Ooo çok kötüymüş ya ben dün anneanne babaanneyide götürdüm doktor gelmişisiniz buralara kadar gelin dışarda kalmayın dedi aldı sağolsun iyide doktordu. Sen eşinle git bence alırlar merak etme mahrum kalmasın kızBenide dun aradilar detayli randevum icin
Tek gelmemi istiyolar
Ben esimle gitmek istiyodumama maalesef yapacak bise yok tek gidicem
Korkma canım benim yalnız değilsin bende 10 kilo aldım yapacak birşey yok sağlığımız olsun yeterkiYa kizlr evde oturmaktan mi bilmem dikkat ettigim halde bu hafta bir kilo daha aldim +10Yani yuvarlanarak doguma gidecegim bu gidisle Kizimda bu kadar hizli almiyordum yahu, sabah tartilinca moraim gitti. Zaten geceden virus moralimi bozmustu sabahta kilo derken ay depresyon kapida mi ne Temmuz gelsin hemen ve ortalik sakin huzurlu olsun lutfen Alllahim
Tiroidin düzene girdiyse şimdilik aynı dozdan alıp kullanmaya devam etsen olmaz mı kiInsallah canim kadın doguma da gitmek lazım esim onceden gidliyor muydu sanki diyor zaten nisan mayıs haziran 3 ay kaldı yani temmuz da kısmetse dogum . O zamana kadar gitmesem olmaz ki bebegin durumu iyi diyor. Dedim olurmu oyle sey ama plasent su rahîm durumu falan onlara bakması lazım gitmek zorundayım erkeklere de laf anlatılmıyor pek tabiSen napacaksın peki simdi detayli ya sonra da girebilirsin aslinda ama tiroid onemli
Çok da uzun sürmüyo 3 sefer falan olup bitiyo. Hıçkırık mıdır bilmiyorum. Hep hıçkırık demişler. Geneli daha çok son haftalarındaki hamileler. Benim ilk, anlamıyorumHickirigi bilirim benim kizim cok hickirirdi sagdan sola yada soldan saga dondugumde oluyordu genelde. Duzenli atim gibi oluyordu. Ayni noktada belli bir ritimde hareket gibi. Nasil anlaticagimi bilemedimbu kizimda yasamadim henuz.
Hayırlısıyla bi doğuralım da bu grup komple diyet grubu olacakYa kizlr evde oturmaktan mi bilmem dikkat ettigim halde bu hafta bir kilo daha aldim +10Yani yuvarlanarak doguma gidecegim bu gidisle Kizimda bu kadar hizli almiyordum yahu, sabah tartilinca moraim gitti. Zaten geceden virus moralimi bozmustu sabahta kilo derken ay depresyon kapida mi ne Temmuz gelsin hemen ve ortalik sakin huzurlu olsun lutfen Alllahim
Bende bu zamana kadar 3 kilo aldım neden böyleki ya . Aç da kalmıyorum :/Hayırlısıyla bi doğuralım da bu grup komple diyet grubu olacak
Ohoo 3 kilo dediğin de ne ki 10 kilo aldık bizBende bu zamana kadar 3 kilo aldım neden böyleki ya . Aç da kalmıyorum :/
Maaşallah . :) be. Niye almıyorum erken mi daha benim sizin kilo alımı nasıl devam ettiOhoo 3 kilo dediğin de ne ki 10 kilo aldık biz
Bebeğin gelişimine dr iyi diyosa sen de iyisin. Hatta maşallahBende bu zamana kadar 3 kilo aldım neden böyleki ya . Aç da kalmıyorum :/
Kızlar 6 . Aya girdik artık ve ben 3 kilo aldim bu zamana kadar normal mi bilemedim ya 2 hafta sonra doktora gidecem . Sizin nasıl ? Korkuyorum akşam karnim belirgin oluyor yemek yiyiyorum va sabah minnacık
Bende bu zamana kadar 3 kilo aldım neden böyleki ya . Aç da kalmıyorum :/
Haklısın cnm yoğun bakımda sıkılmaktansa evde sıkılmak ıyıdır.. Amin inşallah rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine defetsin şu belayıdaOrasi oyle canim durumlar gittikce vahimlesiyor
Ama gozemlerime gore koskoca avrupa ulkelerinin aldigi dogru durust Tedbir yok
Afedersin sokaklar hep pis ve kopek pisligi dolu yani gozle gorulurcesine pis olmasina ragmen hic bir dezenfekte islemi yapilmiyor
Hergun olu sayisi yukseliyor
Resmi rakam 40larda suan aciklanmayanlarda var
Ama yapacak bise yok disari cikmiyoruz, esim ise gidiyo. Evin ihtiyacini ondan istiyorum
Inanin evde sklmaya vakit olmuyo. yok efendim sklyoz cikalimmis da vs vs
Disarisi virus kayniyo evde sklmayi tercih ederim
Bundan fazlasinida yapamam
Allaha dua ediyorum
Rabbim bizi ve sevdiklerimizi korusun
Ramazana kadar insallah biterde bizde camide mukavelerimizi ibadetlerimizi gerceklestirelim insallah.
Peki bunların ölçüsünü nasıl bilecex büyük faln gelirseBunun aynisiydi canim
Burasi turkiye degil canimOoo çok kötüymüş ya ben dün anneanne babaanneyide götürdüm doktor gelmişisiniz buralara kadar gelin dışarda kalmayın dedi aldı sağolsun iyide doktordu. Sen eşinle git bence alırlar merak etme mahrum kalmasın kız
Bilemıyorum ki ne yapacagmı şimdilik gitmeyecegim.detaylıya sonradan gdılebılecegnı sanmıorum vücut saydamlığını yitrdiği için bebegın organları görünmez die duymuştum 24 hafta en son die bılıorum ama bakalım.troidde ilaca devam Allaha emanet artık.15 gün bile xor duruyordum doktra gtmeden şimdi ne olacaksa böyle yaInsallah canim kadın doguma da gitmek lazım esim onceden gidliyor muydu sanki diyor zaten nisan mayıs haziran 3 ay kaldı yani temmuz da kısmetse dogum . O zamana kadar gitmesem olmaz ki bebegin durumu iyi diyor. Dedim olurmu oyle sey ama plasent su rahîm durumu falan onlara bakması lazım gitmek zorundayım erkeklere de laf anlatılmıyor pek tabiSen napacaksın peki simdi detayli ya sonra da girebilirsin aslinda ama tiroid onemli
Ben ilk 3 ay kusma bulantıyla geçti 57 54 düşmüştüm sonra topraladım 57 geri geldim ve sonra 60 oldum şuan 60 kiloyum . 21+6 bu pazartesi 436 demisti doktor . Iyi sorun yok dedi ama emin olamiyorum. Çoğu kişi 5 10 kilo aldım diyor. Senin nasıl canım ?Ben de yalnizca 3 kilo aldim. Ayni endise var, anormal mi diye dusunuyorum bazen ,bazi sitelerde normali 10 kg almak yazıyor. Kacla hamile kaldiniz?
He öle diyorsan sende haklısın yapcak birşey yok canım ama sonrada tekrar girersiniz inşallah ortalık düzelirseBurasi turkiye degil canim
Birsey dedilleri zaman tobe billah geri adim atmazlar
Hemde saglik acisindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?