketli olduklari icin surekli bi degisik kiipirdama oluyo

ben kullanmistim canim yara olmadi bunda da gerekirse kullanacagim.

Kizlar kan ilacini ne zaman iciyorsunuz ac mi tok mu? Bazi yan etkileri oluyor ya kabizlik bulanti gibi ondan siz nasil ayarladiniz?

Ben hap olani kullandim cunku kusma yapiyodu ve yatakta kalkamiyodum halsizlikten. Surup seklinde olanlari degistim Gece yatmadan iciyorum 12- 1 arasi .cok sukur bunda sknti olmuyo

Kızlar birşey sorcam biz birdaha böyle detaylıya gircekmiyiz 4 boyutluya

Kızlar birşey sorcam biz birdaha böyle detaylıya gircekmiyiz 4 boyutluya
4 boyutluya gireriz canım ben 3. Aydan beri hep 4 boyutlu giriyorum ama detaylı olmaz sanırım artik çünkü büyüdükçe her yerini aynı anda görmek olanaksız olacakmış

4 boyutluya gireriz canım ben 3. Aydan beri hep 4 boyutlu giriyorum ama detaylı olmaz sanırım artik çünkü büyüdükçe her yerini aynı anda görmek olanaksız olacakmış
Ben her girişimde renkli giriyordum ama 2 boyutlu renkliydi ay hep 4 yapsalar herşey ne güzel net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…