- 25 Şubat 2016
- 7.759
- 12.968
- 248
- 31
Amca kızının memelrrni gördüğüm için gözüm korkuyor açıkcası.göguslerınden kan gelıodu resmen iltihap akıodu çok kötydu durumu bende korkuyorum böyle olmaktan inşallah olmazdaBebek memeyle temas etmese de her cektiginde ayni basinc oluyor ve gogus ucu ileri geri vs. Yaptigindan yaralaniyor. Bence koruyucu degil, yani oyle olsa 2 ay yarasiz gecirirdim
Ben de bundan kullandim. Bi marka daha vardi hatta. Bu defa kullanmayi dusunmuyorum bebegim emebilirse rahatca. Cunku bir de bunlari dezenfekte etme islemleri var, biyere gittiginde yaninda tasi felan aman birsuru is yani en temizi memeden çup çup
Bende Allah nasip ederse 22 haftalık olucam 2.bucuk kilo aldım sadece.doktorum geçen kontrolumde 18 haftalıkken hiç kilo almamistim aferin sana çok iyi gidiyorsun demişti.yani kilo almak şart değilmiş öyle dedi önemli olan bebeğin gelişimi dedi.sonra hızlandı kilo alimim 2 haftada 3 kilo aldimMaaşallah . :) be. Niye almıyorum erken mi daha benim sizin kilo alımı nasıl devam etti
Ben de 3 kg aldımBen de yalnizca 3 kilo aldim. Ayni endise var, anormal mi diye dusunuyorum bazen ,bazi sitelerde normali 10 kg almak yazıyor. Kacla hamile kaldiniz?
Buna bende dahilim hamilelikle almadim ama öncesinde yeterince kiloluydumHayırlısıyla bi doğuralım da bu grup komple diyet grubu olacak
Bebeğin olması gerektiği kilodaysa korkma canım.Kızlar 6 . Aya girdik artık ve ben 3 kilo aldim bu zamana kadar normal mi bilemedim ya 2 hafta sonra doktora gidecem . Sizin nasıl ? Korkuyorum akşam karnim belirgin oluyor yemek yiyiyorum va sabah minnacık
Alttaki mesajına bakmadan yazmışım. Dokturun ne diyorsa odur. Kilosu da gayet güzel benim kızım 22+6 da 548 di. zaten haftada aldıkları 100 gr aldığın kilo öylece Bebişine gidiyor demekki ne güzelBu pazartesi gittim 21+6 436 gram dedi. Iyi guzel dedi . Sorun yok dedi . Ama herkes 10 kilo aldim 5 kilo aldim diyince ben niye almiyorum dedim kendi kendime
Ben 51 le basladim ilk uc ay 49a dustu. Simdi 54 küsür. Dr. Bana da 20+6 iken 420 gr demisti canim. Insallah avantajini görürüz bari. :)Ben ilk 3 ay kusma bulantıyla geçti 57 54 düşmüştüm sonra topraladım 57 geri geldim ve sonra 60 oldum şuan 60 kiloyum . 21+6 bu pazartesi 436 demisti doktor . Iyi sorun yok dedi ama emin olamiyorum. Çoğu kişi 5 10 kilo aldım diyor. Senin nasıl canım ?
YiyerekMaaşallah . :) be. Niye almıyorum erken mi daha benim sizin kilo alımı nasıl devam etti
Bende 4 Kg aldım kızlar fazla almaktan daha iyi değil mi bebek iyiyse yaniBen de yalnizca 3 kilo aldim. Ayni endise var, anormal mi diye dusunuyorum bazen ,bazi sitelerde normali 10 kg almak yazıyor. Kacla hamile kaldiniz?
Ben de çok kilo aldım aslında hiç kilo almamıştım 1 buçuk ay öncesine kadar mide bulantisindan yemek yiyemiyordum sonra geçince nasıl geçtiysem kendimden 11 kg almışım ..çok şükür kızımda ilerdeymis ama sağlıklı olalimda diyet grubu grup kilo verelim ben diğer kızımda eve 88 kg ile geldim sonra kızım 5 aylıktı 52 kg olmustum iyide yemiştim 2 buçuk yaşına kadar ek gıda almadan sadece beni emdi hemde tombilak maslalah subhannallahHayırlısıyla bi doğuralım da bu grup komple diyet grubu olacak
Peşpeşe sayılırız :) bebişkolarımız sağlıklı olsunda kilo almışız almamışız çokta önemli değil dimiBende Allah nasip ederse 22 haftalık olucam 2.bucuk kilo aldım sadece.doktorum geçen kontrolumde 18 haftalıkken hiç kilo almamistim aferin sana çok iyi gidiyorsun demişti.yani kilo almak şart değilmiş öyle dedi önemli olan bebeğin gelişimi dedi.sonra hızlandı kilo alimim 2 haftada 3 kilo aldim
Insallah ya . Normal dogumuda kolaylaştiriyor diyolar nasip olursa :) cok heyecanliBen 51 le basladim ilk uc ay 49a dustu. Simdi 54 küsür. Dr. Bana da 20+6 iken 420 gr demisti canim. Insallah avantajini görürüz bari. :)
Benim 21+6 iken 436 dedi senin ki yine benden önde ama doktor banada sorun yok iyi dedi . Nasil besleniyorsun canimBen 51 le basladim ilk uc ay 49a dustu. Simdi 54 küsür. Dr. Bana da 20+6 iken 420 gr demisti canim. Insallah avantajini görürüz bari. :)
Bende yiyiyorum ama hemen doyuyorum . Seninde mi öyle . Aç kalmıyorum yani . Mesela kahvaltı yapıyorum . Öğlen meyve yiyuyorum . Kuruyemiş vs . Aksamda 2 tabak yemek yogurtla birlikte hopp bitti .Yiyerekilk 2 ay 2 kilo aldım sonra 2 daha, 16 haftalıkken memlekete gittim orda 66 oldum 23. haftada 70 olmuştum ama bebek 25 haftalık çıktı hadi ona sayalım
Aynen öyle.bu. Durumu bende takiyodum sonlara doğruda çok kilo aldım diye takmayiz inşallahPeşpeşe sayılırız :) bebişkolarımız sağlıklı olsunda kilo almışız almamışız çokta önemli değil dimi
Merhaba bende ilk 3 ay kilo almadım bulantidan ama sonra aldı başını gitti durduramıyorum iştahımi 7 kilo aldım şimdiye kadar ..bebek sağlıklı ise bence bu duruma sevin fazla kilo almak her zaman için dezavantaj benceBen ilk 3 ay kusma bulantıyla geçti 57 54 düşmüştüm sonra topraladım 57 geri geldim ve sonra 60 oldum şuan 60 kiloyum . 21+6 bu pazartesi 436 demisti doktor . Iyi sorun yok dedi ama emin olamiyorum. Çoğu kişi 5 10 kilo aldım diyor. Senin nasıl canım ?
Canım bana da 21+6 altıda 420 demişti ve gayet iyi demiştiBenim 21+6 iken 436 dedi senin ki yine benden önde ama doktor banada sorun yok iyi dedi . Nasil besleniyorsun canim
InsallahhAynen öyle.bu. Durumu bende takiyodum sonlara doğruda çok kilo aldım diye takmayiz inşallah
İyi ki miden bulanmış o zamanBen de çok kilo aldım aslında hiç kilo almamıştım 1 buçuk ay öncesine kadar mide bulantisindan yemek yiyemiyordum sonra geçince nasıl geçtiysem kendimden 11 kg almışım ..çok şükür kızımda ilerdeymis ama sağlıklı olalimda diyet grubu grup kilo verelim ben diğer kızımda eve 88 kg ile geldim sonra kızım 5 aylıktı 52 kg olmustum iyide yemiştim 2 buçuk yaşına kadar ek gıda almadan sadece beni emdi hemde tombilak maslalah subhannallah
Bebisime biz de zeynep meriç ismini koymayı dusunuyoruzMerhaba bende ilk 3 ay kilo almadım bulantidan ama sonra aldı başını gitti durduramıyorum iştahımi 7 kilo aldım şimdiye kadar ..bebek sağlıklı ise bence bu duruma sevin fazla kilo almak her zaman için dezavantaj bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?