2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Şuanki içinde bulunduğumuz durum beni çok sıkıyor maalesef. Ben ve eşim genciz, belki bir şey olma ihtimali düşük ama anne babalarımız için çok endişe ediyorum. Allah korusun böyle bi virüs vücutlarına girerse halimiz ne olur. Allahım bitsin bu kabus bir an önce. Evlerden uzak olsun. Dünyadan uzak olsun.

Hickirigi bilirim benim kizim cok hickirirdi sagdan sola yada soldan saga dondugumde oluyordu genelde. Duzenli atim gibi oluyordu. Ayni noktada belli bir ritimde hareket gibi. Nasil anlaticagimi bilemedim bu kizimda yasamadim henuz.

P

Eldiven var evde ama maske varmi bakmam lazım eşimde gitme diyor o da herseye bir yorum bi fikir sunuyor sinir oldum iyice.. kontrollere nasi gidicem onuda bilmiyorum . Tiroid hastasiyim her ay olcturmem lazim yükseliyor
Bende aynı durumdayım canım hem detaylıya gırmem lazım hem troıd meselesi var ama gidemeyecegım sanırım normal muayene yokmuş acil olanlara bakıolarmıs sadece zaten randevumuda iptal ettiler bugun msj geldi

Bende aynı durumdayım canım hem detaylıya gırmem lazım hem troıd meselesi var ama gidemeyecegım sanırım normal muayene yokmuş acil olanlara bakıolarmıs sadece zaten randevumuda iptal ettiler bugun msj geldi
Gerçekten mi. Bundan haberim yoktu benim kontrol tarihim 10 11 nisan gibi falan. 1 ay olmus olcak.tuh ya.

ben kullanmistim canim yara olmadi bunda da gerekirse kullanacagim.

Kizlar kan ilacini ne zaman iciyorsunuz ac mi tok mu? Bazi yan etkileri oluyor ya kabizlik bulanti gibi ondan siz nasil ayarladiniz?
Hangi marka nasıl bıseydı kullandığın

Hangisini kullanmıştın.ama gögüs ucuyla temaz etmıoya yaralnmayı engellemexmıkı

Ozamana kadar belki azalr virüs sıkıntısı gıdersın canım
Insallah canim kadın doguma da gitmek lazım esim onceden gidliyor muydu sanki diyor zaten nisan mayıs haziran 3 ay kaldı yani temmuz da kısmetse dogum . O zamana kadar gitmesem olmaz ki bebegin durumu iyi diyor. Dedim olurmu oyle sey ama plasent su rahîm durumu falan onlara bakması lazım gitmek zorundayım erkeklere de laf anlatılmıyor pek tabi Sen napacaksın peki simdi detayli ya sonra da girebilirsin aslinda ama tiroid onemli

Bugun detayliya gittim bizim sıpa anca pipisini gösterdi kalktim yurudum dolandım olmadi sali günü tekrar gidicem, dr.larla biraz konustuk virüs le ilgili onlar ztn 1 aydir biliyomus bi cok ozel hastanede mefical park dahil 1 katlarini bu hastalara ayirmislar bile, drum rahat bjlutuz biyer dogurursun diyor insallah bu surec cabuk biter ama pek öyle görünmüyor, maffi manevi zor olucak

Ben de annem ve babam için çok endişeleniyorum sürekli arayıp tembihliyorum yaşlılar gerçekten çocuk gibi en ufak detayı bile anlatıyorum ne kadarını yapıyorlar bilmiyorum zaten şeker, tansiyon, böbrek ne ararsan var. Artık direkt söylüyorum oturun evinizde bize bi şey olmuyormuş ölürsünüz diyorum çıkmayın bi yere bi zahmet. Babam annemden biraz daha duyarlı, annemi şimdi bıraksan mevlüt grubunu toplar

Bu işin şakası yok canlar. Çok da çabuk bulaşıyor Allah korusun. Açıkça söyleyerek iyi yapıyorsun. Olayın ciddiyeti ölümlerden belli. Bilmiyorum ya ben de diyorum birşey lazım olduğunda biz getirelim size. Siz hiç dışarı çıkmayın diyorum. Bende de babam evde duramıyor.
Hele bazı yaşlılar otobüslerde minibüslerde dolanıyormış. Tam bi ihmal.

Vallahi ben şu haberleri dinlemekten sosyal medyada ne var ne yok bakmaktan pek gıremedım kimsede yazmamıs, virüsü kafaya takıyorsa herkess
Orasi oyle canim durumlar gittikce vahimlesiyor
Ama gozemlerime gore koskoca avrupa ulkelerinin aldigi dogru durust Tedbir yok
Afedersin sokaklar hep pis ve kopek pisligi dolu yani gozle gorulurcesine pis olmasina ragmen hic bir dezenfekte islemi yapilmiyor
Hergun olu sayisi yukseliyor
Resmi rakam 40larda suan aciklanmayanlarda var
Ama yapacak bise yok disari cikmiyoruz, esim ise gidiyo. Evin ihtiyacini ondan istiyorum
Inanin evde sklmaya vakit olmuyo. yok efendim sklyoz cikalimmis da vs vs
Disarisi virus kayniyo evde sklmayi tercih ederim
Bundan fazlasinida yapamam
Allaha dua ediyorum
Rabbim bizi ve sevdiklerimizi korusun
Ramazana kadar insallah biterde bizde camide mukavelerimizi ibadetlerimizi gerceklestirelim insallah.

Benide dun aradilar detayli randevum icin
Tek gelmemi istiyolar
Ben esimle gitmek istiyodum ama maalesef yapacak bise yok tek gidicem

Hangisini kullanmıştın.ama gögüs ucuyla temaz etmıoya yaralnmayı engellemexmıkı
Bebek memeyle temas etmese de her cektiginde ayni basinc oluyor ve gogus ucu ileri geri vs. Yaptigindan yaralaniyor. Bence koruyucu degil, yani oyle olsa 2 ay yarasiz gecirirdim
Bunun aynisiydi canim
Ben de bundan kullandim. Bi marka daha vardi hatta. Bu defa kullanmayi dusunmuyorum bebegim emebilirse rahatca. Cunku bir de bunlari dezenfekte etme islemleri var, biyere gittiginde yaninda tasi felan aman birsuru is yani en temizi memeden çup çup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…