2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aynen bence de dezenfektan fıslatmak en mantıklısı gibi

Aynen benimde canim skliyo yani ama yapacak bisey yok Napalim

Canım korkma bende aynı dertten muzdaribim benimde tam tersi sol kaburga özelliklede akşam şiddetleniyor doktorum bana bitkisel bir kas ilacı verdi iyi geldi onu içiyorum hem kemik güçlendiriyo kalsiyum etkisi bebeğe gemde benim kasları gevşetiyormuş sanırım

Kızlar şimdi size haberim var dikkate alın lütfen. İki gün önce geip başladı demiştim ya bademciklerim iyice kapandı ateş yok ama dün doktora gittim nolur nolmaz diye ciğerlerde birşeyler buldular infulanze testi kan falan yaptılar sonuçlar temiz kanda biraz mikrop var ama gebelik olduğu için normal seviyede çok değil dediler ama bademcik komple kapalı. Doktor ciğerde dinlediği şey için korona testini yaptırmalısın acil dedi ben tutuştum tabi. Çok içime sinmedi memorial geçtik ordan tabi eşimi almadılar yanıma tek başıma kaldım korktum paikolojim bozuldu herkez korona muamelesi. Testi yapıcaz 3 gün sonra bilgi gelicek yatışınızı yapıcaz ama öncesnde göğüs cerrahımız görsün dediler. Gittik kadın sağolsun 40 dk ilgilendi. Nefesimi dinledi. Muayne etti. Evet ciğerde birşey var ama bence ateşin yok bir gün takip edelim dediler. İlaç verdi şuan 6 tane farklı ilaç kullanıyorum bitkiselle birlikte. Evde karantina verdilerki zaten evden çıkmam market siparişlerinide getirirler yıkarım herşeyi. Perşembe gününe kadar artarsa yatış yapıcaklar artmazsa perşembe kontrole gitcem yine önlem olsun diye korona testini yapcaklar. Dua edin psikolojim iyi değil. Dün üzüntüden hiç kımıldamadı kızım. Bugün şükür tekmelerini bolca hissettim. Ne olur dikkat edin maskesiz eldivensiz doktor kontrolü dışında çıkmayın. Bütün dengemiz şaştı şu durumda

Yaa çok geçmiş olsun canım:/ peki herhangi bir ortama girmişmiydiniz son günlerde yani nerden ne kapmış olabilirsin? Bir de ateşin yoksa endişelenme lütfen stres koronadan daha çok zarar verir bebişe

Yaa çok geçmiş olsun canım:/ peki herhangi bir ortama girmişmiydiniz son günlerde yani nerden ne kapmış olabilirsin? Bir de ateşin yoksa endişelenme lütfen stres koronadan daha çok zarar verir bebişe
Yok canım benim türkiyede artık vaka var dediklerinden beri bir kontrole gittim dün değil önceki gün detaylıya girmeye birde özel arabamla annemlere gittim markete bile çıkmadım. Dün baya kötüydüm psikolojikte bedenende ama bugün bademciklerim de yumuşayınca daha iyiyim tabi eklemlerim ağrıyo biraz burun tıkanıklığı nefes almakta zorlanıyorum onun dışında devamlı uyuyorum işte ama düne göre iyiyim Allahtan

Kızlar devit3 ü kaçar damla kullanıyorsunuz? D vitamini eksikliği hissediyorum vücudumda. Kan vermeye gidemiyorum. Sağlık ocağı vermişti. Her gebeye testsiz veriyorlarmış. Kullanan var mı?
Bana günde 2 damla demişti, 2-3 damla alıyorum ama sağlık ocağı ellerinde olmadigini söyleyince ücretli almistm

Detaylıya özel hastanede mi girmiştin? Araştırmalara göre Allah korusun bulaşsa bile bebeklere bir şey olmuyor yaşında genç atlatırsın ama psikolojik olarak yıpratıcı olabilir:/ gelişmelerden haberdar et dua etcem senin için bol bol

Çok geçmiş olsun canım .İnşallah korktuğun gibi birşey değildir.İçini ferah tut.ilaçlarını düzenli kullan zaten doktorda demiş ateşin yok.Hep beraber çok zor bir süreçten geçiyoruz en çokda biz hamileler Allah heppimizin yardımcısı olsun inşallah.Dualarım seninle.

Corona değilsin gibi geldi bana cnm. İnşallah değilsindir. Bu senenin gripleri de fena biliyor musun? Ateşin de yokmuş ya bu iyi bir haber. Coronada ateş oluyor ve kontrol altına alması zor oluyor diye biliyorum. Canını sıkma. Bol dinlen. Kendine iyi bak cnm. Biz de hiç çıkmıyoruz evden, rabbim sakınsın hepimizi.

Çok geçmiş olsun ya En az 10-14 gün önce falan kapman lazım sanırım bu virüsü eşin çalışıyor mu dışarıda, eğer ondan olduysa eşinde de olması gerekmez miydi? İnşallah normal bildiğimiz griptir.

Gecmis olsun canim insallah korktugun sey degildir. Allah seni ve bebegini korusun

Geçmiş olsun canım umarım sonucun temiz çıkar. Bende evden hiç çıkmıyorum ama eşim işe gidiyor kalabalıga karısıyor gerçekten ne olucak durumuuz bilmiyorum allahım hepimizi korusun

En başından beri kızım olacak diye çok istedim çok dua ettim hatta genelde kese yuvarlak olursa kız olur derlerdi benim kese top gibi yuvarlaktı hep. Kız olacak diye baya heveslenmiştim dün ultrasonda oğlum olacağını öğrendiim tabi ki üzülmedim ama insan bir garip oluyormuş önemli olan sağlıklı gelmesi inşallah sağlıklıdır biricik oğlum
Size ultrason fotoğrafını göstermek istiyorum. Pipisini ben bile gördüm. Kesin erkek değil mi? Daha da değişmez

Allah razı olsun öle tabi zaten diken üstündeyiz hayır eşimde işten gelince soyunur doğru duşa evin girişinde dezenfektanlar kolanyalar cep telf araba anahtarına varana kadar kolanyalıyoruz anlamadım ki hakkımızda hayırlısı olsun biran önce bitsin bu illet şey

Ben detaylıya kontrole gittikten birgün sonra olunca hastanedemi oldu dedim korktum dün açıkçası ama bugün şükür daha iyiyim

Çok geçmiş olsun ateş olmaması iyi rabbim korktuğuna uğratmasın haber ver bize

Ben detaylıya kontrole gittikten birgün sonra olunca hastanedemi oldu dedim korktum dün açıkçası ama bugün şükür daha iyiyim
Off bitsin şu kabus artık ya ne olacaksa olsun da diyemiyorsun karnında bebeğin bu zamana kadar gelmişsin. Sürekli düşünüyorum illa kapacakmışız bu virüsü hamileyken hastalanmak ayrı dert doğurduktan sonrası ayrı dert

Ya ilk olunca tedirgin oluyo insan ama baktım kiminin kalçaya kiminin bacağına vururmuş ağrılar. Beb de dah doktora gidemedim sorcam artık. Kas ilacının adı ne acaba? Geçer hepimizinki inşaallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…