Verdiğin 4 kiloyu mu aldın sadece anlayamadımKızlar ben daha 4 kilo bile alamadım, başlangıçta kilo vermiştim 4 kiloya yakın onun etkisi sanırım ve karnım inanılmaz gergin ne bulsam sürüyorum nemli tutmaya çalışıyorum ama bayağı bi çatlağım oldu yan ve alt karında ben de bunu dert ediyorum.
Yok anlatamamışım önce 4 verdim sonra verdiklerimi alıp üstüne bir 4 kilo aldım. Ama zaten kiloluyum o yüzden çok almaktan da korkuyorumVerdiğin 4 kiloyu mu aldın sadece anlayamadım
Tazeyken müdahale kolay diyolar madecasol sürüyorum ben arada aklıma geldikçe göğsümde ki ince iki üç çatlağa. Sen oralara krem yağ falan sürüyomuydunBenim iç bacak tarafında bikini bölgesine doğru yerde biraz çatlaklar olmuş yeni fark ettim ya bakmıyodum oraya.Bu taze çatlaklar için bi çözüm var mı?
Gayet normal o zaman ya 8 kilo almışsın genelde ayı la uyumlu gibi görünüyor ama kiloluyum diyorsun ya kaç kilosun ki. Yani baya ciddi kilolu olanlar için genelde max 8 9 kilo alın deniyorYok anlatamamışım önce 4 verdim sonra verdiklerimi alıp üstüne bir 4 kilo aldım. Ama zaten kiloluyum o yüzden çok almaktan da korkuyorum
Ben küçük pet şişesi kullanmayı düşünüyorum ıslatmak için kız bide benimki korkuyorum daha kolay enfeksiyon oluyolar diyeAblam bir kabın içerisine su koyup pamukları koymuştu. Yani her seferinde gidip ıslatmıyordu, direk kabın içinden alıp kullanıyorduöyle çok uğraştıracak olsaydı bende kesin kullanmazdım
Guzel söyluyorsunda nasilKızlar ben de toplam 10 kilo almışım. Daha fazla almasak belki kolay doğururuz
Ayy benim de aynı bebek 2 hafta önde cıkmisti 3 hafta öncegittigim de, benim de yarin randevum var sekerim sinirdaydi insallah yavru kuzum iyidir heyecandan catliycam yarina kdrBen en son gittiğimde bebek kilosu 2 hafta önde çıkmıştı ve o sırada sadece 4 kilo almıştım şuan 5. Kilomuda aldım yarın doktor randevum var bakalım benim bıcış kaç kilo oldu
Arkadaşın dediği gibi ozaman 8 kilo almış olursun gayet normal,, şanslısın 4 kilo almış gibi oluyorsunYok anlatamamışım önce 4 verdim sonra verdiklerimi alıp üstüne bir 4 kilo aldım. Ama zaten kiloluyum o yüzden çok almaktan da korkuyorum
Böyle yapanları da okumuştum gayet mantıklı artık hangisi kolayımıza gelirseBen küçük pet şişesi kullanmayı düşünüyorum ıslatmak için kız bide benimki korkuyorum daha kolay enfeksiyon oluyolar diye
Suyunuz hakkında bir yorum yapmışmıydı doktor acaba? Benimde 2 hafta önde olduğu için hemde kilosu fazla olduğu için şeker olabilir dediler ama temiz çıktı. Aklım bi kısmı hep ordaAyy benim de aynı bebek 2 hafta önde cıkmisti 3 hafta öncegittigim de, benim de yarin randevum var sekerim sinirdaydi insallah yavru kuzum iyidir heyecandan catliycam yarina kdr
Ben primanin yenidogan islak pamuk havlusunu aldim, bide sampuan yag losyon fln hep sebamed aldimPamuk sağlıklıdır da ben kullanacağımı sanmıyorum ya üç saat onu ıslat gel uğraş yani bilmiyorum
Peki nolacak böylehastaneler de riskli. Ilki takildiginda yan etki gordun mu canim. Bazilarinda alerji yapiyormus. Vucut sisiyor ve kirmizi oluyormuş.ne kadar yukseldi sonrasinda.
Etki etmiyor vucut atiyormus bazilarinda. Bendede ise yaramıyor. Pekmek, kirmizi et , duzgun beslemyle de olmuyormus zaten bizim gibilerin direkt damardan hizla almasi gerekiyormus. Dogumda da takviye gerekebiliyo, kim kan vercek şöyle bi zamanda heryer riskli
Canim benimde 9.4 idi doktor sabahlari ac karina bir bardak portakal suyu ile ilaci al dedi ve en az yarim saat gectikten sonra kahvalti yap dedi.dedigini uyguladim sonraki ay 10.8 oldu .yine devam et dedi bir sonraki ay 11.9 oldu.birden kesersek yine duser dedi bir gün al birgün alma dedi. Bir ay da öyle yaptim.en son gittigimde bir hafta once 12.4 olmustu ..ama cok duzenli yaptim. Doktorum defi ne kadar demir ilaci alirsin al c vitamini ile almazsan duzelmez.emin ol portakal suyundan tiksindim biktim ama sonuc harika olduKizlar kan sonuçlarım cikmis aile hekimim kan degerimim asiri dusuk olduğunu soyledi 9.5 muş, halbuki demir ilaçlarımı kullaniyorum. Bu degerin dusmesi ciddi bi sorunmuş. Azicik aşağısında hastanelik olursun dedi. Bu hafta kadin dogum doktoruna gostericem. Galiba ilaclar bazilarinda ise yaramıyormuş bu yuzden damar yoluyla tedaviye baslanacakmis. Var mi bu durumu yasayan...
Çok şükürEvet canım başarısız iki tüp bebek tedavisi üçüncü de miniklerim geldi çok şükür1.5 yıla üç tedavi şişirdi beni benim eşim yanımdaydı. Ailemde çok şükür onlarda kalıyorduk Ankara ya gidip geldik çok şükür rabbime nasip etti bundan sonrası inşallah çok güzel olacak
Hindistan cevizi yağı sürüyorum normalde ama oraya az ulaşıyo olabilir. Aynen benim de 2-3 çatlak olmuş. Madecassol iyi gelir mi ki?Tazeyken müdahale kolay diyolar madecasol sürüyorum ben arada aklıma geldikçe göğsümde ki ince iki üç çatlağa. Sen oralara krem yağ falan sürüyomuydun
Aslında odada kapaklı bi kabın içinde taze su bekletip yapılabilir pamukla silme işiPamuk sağlıklıdır da ben kullanacağımı sanmıyorum ya üç saat onu ıslat gel uğraş yani bilmiyorum
Lierac kullandm olmadı bide onu deneyeyimBadger markalı ürünleri tavsiye ediyorum canım gerçekten 2 gün sürüyo nemlilik hissi
Oyy masallah e bulunmuş o zman aranan kanAy ne güzel ikinizinde ikiz olmuşbenimde tüp bebek ama tek bizde sağlıklı embriyo bulalım derken epey uğraştık, sıkıntılar yaşadık ama sonunda oğlum tutundu
Lierac ve her duştan sonra bebe yağı zaten en geç iki günde bir düş alırım sürekli bebe yağı da kullanmış oluyorum ama işteÇatlak icin birşeyler kullanmıyor musun?
Valla ben 4 kilo aldm da diğerleri bende de aynı karnım aşırı gergin ve çatlaklar fenaKızlar ben daha 4 kilo bile alamadım, başlangıçta kilo vermiştim 4 kiloya yakın onun etkisi sanırım ve karnım inanılmaz gergin ne bulsam sürüyorum nemli tutmaya çalışıyorum ama bayağı bi çatlağım oldu yan ve alt karında ben de bunu dert ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?