2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ölüm şekli çok kötü bilinç açık boğularak İtalya yı gençler bitirdi bizi de yaşlılar laf anlatamıyosun

Peki bunların ölçüsünü nasıl bilecex büyük faln gelirse
Buyuk gelmiyo olcusu yok standart. Cok guzel gogus ucu yapiyo birde yara olmadi bende gerekirse bunda da kullanirim yara olmasin diye. Tek derdi sut bulasinca kayiyor yapismiyo. Birde dezenfekte etmek vs

Kızlar ilk gebeligimden tecrubeli olarak meme ucu yara olmaması için önerim şu olacak 3. Gün sütüm çok gelmeye başladı ..bebekte minnak hepsini ememedi benim minik memeler kocaman oldu patlıcak gibi ...bu durumda en önemli şey şu ...asır sert olduğu için bebek emmede güçlük yaşadı bu yüzden elinizle sağıp ılık suyla memeyi yumusatmaniz gerekir..sağma makineli meme ucunu büyütebilir bebek alamaz veya meme ucunu tahriş eder...ancak önemli bir nokta daha var meme sagarken canininizin çok yanmaması gerek eğer yanıyorsa bir yerde yanlış yapıyorsunuz demek ..you tube de video var bir yolu var öyle yapınca canınız yanmıyor...benimkini hemşire Hart hurt sagmaya calisti canımdan can koptu ..bu yüzden tek meme ucumdan çekmiştim baya bir ama iyileşti çok şükür ..bunları yaşamamak için aman dikkat ...memeler çok sert olması. Aşırı süt dolmadan yaa bebeğe emzirtin ..ya da yumuşatın sağın biraz öyle emzirtin sert memeyi çekemez bebek zaten süt boşa gidiyor demeyin yenileri hurra geliyor inşallah :))

Kızlar günaydın. Çok evhamlı biri değilim ama sormak istiyorum, pzt gününden beri bel ağrısı çekiyordum neredeyse günün bikaç vakti hariç hiç geçmedi üstelik geceleri ağrısından uyandığım oldu üç dört gece. Dün fark ettik ki sağ kaburga kemiğim ağrıyor yani dokununca da çok acıyor ama solda bişey yok. Böyle yada benzeri bi durum yaşayan var mı?

Benim dokturum 15. Haftadayken zamanla bel, kasık, sırt hatta kaburga ağrısı çekeceğimi söylemişti. İlk gebeliğim olduğu için önden belirtti. Annemde söylüyor ;sen az bekle kemiklerini kıracaklar diye bebeğin o taraftadır ve büyüyor

Arkadaşlar zor belki şu dönemde ama bizim daha pozitif olmamız lazım, herşeye rağmen hayat devam ediyor ve küçük mucizelerimiz hayatın canlılığını her an hissettiriyor bize, odak noktamizi değiştirip miniklerimize odaklanalm, onların mis kokusunu içine cekecegimiz günü hayal edelim, biz olumsuzluklara odaklandikca değişmeyecek çünkü birşeyler , ne olacaksa o olacak. yavrularimiz için daha guclu olma zamani

Mart annelerinin sayfasına baktım biz onlardan daha evhamlıyız doğuranlar olmuş bakım soruyorlardı, tarif vermişler onların gündeminde yok sana katılıyorum

Allah Allh sıpalar zorluyor daha anne karnındayken

Kizlar dün akşamdan beri bebeğin hareketlerini pek hissetmedim endişe etmeli miyim?Youtube da video izlerken biri altina 8 aylık hamileydim bebeğimin harektlerini hissetmedim doktora gittik karnımda kaybettim yazmiş, korktum benim 23. Haftam bitiyor böyle bir olasılık var mi artik ya?

ben 25 haftadayım her gün hissetmediğim oluyor normal bence

Risk doğana kadar tabıkı var ama bu haftalarda sureklı hareket etmıyor zaman zaman hıc oynamadıgıda oluyor canım. Ben cok yoruldugumda oglum kıpırdamıyor mesela dun temızlık yaptım bır ıkı vurdu oda cok gucsuz sonrası yok ve cogunlukla uyuyorlarmıs senın haftalarda canım

Allah korusun hemen en kötüyü düşünme bence ama ihmal de etme tabi. Tatlı bişeyler ye sonra sol tarafına doğru yan uzan bekle bakalım oynicak mı

Kızlar devit3 ü kaçar damla kullanıyorsunuz? D vitamini eksikliği hissediyorum vücudumda. Kan vermeye gidemiyorum. Sağlık ocağı vermişti. Her gebeye testsiz veriyorlarmış. Kullanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…