Ölüm şekli çok kötü bilinç açık boğularak İtalya yı gençler bitirdi bizi de yaşlılar laf anlatamıyosunBen de annem ve babam için çok endişeleniyorum sürekli arayıp tembihliyorum yaşlılar gerçekten çocuk gibi en ufak detayı bile anlatıyorum ne kadarını yapıyorlar bilmiyorum zaten şeker, tansiyon, böbrek ne ararsan var. Artık direkt söylüyorum oturun evinizde bize bi şey olmuyormuş ölürsünüz diyorum çıkmayın bi yere bi zahmet. Babam annemden biraz daha duyarlı, annemi şimdi bıraksan mevlüt grubunu toplar
Buyuk gelmiyo olcusu yok standart. Cok guzel gogus ucu yapiyo birde yara olmadi bende gerekirse bunda da kullanirim yara olmasin diye. Tek derdi sut bulasinca kayiyor yapismiyo. Birde dezenfekte etmek vsPeki bunların ölçüsünü nasıl bilecex büyük faln gelirse
Benim dokturum 15. Haftadayken zamanla bel, kasık, sırt hatta kaburga ağrısı çekeceğimi söylemişti. İlk gebeliğim olduğu için önden belirtti. Annemde söylüyor ;sen az bekle kemiklerini kıracaklar diyeKızlar günaydın. Çok evhamlı biri değilim ama sormak istiyorum, pzt gününden beri bel ağrısı çekiyordum neredeyse günün bikaç vakti hariç hiç geçmedi üstelik geceleri ağrısından uyandığım oldu üç dört gece. Dün fark ettik ki sağ kaburga kemiğim ağrıyor yani dokununca da çok acıyor ama solda bişey yok. Böyle yada benzeri bi durum yaşayan var mı?
Arkadaşlar zor belki şu dönemde ama bizim daha pozitif olmamız lazım, herşeye rağmen hayat devam ediyor ve küçük mucizelerimiz hayatın canlılığını her an hissettiriyor bize, odak noktamizi değiştirip miniklerimize odaklanalm, onların mis kokusunu içine cekecegimiz günü hayal edelim, biz olumsuzluklara odaklandikca değişmeyecek çünkü birşeyler , ne olacaksa o olacak. yavrularimiz için daha guclu olma zamaniAynen cnm ya ☹☹ üzüldükçe yemiyorum ama çok stres oluşturuyor bende de. Gece hiç haber bakmadım yatarken, hep kabuslar görüyorum yoksa. Hep de bu illete yakalanmışız şeklinde.Karantinaya alınsam büyük kızım nolacak, ateşim olsa ateşim nasıl düşer ki parol yetmez oğlumu da etkiler falan filan
Mart annelerinin sayfasına baktım biz onlardan daha evhamlıyızArkadaşlar zor belki şu dönemde ama bizim daha pozitif olmamız lazım, herşeye rağmen hayat devam ediyor ve küçük mucizelerimiz hayatın canlılığını her an hissettiriyor bize, odak noktamizi değiştirip miniklerimize odaklanalm, onların mis kokusunu içine cekecegimiz günü hayal edelim, biz olumsuzluklara odaklandikca değişmeyecek çünkü birşeyler , ne olacaksa o olacak. yavrularimiz için daha guclu olma zamani
Allah AllhBenim dokturum 15. Haftadayken zamanla bel, kasık, sırt hatta kaburga ağrısı çekeceğimi söylemişti. İlk gebeliğim olduğu için önden belirtti. Annemde söylüyor ;sen az bekle kemiklerini kıracaklar diyebebeğin o taraftadır ve büyüyor
ben 25 haftadayım her gün hissetmediğim oluyor normal benceKizlar dün akşamdan beri bebeğin hareketlerini pek hissetmedim endişe etmeli miyim?Youtube da video izlerken biri altina 8 aylık hamileydim bebeğimin harektlerini hissetmedim doktora gittik karnımda kaybettim yazmiş, korktum benim 23. Haftam bitiyor böyle bir olasılık var mi artik ya?
Risk doğana kadar tabıkı var ama bu haftalarda sureklı hareket etmıyor zaman zaman hıc oynamadıgıda oluyor canım. Ben cok yoruldugumda oglum kıpırdamıyor mesela dun temızlık yaptım bır ıkı vurdu oda cok gucsuz sonrası yokKizlar dün akşamdan beri bebeğin hareketlerini pek hissetmedim endişe etmeli miyim?Youtube da video izlerken biri altina 8 aylık hamileydim bebeğimin harektlerini hissetmedim doktora gittik karnımda kaybettim yazmiş, korktum benim 23. Haftam bitiyor böyle bir olasılık var mi artik ya?
Ben yaptırdım bile canımEvet Kızlar biraz şu korkulardan uzaklaşalım bence de yoksa kafayı yicem
Ben bu sabah bundan sipariş ettim emzik zinciri ve diş kaşıyıcı çıngırak setbiliyorum belki şuan biraz erken ama dayanamadım görünce napiyim
Eki Görüntüle 2607302
Ben de merak edip bakmıştım gayet rahatlar hakkatenMart annelerinin sayfasına baktım biz onlardan daha evhamlıyızdoğuranlar olmuş bakım soruyorlardı, tarif vermişler onların gündeminde yok sana katılıyorum
Çok güzel olmuşBen yaptırdım bile canım ☺ Eki Görüntüle 2607306
Allah korusun hemen en kötüyü düşünme bence ama ihmal de etme tabi. Tatlı bişeyler ye sonra sol tarafına doğru yan uzan bekle bakalım oynicak mıKizlar dün akşamdan beri bebeğin hareketlerini pek hissetmedim endişe etmeli miyim?Youtube da video izlerken biri altina 8 aylık hamileydim bebeğimin harektlerini hissetmedim doktora gittik karnımda kaybettim yazmiş, korktum benim 23. Haftam bitiyor böyle bir olasılık var mi artik ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?