2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ya kizlr evde oturmaktan mi bilmem dikkat ettigim halde bu hafta bir kilo daha aldim +10 Yani yuvarlanarak doguma gidecegim bu gidisle Kizimda bu kadar hizli almiyordum yahu, sabah tartilinca moraim gitti. Zaten geceden virus moralimi bozmustu sabahta kilo derken ay depresyon kapida mi ne Temmuz gelsin hemen ve ortalik sakin huzurlu olsun lutfen Alllahim

Benide dun aradilar detayli randevum icin
Tek gelmemi istiyolar
Ben esimle gitmek istiyodum ama maalesef yapacak bise yok tek gidicem
Ooo çok kötüymüş ya ben dün anneanne babaanneyide götürdüm doktor gelmişisiniz buralara kadar gelin dışarda kalmayın dedi aldı sağolsun iyide doktordu. Sen eşinle git bence alırlar merak etme mahrum kalmasın kız

Korkma canım benim yalnız değilsin bende 10 kilo aldım yapacak birşey yok sağlığımız olsun yeterki

Tiroidin düzene girdiyse şimdilik aynı dozdan alıp kullanmaya devam etsen olmaz mı ki

Hickirigi bilirim benim kizim cok hickirirdi sagdan sola yada soldan saga dondugumde oluyordu genelde. Duzenli atim gibi oluyordu. Ayni noktada belli bir ritimde hareket gibi. Nasil anlaticagimi bilemedim bu kizimda yasamadim henuz.
Çok da uzun sürmüyo 3 sefer falan olup bitiyo. Hıçkırık mıdır bilmiyorum. Hep hıçkırık demişler. Geneli daha çok son haftalarındaki hamileler. Benim ilk, anlamıyorum

Hayırlısıyla bi doğuralım da bu grup komple diyet grubu olacak

Kızlar 6 . Aya girdik artık ve ben 3 kilo aldim bu zamana kadar normal mi bilemedim ya 2 hafta sonra doktora gidecem . Sizin nasıl ? Korkuyorum akşam karnim belirgin oluyor yemek yiyiyorum va sabah minnacık

Bu pazartesi gittim 21+6 436 gram dedi. Iyi guzel dedi . Sorun yok dedi . Ama herkes 10 kilo aldim 5 kilo aldim diyince ben niye almiyorum dedim kendi kendime

Kızlar 6 . Aya girdik artık ve ben 3 kilo aldim bu zamana kadar normal mi bilemedim ya 2 hafta sonra doktora gidecem . Sizin nasıl ? Korkuyorum akşam karnim belirgin oluyor yemek yiyiyorum va sabah minnacık
Bende bu zamana kadar 3 kilo aldım neden böyleki ya . Aç da kalmıyorum :/

Ben de yalnizca 3 kilo aldim. Ayni endise var, anormal mi diye dusunuyorum bazen ,bazi sitelerde normali 10 kg almak yazıyor. Kacla hamile kaldiniz?

Haklısın cnm yoğun bakımda sıkılmaktansa evde sıkılmak ıyıdır.. Amin inşallah rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine defetsin şu belayıda

Burasi turkiye degil canim
Birsey dedilleri zaman tobe billah geri adim atmazlar
Hemde saglik acisindan

Bilemıyorum ki ne yapacagmı şimdilik gitmeyecegim.detaylıya sonradan gdılebılecegnı sanmıorum vücut saydamlığını yitrdiği için bebegın organları görünmez die duymuştum 24 hafta en son die bılıorum ama bakalım.troidde ilaca devam Allaha emanet artık.15 gün bile xor duruyordum doktra gtmeden şimdi ne olacaksa böyle ya

Ben de yalnizca 3 kilo aldim. Ayni endise var, anormal mi diye dusunuyorum bazen ,bazi sitelerde normali 10 kg almak yazıyor. Kacla hamile kaldiniz?
Ben ilk 3 ay kusma bulantıyla geçti 57 54 düşmüştüm sonra topraladım 57 geri geldim ve sonra 60 oldum şuan 60 kiloyum . 21+6 bu pazartesi 436 demisti doktor . Iyi sorun yok dedi ama emin olamiyorum. Çoğu kişi 5 10 kilo aldım diyor. Senin nasıl canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…