- 21 Ocak 2020
- 191
- 288
- 23
Ben her gün 6 damlayı bir parça ekmeğe damlatıp çiğniyorum canımKızlar devit3 ü kaçar damla kullanıyorsunuz? D vitamini eksikliği hissediyorum vücudumda. Kan vermeye gidemiyorum. Sağlık ocağı vermişti. Her gebeye testsiz veriyorlarmış. Kullanan var mı?
Benimki 9 damla, sağlık ocağından alıyorum bittikçe. İste sana da verirler canımKızlar devit3 ü kaçar damla kullanıyorsunuz? D vitamini eksikliği hissediyorum vücudumda. Kan vermeye gidemiyorum. Sağlık ocağı vermişti. Her gebeye testsiz veriyorlarmış. Kullanan var mı?
Benimki de geçen hafta nerdeyse 1 gün oynamadı ne yediysem bana mısın demedi ama ertesi gün başladı tekrar. Yesen de yatsan da inat edebilir korkma. İki üç gündür de uyumuyor gibi gece gündüz vuruyor keyiflerine göre yaniKizlar dün akşamdan beri bebeğin hareketlerini pek hissetmedim endişe etmeli miyim?Youtube da video izlerken biri altina 8 aylık hamileydim bebeğimin harektlerini hissetmedim doktora gittik karnımda kaybettim yazmiş, korktum benim 23. Haftam bitiyor böyle bir olasılık var mi artik ya?
Sonra dedim kendi kendime sirkelen kendine gel haziran temmuz a daha çok varBen de merak edip bakmıştım gayet rahatlar hakkaten
Bende oğlumu hissetmiyordum üç dört gündür kontrol gününden sonra oldu birde gitsem gidemem tekrardan bugün çok şükür vuruyor. Yer değiştirdi kızım solumda o sürekli sinyal veriyor, oğlum alttaydı şimdi o sağdan dürtüyor kurban olurum onları vereneKizlar dün akşamdan beri bebeğin hareketlerini pek hissetmedim endişe etmeli miyim?Youtube da video izlerken biri altina 8 aylık hamileydim bebeğimin harektlerini hissetmedim doktora gittik karnımda kaybettim yazmiş, korktum benim 23. Haftam bitiyor böyle bir olasılık var mi artik ya?
Hangi taraftaki hangisi nasıl anlıyosun? Hatta bazıları ayağı vurdu başı yukardaydı vs diye tarif de ediyo. Nasıl anlıyosunuz onu yaBende oğlumu hissetmiyordum üç dört gündür kontrol gününden sonra oldu birde gitsem gidemem tekrardan bugün çok şükür vuruyor. Yer değiştirdi kızım solumda o sürekli sinyal veriyor, oğlum alttaydı şimdi o sağdan dürtüyor kurban olurum onları verenebende çok tedirgin oldum inşallah seninki de daha fazla korkutmadan sinyal verir.
Ultrason da doktoru takip ediyorum kendi de diyor bak kız burda diyeHangi taraftaki hangisi nasıl anlıyosun? Hatta bazıları ayağı vurdu başı yukardaydı vs diye tarif de ediyo. Nasıl anlıyosunuz onu ya
merhaba bende temmuz annesi olucam insallah. bizde 20 haftayi bitrdik bi suredir bende hissediyorum vuruslarini bebegimin gun icinde ama dun ayni seyi yasadim cok az hissettim endiselendim biraz ama bugun daha sabahtan basladi. sanirim belli gunler sakin olabiliyokar. o yuzden sakin ol stres yapma insallah hic bi sknti yoktur.Kizlar dün akşamdan beri bebeğin hareketlerini pek hissetmedim endişe etmeli miyim?Youtube da video izlerken biri altina 8 aylık hamileydim bebeğimin harektlerini hissetmedim doktora gittik karnımda kaybettim yazmiş, korktum benim 23. Haftam bitiyor böyle bir olasılık var mi artik ya?
Çok güzel canım arkadasın mı yaptıArkadaşım kapı süsü yapmış bize hediyemiz nasıl sizce kızlarEki Görüntüle 2607342
Benimde iki gögüsümden süt geliyordu. Bilinç altında hep bebişler varRuyamda bebeğimi gördüm ay çok çirkindi kimse sevmiyor sevemiyordu çok sinir bozucu bir rüyaydı
Evet canım sağolsun arkadaşım kendisi yapmışÇok güzel canım arkadasın mı yaptı
Geçen gittiğimde vermişlerdi cnm ben istemeden. Sana tahlile bakıp mı kullan dedi dr'un? Başlayacağım bende sanırım. Dışarı çıkmak da yok d vitamini eksikliği iyice mahvetmesin beni.Benimki 9 damla, sağlık ocağından alıyorum bittikçe. İste sana da verirler canım
İkizleri anlaması zor yaHangi taraftaki hangisi nasıl anlıyosun? Hatta bazıları ayağı vurdu başı yukardaydı vs diye tarif de ediyo. Nasıl anlıyosunuz onu ya
Bende bu sayfadan sipariş etcem ama 3 lü olandan uyku arkadaşı da olsun kaç para cedi sana canımEvet Kızlar biraz şu korkulardan uzaklaşalım bence de yoksa kafayı yicem
Ben bu sabah bundan sipariş ettim emzik zinciri ve diş kaşıyıcı çıngırak setbiliyorum belki şuan biraz erken ama dayanamadım görünce napiyim
Eki Görüntüle 2607302
Sayfası falan var mi c9k beğendim bende yaptırayımEvet canım sağolsun arkadaşım kendisi yapmış
Yok canım ilk kez yapmış o da Pinterest ten bakarak yaptım dediSayfası falan var mi c9k beğendim bende yaptırayım
Tahlile gerek yok ki burda aylardır güneş yok zatenGeçen gittiğimde vermişlerdi cnm ben istemeden. Sana tahlile bakıp mı kullan dedi dr'un? Başlayacağım bende sanırım. Dışarı çıkmak da yok d vitamini eksikliği iyice mahvetmesin beni.
İkizleri anlaması zor yabenim oğlumun sol altta kafası var. Nasıl anladın dersen, tuvalete gittikten 5 dk sonra bile bazen tuvaletim geliyor. Ara ara oluyor bu, aşağıdan baskı yediğim kesin diye düşünüyordum, ama bacak vs gibi değil daha geniş bir yeri var kesin, sırt üstü uzanırken sol alt tarafım daha dolu oluyor. Ve pıt pıt tekmeler sağ yukarıdan geliyor karnım da yamuk bu arada sağa doğru çıkıntılı. Ben pozisyonunu tahmin etmiştim en son o şekildeydi ultrasonda da. Geçenki detaylıda gördüm ki hala aynı. Kafası sol altta. Bacaklar üst sağ. ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?