Ben ilk 3 ay kusma bulantıyla geçti 57 54 düşmüştüm sonra topraladım 57 geri geldim ve sonra 60 oldum şuan 60 kiloyum . 21+6 bu pazartesi 436 demisti doktor . Iyi sorun yok dedi ama emin olamiyorum. Çoğu kişi 5 10 kilo aldım diyor. Senin nasıl canım ?
Evde durmak ve koronavirüs stresi haberleri izlemek endişe kaygı vs yedikçe yediriyor kilo almamak mümkün değil bu süreçte stres bebeği olumsuz etkilermiş ama insan engel olamıyor napıcaz ya böyle
Evde durmak ve koronavirüs stresi haberleri izlemek endişe kaygı vs yedikçe yediriyor kilo almamak mümkün değil bu süreçte stres bebeği olumsuz etkilermiş ama insan engel olamıyor napıcaz ya böyle
Aynen cnm ya üzüldükçe yemiyorum ama çok stres oluşturuyor bende de. Gece hiç haber bakmadım yatarken, hep kabuslar görüyorum yoksa. Hep de bu illete yakalanmışız şeklinde. Karantinaya alınsam büyük kızım nolacak, ateşim olsa ateşim nasıl düşer ki parol yetmez oğlumu da etkiler falan filan
Kızlar bugün sağlık ocağından aradılar virüsten dolayı gelmeyin burdan bilgilerinizi kaydedicem diye. Kilo boy tansiyon vs sordu 28. Haftaya kadar aciliyet olmadıkca gitmenize gerek yok ama her gün tansiyon kontrolü yap dedi. Sizi de böyle aradılar mı
Kızlar bugün sağlık ocağından aradılar virüsten dolayı gelmeyin burdan bilgilerinizi kaydedicem diye. Kilo boy tansiyon vs sordu 28. Haftaya kadar aciliyet olmadıkca gitmenize gerek yok ama her gün tansiyon kontrolü yap dedi. Sizi de böyle aradılar mı
Banada tetanoz aşısının acelesi yok şuan için dedi zaten yaptırmayı da pek düşünmüyordum doktorumda şart değil gibisinden söylemişti. Ben de aldım eve her gün aynı saatte ölçmek en sağlıklısı galiba
Ya benim grip dişlerime vurursa birde ağır geçiriyorum inşallah ilerlemez. Ihlamurda sevmiyorum. Böğürtlen öayı falan içeyim bari. Sanada geçmiş olsun canım. Dün hastaneye gittim gelir gelmez duş aldım dezenfekte olayım diye üşüdüm galiba. Yarında babam ameliyat olcak yine hastanelerde olcam Allahım sen koru yarabbim inşallah hepimizi
Ya benim grip dişlerime vurursa birde ağır geçiriyorum inşallah ilerlemez. Ihlamurda sevmiyorum. Böğürtlen öayı falan içeyim bari. Sanada geçmiş olsun canım. Dün hastaneye gittim gelir gelmez duş aldım dezenfekte olayım diye üşüdüm galiba. Yarında babam ameliyat olcak yine hastanelerde olcam Allahım sen koru yarabbim inşallah hepimizi
Aynen cnm ya ☹☹ üzüldükçe yemiyorum ama çok stres oluşturuyor bende de. Gece hiç haber bakmadım yatarken, hep kabuslar görüyorum yoksa. Hep de bu illete yakalanmışız şeklinde. Karantinaya alınsam büyük kızım nolacak, ateşim olsa ateşim nasıl düşer ki parol yetmez oğlumu da etkiler falan filan
Hamile kaldığımdan beri her kahvaltıda greyfurt portakal içiyorum akşam yine kivi meyve devam ediyorum ama bakalım inşallah ateş olmazda ayakta atlatırım
Banada tetanoz aşısının acelesi yok şuan için dedi zaten yaptırmayı da pek düşünmüyordum doktorumda şart değil gibisinden söylemişti. Ben de aldım eve her gün aynı saatte ölçmek en sağlıklısı galiba