2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sen ne kadar aldin canim kilo?

Bende toplamda 8 kilo aldım. Aslında arada dert ediyorum kilomu ama şansımıza bu olaylar oldu. İşe gidemiyoruz, hareketsiz kaldık birde ben okul öncesi öğretmeniyim yoğun tempodan ayrılıp evde kalmak

Bende toplamda 8 kilo aldım. Aslında arada dert ediyorum kilomu ama şansımıza bu olaylar oldu. İşe gidemiyoruz, hareketsiz kaldık birde ben okul öncesi öğretmeniyim yoğun tempodan ayrılıp evde kalmak
Bende senin haftalarında işte senden yarım kilo azdım yani. Benle aynı gibisin.

Ofise gitmedigimden tum gun bilg basi oldugumdan hareketsizlikten ozetle gunbegun sisiyorum ben de acikinca yiyorum, bir yerde okudumda 6 ogun yemek lazim diye vicdan yaptim. Cunku bazen ben de 2 ogun bazen 4 ogun besleniyorum. Yediklerimin icerigine bagli birazda.

Kizlar artık ne sütyenlerim oluyor ne külotlarim.Hamile külodu emzirme sütyeni atleti falan var onlardan alip şimdide giysem mi?Emzirme sütyeni almayayım diyorum zaten yaza gelcek evde olcam çalişmiycam atlet yeter daha rahat olur diye düşündüm ama arkadaşim sütyen tak sarkar falan dedi?

Bübchen gördüm alman markasıymış oda ama cok bisey yazmıyor içeriğinde bir de fiyatı cok uygun ben acaba fiyatı uygun kalitesiz mi diye düşünüyorum biliyorum cok cok saçma bir düşünce belki ama bakayım tekrar bübchen e :)

Bende de oyle olmustu canim ilkten kilo verdik sonra aldigimiz bu kadar oldu. Bence bikac kilo daha aliriz. Git bakalım sonucu ilet insallah gelisimi guzel devam ediyordur
Aynen tam kendime geldim istediklerimi yiyorum oh dedim midem yanıyor:)) inşallah canım ama hareketleri canımı acıtıyor güçlendi sanki biraz

Hamile külodu çok rahat ben kullanmaya başladım bile emzirme sütyeni almadım ama bi kaç güne alacağım, sarkma olur diye korkuyorum bende.

Bebişler ortalama bir kilo olduğuna göre aldığımız kilolardan düşebiliriz,, bir kiloda bir kilodur sonuçta
Totalde 15 kilo aldığımızda dogum sonrası 10 kilo gitmis oluyormuş . Bebek 3 kilo olsa 7 kilo nereden gidiyor acaba.. Kafamda deli sorular

Canım bu mu aldığın?

Canım ona baktim da içeriğinde sodyum sülfat var diye vazgeçtim acaba yağ olarak losyon olarak ve pisik kremi olarak ne aldın bepanthol pisik kremi almayı düşünüyorum ama
Bübchen gördüm alman markasıymış oda ama cok bisey yazmıyor içeriğinde bir de fiyatı cok uygun ben acaba fiyatı uygun kalitesiz mi
Saçma değil bazen benimde ucuz ise kötüdür diye düşündüğüm oluyor çevremde başka kullananlarda oldu hiç olumsuzluk duymadım canım ama araştır tabi içine hangisi sinerse. Mustelada çok pahalı ortası yok

Ben hale günde bir en fazla iki öğün yiyebiliyom ama abur cubura hayır diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…