2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Seker varmi sende peki?
Ben toplam 5bucuk kilo almisim
Evet bende gebelik şekeri var malesef cok yemesemde kilo aliyorum ama bebisim normal kilosunda cok şükür kizimda da 18 kilo almistim ve kizim 39+1 de 3.180 dogdu yani seker sadece bana kilo aldiriyo
Uykuyu sormuştu bir arkadaş. Ben az uyuyabiliyorum. Uykuya dalması, yatması hep sıkıntı. Tuvalete kalkma molaları falan. Sabah da kızım erken kalkıyor. Toplasan 6-7 saat falan uyuyabiliyorum.
Ben se 7-8 en fazla yani, kizim 7bucukta uyaniyo gerci ben de oyle uyaniyorum uyuyamiyorum sabah ya mide bulantisindan...

Kızlar burts bees şampuan nasil bebekler icin hic kullanan deneyen varmi ilk çocuğunda falan?
Mustela alacaktım ama icinde sodyum ve sülfat olduğunu gördüm. Ben kendim bile sülfatsız şampuan kullanıyorum hoş birşey değil..
Chicco nun da içeriği temiz geldi.
Bu arada badger nemlendiriciler nasil

Bebeginize nemlendiric ve ya yağ olarak hangi markaları aldınız?

İyi valla ben de 7 bucuk kilo aldım. 1 ay önce tartıldım tabi pazartesi kontrol var bakalım ne kadar aldım göreceğim korkuyorum. Bebekte iyidir inşallah haber ver ne durumda olduğunu minnoşun. ❤
Dr da mı ölçüleceksin? Bence mümkünse evde kendin ölç sabah çamaşırlarla aç karna. Dr.da fazla çıkıyo moraller bozuluyo

Uykuyu sormuştu bir arkadaş. Ben az uyuyabiliyorum. Uykuya dalması, yatması hep sıkıntı. Tuvalete kalkma molaları falan. Sabah da kızım erken kalkıyor. Toplasan 6-7 saat falan uyuyabiliyorum.
Ben sormuştum . Benim değişcek mi bakalım 10 saat uyuyorum uygulama var sanki hipnozlu gibiyim 10 saat olunca uykumu almış ve uyanmış oluyorum . Gün ićindede hiç uyumuyorum

Kızlar siz acıkınca mı yiyorsunuz yoksa 6 öğün mü besleniyorsunuz ?
Canım ben 10 saat uyuyorum . Kalkıyorum kahvaltı yapıyorum aralarda meyve kuruyemiş yiyiyorum bir de akşam 7 gibi yemek yiyiyorum . Sonra ki saatlerde eğer midem kazınırsa bir bardak süt yada meyve biraz . Senin nasıl ?

Dr da mı ölçüleceksin? Bence mümkünse evde kendin ölç sabah çamaşırlarla aç karna. Dr.da fazla çıkıyo moraller bozuluyo
Hahaha benim evde ki tartı sıkıntılı burda ölünce fazla çıkıyor doktor daha az çıkıyor ay zaten şurda kaldı 2 ay haziran ortasından sezeryan olcak büyük ihtimal max. 12 kilo almış şekilde sonlansın istiyorum ama bakalım.

6/7 kilo alanlar nasıl başardınız bunu?Ben ilk üç ayda bile kilo aldim.Mide bulantim mide yanmam vs olmadi hiç.Bunlar olmadan da tek haneli kilolalar aldiysaniz sizi tebrik ediyorum valla.
Ben ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne koku hassasiyeti yaşadım ve sigarayı bıraktım öğrendiğim gün o ay 2 kilo aldım sonra ki iki ay 1 kilo aldım ama ilk başlarda biraz dikkat ettim yeme içmeye şeker kesinlikle tüketmedim 2. 3 aylık dönemde işte 3 kilo daha aldım 7.ayda 1 kilo aldım haftaya 8. Aya gireceğim. Ekmek sabah yiyorum sadece başka yok, gerisinde sebze ağırlıklı beslediğim için belki de birde hareketliyim hala evimi temizliyorum vs zorlanıyorum ama hareket etmek için yapıyorum valla

Biz ilk ikisinde üçüncü güne embriyoyu zor bulmuştuk canım. Son merkezim biraz tuzlu oldu ama iki tane ile temiz oldu

Bizim 5.güne geliyordu ama pgt de genetik bozuk geliyordu canım neyseki sonunda bulduk yavrumuzu Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı hepimize nasip eylesin inşallah

Ben şampuan olarak mustela köpük şampuan aldım. Konak önleyici özelliğide varmış fikir olsun

Ben şampuan olarak mustela köpük şampuan aldım. Konak önleyici özelliğide varmış fikir olsun
Canım ona baktim da içeriğinde sodyum sülfat var diye vazgeçtim acaba yağ olarak losyon olarak ve pisik kremi olarak ne aldın bepanthol pisik kremi almayı düşünüyorum ama

Alt sinir bende mi acaba? Ben sadece 5 kilo alabildim ... ona ragmen karnim baya belirgin.
Valla öyle alt sınır yoktur sonuçta düzenli kilo alıyorsun bebeğin kilosu da eğer haftaya uyumluysa senin az kilo alman dert olmaz bence. Bu arada maşallah ne güzel 5 kilo almışsın

Valla öyle alt sınır yoktur sonuçta düzenli kilo alıyorsun bebeğin kilosu da eğer haftaya uyumluysa senin az kilo alman dert olmaz bence. Bu arada maşallah ne güzel 5 kilo almışsın
Ben en son gittiğimde bebek kilosu 2 hafta önde çıkmıştı ve o sırada sadece 4 kilo almıştım şuan 5. Kilomuda aldım yarın doktor randevum var bakalım benim bıcış kaç kilo oldu

Ben en son gittiğimde bebek kilosu 2 hafta önde çıkmıştı ve o sırada sadece 4 kilo almıştım şuan 5. Kilomuda aldım yarın doktor randevum var bakalım benim bıcış kaç kilo oldu
Ay sizinki de çok iyimiş ya ben mi fazla aldım diye düşünmeye başladım sizin kiloları duyunca bebeğin de kilosu inşallah güzel çıkar

Canım ona baktim da içeriğinde sodyum sülfat var diye vazgeçtim acaba yağ olarak losyon olarak ve pisik kremi olarak ne aldın bepanthol pisik kremi almayı düşünüyorum ama
Bir çok siteden yorumları okudum alan herkes memnun kalınca bende aldım canım köpük şampuanı. Pişik kremi olarak yine mustelanın Vitamin Barrier Cream 1.2.3 olanı aldım. Yağ olarak klasik bübchen bebek yağı aldım. bepanthol de gayet iyi diye biliyorum. Ablam genel olarak bübchen kullanmıştı şampuan yağ vs olarak, gayet memnundu

Ay sizinki de çok iyimiş ya ben mi fazla aldım diye düşünmeye başladım sizin kiloları duyunca bebeğin de kilosu inşallah güzel çıkar
Ben ilk 3 ay çok mide bulantısı ile uğraştım canım kilo verdim ondan böyle bence şuanda iştahım yerinde inşallah çok kilo almam sonlara doğru

Ben ilk 3 ay çok mide bulantısı ile uğraştım canım kilo verdim ondan böyle bence şuanda iştahım yerinde inşallah çok kilo almam sonlara doğru
Bende de oyle olmustu canim ilkten kilo verdik sonra aldigimiz bu kadar oldu. Bence bikac kilo daha aliriz. Git bakalım sonucu ilet insallah gelisimi guzel devam ediyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…