Kimsede keyif yok galibaKizlar disari cikma yasagi var ama buraya girmeme yasagidami oldu
Cok sakin kimse yok
Hickirigi bilirim benim kizim cok hickirirdi sagdan sola yada soldan saga dondugumde oluyordu genelde. Duzenli atim gibi oluyordu. Ayni noktada belli bir ritimde hareket gibi. Nasil anlaticagimi bilemedimBebeğin hareketlerini bazen titreme gibi hisseden var mı? Ben özellikle sabahları yan yatarken böyle daha çok hissediyorum. Kimi yerde hıçkırma yazıyo ama bilemedim. Yoksa hareket ederken karnımı sallıyo artık diye mi neden olabilir?
Bende aynı durumdayım canım hem detaylıya gırmem lazım hem troıd meselesi var ama gidemeyecegım sanırım normal muayene yokmuş acil olanlara bakıolarmıs sadece zaten randevumuda iptal ettiler bugun msj geldiP
Eldiven var evde ama maske varmi bakmam lazım eşimde gitme diyor o da herseye bir yorum bi fikir sunuyor sinir oldum iyice.. kontrollere nasi gidicem onuda bilmiyorum . Tiroid hastasiyim her ay olcturmem lazim yükseliyor
Gerçekten mi. Bundan haberim yoktu benim kontrol tarihim 10 11 nisan gibi falan. 1 ay olmus olcak.tuh ya.Bende aynı durumdayım canım hem detaylıya gırmem lazım hem troıd meselesi var ama gidemeyecegım sanırım normal muayene yokmuş acil olanlara bakıolarmıs sadece zaten randevumuda iptal ettiler bugun msj geldi
Keyif moral enerji her şey azaldı sürekli geceleri kötü haber alıyoruz öyle endişeliyim kiKimsede keyif yok galiba ☹
Ben de bakıyorum yazan yok.
Hangi marka nasıl bıseydı kullandığınben kullanmistim canim yara olmadi bunda da gerekirse kullanacagim.
Kizlar kan ilacini ne zaman iciyorsunuz ac mi tok mu? Bazi yan etkileri oluyor ya kabizlik bulanti gibi ondan siz nasil ayarladiniz?
Hangisini kullanmıştın.ama gögüs ucuyla temaz etmıoya yaralnmayı engellemexmıkıKizimda 2 ay kadar kullandim, gogus ucumu alamiyordu bebegim. Ama yara olmaktan da kurtulamadimbana kalirsa memenin yara olmasina etkisi yok, daha cok ucu olmayan anneler icin uretiliyor.
Bana doktorum yatarken kan ilacini kullanabilirsin dedi. Ben yatarken kullaniyorum ama arada icmedigimde oluyor yani hergun icmiyorumben de ya etki yapmiyor cok şükür
Ozamana kadar belki azalr virüs sıkıntısı gıdersın canımGerçekten mi. Bundan haberim yoktu benim kontrol tarihim 10 11 nisan gibi falan. 1 ay olmus olcak.tuh ya.
Bunun aynisiydi canimHangi marka nasıl bıseydı kullandığın
Insallah canim kadın doguma da gitmek lazım esim onceden gidliyor muydu sanki diyor zaten nisan mayıs haziran 3 ay kaldı yani temmuz da kısmetse dogum . O zamana kadar gitmesem olmaz ki bebegin durumu iyi diyor. Dedim olurmu oyle sey ama plasent su rahîm durumu falan onlara bakması lazım gitmek zorundayım erkeklere de laf anlatılmıyor pek tabiOzamana kadar belki azalr virüs sıkıntısı gıdersın canım
Ben de annem ve babam için çok endişeleniyorum sürekli arayıp tembihliyorum yaşlılar gerçekten çocuk gibi en ufak detayı bile anlatıyorum ne kadarını yapıyorlar bilmiyorum zaten şeker, tansiyon, böbrek ne ararsan var. Artık direkt söylüyorum oturun evinizde bize bi şey olmuyormuş ölürsünüz diyorum çıkmayın bi yere bi zahmet. Babam annemden biraz daha duyarlı, annemi şimdi bıraksan mevlüt grubunu toplarŞuanki içinde bulunduğumuz durum beni çok sıkıyor maalesef. Ben ve eşim genciz, belki bir şey olma ihtimali düşük ama anne babalarımız için çok endişe ediyorum. Allah korusun böyle bi virüs vücutlarına girerse halimiz ne olur. Allahım bitsin bu kabus bir an önce. Evlerden uzak olsun. Dünyadan uzak olsun.
Bu işin şakası yok canlar. Çok da çabuk bulaşıyor Allah korusun. Açıkça söyleyerek iyi yapıyorsun. Olayın ciddiyeti ölümlerden belli. Bilmiyorum ya ben de diyorum birşey lazım olduğunda biz getirelim size. Siz hiç dışarı çıkmayın diyorum. Bende de babam evde duramıyor.Ben de annem ve babam için çok endişeleniyorum sürekli arayıp tembihliyorum yaşlılar gerçekten çocuk gibi en ufak detayı bile anlatıyorum ne kadarını yapıyorlar bilmiyorum zaten şeker, tansiyon, böbrek ne ararsan var. Artık direkt söylüyorum oturun evinizde bize bi şey olmuyormuş ölürsünüz diyorum çıkmayın bi yere bi zahmet. Babam annemden biraz daha duyarlı, annemi şimdi bıraksan mevlüt grubunu toplar
Orasi oyle canim durumlar gittikce vahimlesiyorVallahi ben şu haberleri dinlemekten sosyal medyada ne var ne yok bakmaktan pek gıremedım kimsede yazmamıs, virüsü kafaya takıyorsa herkess
Benide dun aradilar detayli randevum icinBende aynı durumdayım canım hem detaylıya gırmem lazım hem troıd meselesi var ama gidemeyecegım sanırım normal muayene yokmuş acil olanlara bakıolarmıs sadece zaten randevumuda iptal ettiler bugun msj geldi
Bebek memeyle temas etmese de her cektiginde ayni basinc oluyor ve gogus ucu ileri geri vs. Yaptigindan yaralaniyor. Bence koruyucu degil, yani oyle olsa 2 ay yarasiz gecirirdimHangisini kullanmıştın.ama gögüs ucuyla temaz etmıoya yaralnmayı engellemexmıkı
Ben de bundan kullandim. Bi marka daha vardi hatta. Bu defa kullanmayi dusunmuyorum bebegim emebilirse rahatca. Cunku bir de bunlari dezenfekte etme islemleri var, biyere gittiginde yaninda tasi felan aman birsuru is yani en temizi memeden çup çupBunun aynisiydi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?