2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Olsun canım Herşeyiyle içine sinmesi önemli tabi Sevindim inşallah güzel güzel gelirler kargolarımız tabi bir de bunları yıkaması dezenfekte etmesi var
Ayyy inşallah kuzum bende dünden beri onu düşünüyorum nasıl yıkayacağız ki bunu ? bozulmaz mı

Benim bebe kolikti ya valla ne çektirdi sıpam. Babası bir yandan ben bir yandan helak olmuştuk. Hep emerdi anca rahatlardı. Bakalım oğlum nasıl olacak :) sağlıklı sıhhatli sakin olur inşallah ☺
Ayni durumdaymisiz, kizim da 8 ay uyumadik esim de ben de Oglumu sakin, emen ve hep uyuyan bir bebek olarak hayal ediyorum

Kızlar günaydın herkese. Dün şeker yükleme testim vardı doktorun ısrarları sonucu eldiven maske gittim. Başta erteleyelim dedim doktor ilerisi daha belirsiz dedi gitmişken muayenede oldum. 24+3 740 gr 33 cm olmuş kızım çok şükür sıkıntı yokmuş. Bir sonraki gelişimi ayarlardık her zaman ama doktorum gidişata göre haberleşelim dedi:/ hastanede in cin top oynuyodu gerçektende herkes tedirgindi. Şu günleri hayırlısı ile sağlıkla atlatalım inşallah

Ayyy inşallah kuzum bende dünden beri onu düşünüyorum nasıl yıkayacağız ki bunu ? bozulmaz mı
Evet suya girince bozulabilir canım. Kargo gelince boş bi odaya bi yere serip 1-2 gün bekletsek sonra da dezenfektan sıksak üzerine iş görür mü acep doğuma zaten var daha o zamana kadar da mikrop virüs kalmaz üstünde sanki

Geçer canım 3 aya kadar inşallah

Bu anne yanı reflü yatakları kaç aya kadar kullanılabiliyor biliyo musunuz? 6 aya kadar gider mi ki?

Canım illa çocuk için değil ama tansiyon seviyen riskte mi değilmi ona da bakıyorlar benim risk çıktı mesela hem belki tedavi edilebilir birşey olur geç kalmadan. Bence yinede gitmekte fayda var herşeyini yüzünü net görüyorsun önlemini alıp git derim canım

Kalmaz evet ama sonuçta elde oruluyor ve çocuk bunu ağzına falan götürür illaki o yüzüden bi tedirgin oldum yıkasam mi acaba diye ama renkleri birbirine girer diye de endişeliyim.en iyisi aldığımız yere sormak temizliği nasıl oluyor diye?olmadi dezenfektan fis fis yaparım üstüne

Canım peki Tansiyonunu ölçerek mi tespit ettiler bunu ultrasonda mi

Ayni durumdaymisiz, kizim da 8 ay uyumadik esim de ben de Oglumu sakin, emen ve hep uyuyan bir bebek olarak hayal ediyorum
Ben sana daha önce demiştim sanırım değil mi çok benziyoruz diye
Elde yıkasan olmaz mı cnm?

Canım peki Tansiyonunu ölçerek mi tespit ettiler bunu ultrasonda mi
Hayır canım orda plesantamı ne bir risk çıktı sayısal olarak 2.8 olması gerekirken 3.4 çıkmıs benim ama anlık değişebilir o an streste yapmıs olabilirim bana heggün düzenli tansiyon ölçüceksin dedi eve aldım yükselmiyor çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…