2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kalsiyum birikmesi diye bir şey dedi mi canım beyaz lekeden dolayı?

Aynen öle dedi valla
Hiç korkma o zaman bir dahaki gidişine yüksek ihtimal kaybolacak o. Benim ayrıntılıda da doktor Kalsiyum birikmesi var dedi o ara 4'lü taramam da çıkmıştı risk yoktu korkma dedi bana ben de doktoruma güvendim üstünde durmadım bile. Bir ay sonraki 23 haftalıkken kontrolde kaybolmuştu. Doğuma kadar kaybolurmuş ya da doğumdan sonra. Unut gitsin yani.

Banada dontorum böbreğin teki şiş büyüme var falan bişeyler dedi ertesi hafta detaylım vardı sordum şuan normal görünüyor dedi çişini yapmıştır geçmiştir geçmesede doğumdan sonra çişini yapınca düzeliyor bunlara takılmayın demişti.

Banada doktorum kaybolur dedi ama detaylıyı çeken eşime işte yok sendromlularda görüyoruz yok işte dna ya bakın içiniz rahat olsun falan dedi bizimkide panik olan 3000 tl ye oldu valla ne dediysemde dinletemedim

Vall mümkünse bizimkine geçecek şeylerden bahsetmeseler iyi olur yoksa benim bu hamilelik bize pahalıya patlıycak güya sağlık sigortamız var

Banada doktorum kaybolur dedi ama detaylıyı çeken eşime işte yok sendromlularda görüyoruz yok işte dna ya bakın içiniz rahat olsun falan dedi bizimkide panik olan 3000 tl ye oldu valla ne dediysemde dinletemedim
Ya yazık etmişsiniz paranıza ama olan olmuş artık

Vall mümkünse bizimkine geçecek şeylerden bahsetmeseler iyi olur yoksa benim bu hamilelik bize pahalıya patlıycak güya sağlık sigortamız var
Doktorlar gördüğünü söyleyip üstünden atıyo bir şekilde. Zaten bu gidişle hastaneye acil bişey harici gidemeyeceğiz

İşte bazen o an görünen aksi durum bekleyince düzelebiliyor Allah hepsine sağlık sıhhat versin

Tabi alıyorum almaz olur muyum. Of yaaaaa yükseldiğini de anlamıyoruz ki
Benimki 2 buçuğun altına düşememişken, klasik tatlı ya da ekşi şeyler yerine canım tuzlu şeyler isterdi. Dahiliye dr u en son iyotlu tuz iyot içeren şeyler yemeye çalış falan demişti zaten. Sonra düşündüm demek ben ondan tuzlu şeyler istiyomuşum. Vücut istiyomuş yani. Şimdi normal tiroidim. Tuzlu aşermem de geçti Ben sonradan bu şekilde anlamış oldum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…