2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benımde bel agrılarım çok arttı canım eğilip kızımın pijamasnı çekemıorum o drrece.bide sag kalcama vuruo üstune zor basıyorum

Urun geldi mi ? Örgüsü duruşu nasıl
Canım geldi ben annemlerin adresine sipariş vermiştim onlar teslim aldı.işciliği felan güzelmiş battaniyenin ölçüsü 90 cm ölçtüler ben kameradan baktığım için daha iyi anladım ölçtüklerinde boyutunu

Ömer Asaf ya da Ömer Taha gibi. Net değil kızda da birkaç isim daha var bakalım sonunda ne olacak
Biz isim konusunu üsten biraz konuştuk eşimle, gebeliğim riskli olduğundan, birazda fikirlerimiz farklı olduğundan konuyu erteledik bakalım hayırlısı ile gelsinlerde isim tartışmasını sonra yapsakda olur

Merhaba, ben doktora sormuştum bu konuyu şöyle dedi;
“her 12 saatte bir hareket hissetmelisin, ayaktayken falan hissetmezsin ama dinlenme halinde hissedersin. Eğer 12 saattir hissetmiyorsan tatlı bir şeyler yiyip 1 saat yat o arada hissedersin, hala hissetmezsen ara beni.”

bana bu şekilde açıklamıştı, ben de hissetmediğimde göbeğime kulaklık takıp klasik müzik açıyorum o zaman kıpırdanıyor.
Allah hepimizin yavrularına sağlık versin, sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin.

Annemin bana aldığına çok benziyor açık rengini aldı yaz sıcağı diğeri terden rengini verir dedi şaka gibi oysa ben diğer renkte istiyordum. Benimki kısa kollu üzerinde sabahlığı var. Hastahanede bunu giyeceğim eve de kendim daha normal bir pijama alacağım diğer renkten

Ne bılım valla terini faln hiç düşünmedim evlenrkrn aldgım takım krem renk oyuzden bunuda koyu almak istıyorum sabahlıklılara baktımda fıyatları faxla geldi ya bu 139 tl nasıl sence fiyatı

Ne bılım valla terini faln hiç düşünmedim evlenrkrn aldgım takım krem renk oyuzden bunuda koyu almak istıyorum sabahlıklılara baktımda fıyatları faxla geldi ya bu 139 tl nasıl sence fiyatı
Yine iyi canım geçen aynı takımı mağazada 240 liraya gördüm. Ortalama bu fiyatta sanırım.

Bende aynıyım. Bugün sabah biraz hissettim. Sonra çok hareketliydim, şimdi uzanıyorum ama hareket duyamadım henüz. Geçen gün öyle zıplıyordu ki içeride günden güne değişiyor demek ki.

Yine iyi canım geçen aynı takımı mağazada 240 liraya gördüm. Ortalama bu fiyatta sanırım.
Sabahlıklı 3lü takım 170 lerde gördüm en uygun ben zaten sabhlık pek kullanacagımı sanmıorum bu takım güzel gbı geldi ama bide annemin fkrini alacam bakalım

Bende aynıyım. Bugün sabah biraz hissettim. Sonra çok hareketliydim, şimdi uzanıyorum ama hareket duyamadım henüz. Geçen gün öyle zıplıyordu ki içeride günden güne değişiyor demek ki.
İlklerde böyle miydi kız. Sanki böyle hissetme derdim olmuyordu. Bu senenin bebekleri bi acayip

Bende 3 lü set yaptıracağım canım teşekkürler fikir oldu bana da sipariş vereyim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…