2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

6 kilo almış oluyorsun cnm ama bu şekilde. Kaldı ki bebiş iyiyse az kilo almak avantaj tabi :)

Evde durmak ve koronavirüs stresi haberleri izlemek endişe kaygı vs yedikçe yediriyor kilo almamak mümkün değil bu süreçte stres bebeği olumsuz etkilermiş ama insan engel olamıyor napıcaz ya böyle

Evde durmak ve koronavirüs stresi haberleri izlemek endişe kaygı vs yedikçe yediriyor kilo almamak mümkün değil bu süreçte stres bebeği olumsuz etkilermiş ama insan engel olamıyor napıcaz ya böyle
Aynen cnm ya üzüldükçe yemiyorum ama çok stres oluşturuyor bende de. Gece hiç haber bakmadım yatarken, hep kabuslar görüyorum yoksa. Hep de bu illete yakalanmışız şeklinde. Karantinaya alınsam büyük kızım nolacak, ateşim olsa ateşim nasıl düşer ki parol yetmez oğlumu da etkiler falan filan

Kızlar bugün sağlık ocağından aradılar virüsten dolayı gelmeyin burdan bilgilerinizi kaydedicem diye. Kilo boy tansiyon vs sordu 28. Haftaya kadar aciliyet olmadıkca gitmenize gerek yok ama her gün tansiyon kontrolü yap dedi. Sizi de böyle aradılar mı

Ben pazartesi gitmiştim aşı oldum gelme dediler banada evden çıkmıyorum kaç gündür. Eve de tansiyon aleti aldık evde ölçüyorum

Ben pazartesi gitmiştim aşı oldum gelme dediler banada evden çıkmıyorum kaç gündür. Eve de tansiyon aleti aldık evde ölçüyorum
Banada tetanoz aşısının acelesi yok şuan için dedi zaten yaptırmayı da pek düşünmüyordum doktorumda şart değil gibisinden söylemişti. Ben de aldım eve her gün aynı saatte ölçmek en sağlıklısı galiba

Kuzlar benimde bugün dişlerimin dibi sızlıyor. Boğazım acıyo burnum akıyor. Hiç keyfim yok. Üşümede var. İnşallah korktuğum başıma gelmez

Allah korusun. Ben de grip gibiyim kötüye odaklanmak istemiyo insan
Ya benim grip dişlerime vurursa birde ağır geçiriyorum inşallah ilerlemez. Ihlamurda sevmiyorum. Böğürtlen öayı falan içeyim bari. Sanada geçmiş olsun canım. Dün hastaneye gittim gelir gelmez duş aldım dezenfekte olayım diye üşüdüm galiba. Yarında babam ameliyat olcak yine hastanelerde olcam Allahım sen koru yarabbim inşallah hepimizi

İlermeden hemen bol bol c vitamini alin ben cok faydasini görüyorum ki zaten ilac alamayiz
Portakal greyfurt nar sıkıp icebilrisin

Ya ıhlmur içemiyosan zencefilli limonlu ballı çay iç böğürtlen çayı çok iyi gelmeyebilir bu dönemde. Çok geçmiş olsun dikkatli olmak lazım

Düşündükçe strese giriyor insan gerçekten

İlermeden hemen bol bol c vitamini alin ben cok faydasini görüyorum ki zaten ilac alamayiz
Portakal greyfurt nar sıkıp icebilrisin
Hamile kaldığımdan beri her kahvaltıda greyfurt portakal içiyorum akşam yine kivi meyve devam ediyorum ama bakalım inşallah ateş olmazda ayakta atlatırım

Ya ıhlmur içemiyosan zencefilli limonlu ballı çay iç böğürtlen çayı çok iyi gelmeyebilir bu dönemde. Çok geçmiş olsun dikkatli olmak lazım
He evet zencefilde var akşam yatmadan onuda deneyim. Valla umarım sadece ufak bir griptir diye dua edeceğim aklıma gelmezdi hiç ..

Ben yaptırdım allahtan ilk dozu yaptırmamaktan iyidir sonucta. İyi yapmışsın malesef bir süre mecbur kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…