Valla canım ondan bende çok korkuyorum birde benim vucudum yatkın çatlağa ama zeytinyağı sürüyorum desem bir gün arayla şuana kadar olmadı çatlak falan umarım işe yarıyordur da olmaz. Dene istersen sende ben şuan memnunum
Valla canım ondan bende çok korkuyorum birde benim vucudum yatkın çatlağa ama zeytinyağı sürüyorum desem bir gün arayla şuana kadar olmadı çatlak falan umarım işe yarıyordur da olmaz. Dene istersen sende ben şuan memnunum
Hahaha benim evde ki tartı sıkıntılı burda ölünce fazla çıkıyor doktor daha az çıkıyor ay zaten şurda kaldı 2 ay haziran ortasından sezeryan olcak büyük ihtimal max. 12 kilo almış şekilde sonlansın istiyorum ama bakalım.
Kizlar artık ne sütyenlerim oluyor ne külotlarim.Hamile külodu emzirme sütyeni atleti falan var onlardan alip şimdide giysem mi?Emzirme sütyeni almayayım diyorum zaten yaza gelcek evde olcam çalişmiycam atlet yeter daha rahat olur diye düşündüm ama arkadaşim sütyen tak sarkar falan dedi?
O kişiyi bende takip ediyorum lakin yorumları hakkında hem olumlu hem olumsuz eleştiriler var bilemedim açıkçası etrafımdaki insanların kullandığı ürünleri takip ediyorum ve genel yorumları. Sen hangi ürünleri aldın acaba
Kiloyu hiç dert etmeyin kızlar bebekler doğuncaya uykusuzluk yorgunluk açlık kilo falan kalmıyor ben ilk gebeliğim de 52 le hamile kalmıştım 50 kadar düşmüştüm sonra
O kişiyi bende takip ediyorum lakin yorumları hakkında hem olumlu hem olumsuz eleştiriler var bilemedim açıkçası etrafımdaki insanların kullandığı ürünleri takip ediyorum ve genel yorumları. Sen hangi ürünleri aldın acaba
Evet eleştiren de oluyor ama ben yine de dikkate alıyorum ya. Mustela ya da minoris alacağım ben şampuanı. Pişik kremini bübchen aldım onun içeriği temizmiş. Islak mendili de baby me yenidoğan aldım onun da içeriği temizmiş diğerlerine göre. Waterwipes ıslak mendil çok iyiymiş ama pahalı valla alırsam bir tane alırım dışarıda falan yüzünü silmeye
Benim iç bacak tarafında bikini bölgesine doğru yerde biraz çatlaklar olmuş yeni fark ettim ya bakmıyodum oraya. Bu taze çatlaklar için bi çözüm var mı?
Kiloyu hiç dert etmeyin kızlar bebekler doğuncaya uykusuzluk yorgunluk açlık kilo falan kalmıyor ben ilk gebeliğim de 52 le hamile kalmıştım 50 kadar düşmüştüm sonra
Ağzından bal damlıyor resmen. Tecrübeli olunca insan daha rahat oluyor işte benim ilk gebelik o yuzden kulaktan dolma hep kalır doğum kiloları denildiği için korkuyor insan
Chicco'yu da önermiyor, bir de göz yakıyormuş galiba
Evet eleştiren de oluyor ama ben yine de dikkate alıyorum ya. Mustela ya da minoris alacağım ben şampuanı. Pişik kremini bübchen aldım onun içeriği temizmiş. Islak mendili de baby me yenidoğan aldım onun da içeriği temizmiş diğerlerine göre. Waterwipes ıslak mendil çok iyiymiş ama pahalı valla alırsam bir tane alırım dışarıda falan yüzünü silmeye
Kızlar ben daha 4 kilo bile alamadım, başlangıçta kilo vermiştim 4 kiloya yakın onun etkisi sanırım ve karnım inanılmaz gergin ne bulsam sürüyorum nemli tutmaya çalışıyorum ama bayağı bi çatlağım oldu yan ve alt karında ben de bunu dert ediyorum.
Ablam bir kabın içerisine su koyup pamukları koymuştu. Yani her seferinde gidip ıslatmıyordu, direk kabın içinden alıp kullanıyordu öyle çok uğraştıracak olsaydı bende kesin kullanmazdım
Ben aldım ama eczaneden manuel koltuk altından falan ölçenlerden. Diğer o pahalı olanları sürekli kalibre ettirmek gerekiyormuş şaşırtıyormuş doktor bir tanıdığım normal alın dedi öyle yaptık bizde.