2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

2. Tetenoz asisi yaptiracaklar 1. Asidan 1 ay sonra gel denilmisti. Bukac gun gecse sorun olur mu ben ulasamadim saglik ocagina dün. Pazartesi.kendim gitsem mi bilemedimm.

Canım ben de dün gümbür gümbür hissettiğim bebeğimi bugün azcık hissediyorum. Bence pozisyon değiştirdikleri için bazen çok güzel hissediyoruz bazen hiç hissetmiyoruz.
Arkadaşlar sizlerde durum nedir. Ben de 1 ay geçti doktora gitmedim şimdi tedirgin oluyorum ama normal herhalde ya. Olumsuz birşey olsa hiç hissetmeyiz.

Kızlar bide İnstagramda söyle mendiller gördüm yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım.fazla mi abartı sizce?zaten ismi de belli değil

Eklentiler

• 00FD30AF-E314-452F-935B-23786E2BC8D9.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 34
Balkonunuza güneş geliyorsa oturun iyice ben baya oturdum az önce

Kızlar bide İnstagramda söyle mendiller gördüm yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım.fazla mi abartı sizce?zaten ismi de belli değil
Ben de çok beğendim bunları fiyat sordum modeline göre bir mendil 15-25 arası değişiyor dediler ben de vazgeçtim bir ağız mendiline o kadar vermek saçma geldi yoksa çok güzeller

Ben de çok beğendim bunları fiyat sordum modeline göre bir mendil 15-25 arası değişiyor dediler ben de vazgeçtim bir ağız mendiline o kadar vermek saçma geldi yoksa çok güzeller
Bende senin gibi düşünüyorum canım ama çok güzeller ilerde saklayabileceğimiz ismine ait bir anı olur dedim

Bence çok havalı gayet güzel ailede muhalif olacak kimse yoksa gayet farklı. Bende Ahsen koyacağım sanırım kıza
Aynen ilk duydum ilginç geldi yok canım kimse karışmaz bakalım aklımda dursun Güzel kibar bir isim canım ismiyle gelsin inşallah

Canım sertleşme nasıl oluyor benim bazı günler sert bazı günler yumuşak ama bunun yemek yemekle ve çok su içtiğim için olabilir diyordum.
Böyle adet sancısı ve karın sertleşmesi yemekten sudan sonra olan değil ara ara olan gerdirme gibi oluyor bu sancı oluyor

Ölüm şekli çok kötü bilinç açık boğularak İtalya yı gençler bitirdi bizi de yaşlılar laf anlatamıyosun
Aynen bi yaşlıya söylüyorlar ne koronası dıo yaln hepsi dıo biz camıye gtmeyelm dıe söyluolar uyduruyolar dıo gülermisin aglarmısın

Buyuk gelmiyo olcusu yok standart. Cok guzel gogus ucu yapiyo birde yara olmadi bende gerekirse bunda da kullanirim yara olmasin diye. Tek derdi sut bulasinca kayiyor yapismiyo. Birde dezenfekte etmek vs
Kayarsa nasıl olackkki uzun sure ememez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…