2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ya kilodan değilde çatlamaktan daha çok korkuyorum inanır mısın kilo bu alınır verilirde inşallah çatlağım olmaz diye dua ediyorum
Valla canım ondan bende çok korkuyorum birde benim vucudum yatkın çatlağa ama zeytinyağı sürüyorum desem bir gün arayla şuana kadar olmadı çatlak falan umarım işe yarıyordur da olmaz. Dene istersen sende ben şuan memnunum

Kokusu rahatsız ediyo beni ya zeytinyağının ama dönüşümlü pek çok yağ ve ürün kullanıyorum memnunum şimdilik bakalım inşallah çatlağımız olmaz

Hadi ya o zaman dr da ölçmeye devam
İnşallah, 12 güzel sayı

Sarkar, sarkıyor, sarkacak ilk günler yine biraz daha salarsın ama sonra düzene koy muhakkak, tak sütyen.
Totalde 15 kilo aldığımızda dogum sonrası 10 kilo gitmis oluyormuş . Bebek 3 kilo olsa 7 kilo nereden gidiyor acaba.. Kafamda deli sorular
Herkeste öyle olmuyor ama kiloları gitmeyen de oluyor. Giden de oluyor. Ben 8,5 - 9 kilo almıştım 7 kilo doğumda gitmişti.

Mühendisinoğlu bunu önermiyor içeriğinden dolayı ben de alacaktım vazgeçtim
O kişiyi bende takip ediyorum lakin yorumları hakkında hem olumlu hem olumsuz eleştiriler var bilemedim açıkçası etrafımdaki insanların kullandığı ürünleri takip ediyorum ve genel yorumları. Sen hangi ürünleri aldın acaba

Içerisinde cok bisey yazmıyor gerçekten baktım ama kararsız kaldım burts bees ve chicco en temizi sanki . Ama biraz daha incelicem
Chicco'yu da önermiyor, bir de göz yakıyormuş galiba
Evet eleştiren de oluyor ama ben yine de dikkate alıyorum ya. Mustela ya da minoris alacağım ben şampuanı. Pişik kremini bübchen aldım onun içeriği temizmiş. Islak mendili de baby me yenidoğan aldım onun da içeriği temizmiş diğerlerine göre. Waterwipes ıslak mendil çok iyiymiş ama pahalı valla alırsam bir tane alırım dışarıda falan yüzünü silmeye

Hadi ya o zaman dr da ölçmeye devam
İnşallah, 12 güzel sayı
Hahaha sayılarla aramız biraz acık oluyor hamileler olarak ama bence de güzel sayı iyi geçinmek lazım
Kiloyu hiç dert etmeyin kızlar bebekler doğuncaya uykusuzluk yorgunluk açlık kilo falan kalmıyor ben ilk gebeliğim de 52 le hamile kalmıştım 50 kadar düşmüştüm sonra
Ağzından bal damlıyor resmen. Tecrübeli olunca insan daha rahat oluyor işte benim ilk gebelik o yuzden kulaktan dolma hep kalır doğum kiloları denildiği için korkuyor insan

O marka ıslak mendili bende bir koli aldım ama esas pamuk aldım, suyla temizlemek en iyisi dediler waterwipes duymamıştım merak ettim bakayım

Ateş ölçer aldınız mı? Hangi marka aldınız? Ben weewell wtn570 alacaktım ama şuan hem piyasada bulunmuyor hem de inanılmaz pahalı

Kızlar ben daha 4 kilo bile alamadım, başlangıçta kilo vermiştim 4 kiloya yakın onun etkisi sanırım ve karnım inanılmaz gergin ne bulsam sürüyorum nemli tutmaya çalışıyorum ama bayağı bi çatlağım oldu yan ve alt karında ben de bunu dert ediyorum.

Pamuk sağlıklıdır da ben kullanacağımı sanmıyorum ya üç saat onu ıslat gel uğraş yani bilmiyorum
Ablam bir kabın içerisine su koyup pamukları koymuştu. Yani her seferinde gidip ıslatmıyordu, direk kabın içinden alıp kullanıyordu öyle çok uğraştıracak olsaydı bende kesin kullanmazdım

Ateş ölçer aldınız mı? Hangi marka aldınız? Ben weewell wtn570 alacaktım ama şuan hem piyasada bulunmuyor hem de inanılmaz pahalı
Ben aldım ama eczaneden manuel koltuk altından falan ölçenlerden. Diğer o pahalı olanları sürekli kalibre ettirmek gerekiyormuş şaşırtıyormuş doktor bir tanıdığım normal alın dedi öyle yaptık bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…