2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Verdiğin 4 kiloyu mu aldın sadece anlayamadım

Benim iç bacak tarafında bikini bölgesine doğru yerde biraz çatlaklar olmuş yeni fark ettim ya bakmıyodum oraya. Bu taze çatlaklar için bi çözüm var mı?
Tazeyken müdahale kolay diyolar madecasol sürüyorum ben arada aklıma geldikçe göğsümde ki ince iki üç çatlağa. Sen oralara krem yağ falan sürüyomuydun

Yok anlatamamışım önce 4 verdim sonra verdiklerimi alıp üstüne bir 4 kilo aldım. Ama zaten kiloluyum o yüzden çok almaktan da korkuyorum
Gayet normal o zaman ya 8 kilo almışsın genelde ayı la uyumlu gibi görünüyor ama kiloluyum diyorsun ya kaç kilosun ki. Yani baya ciddi kilolu olanlar için genelde max 8 9 kilo alın deniyor

Ablam bir kabın içerisine su koyup pamukları koymuştu. Yani her seferinde gidip ıslatmıyordu, direk kabın içinden alıp kullanıyordu öyle çok uğraştıracak olsaydı bende kesin kullanmazdım
Ben küçük pet şişesi kullanmayı düşünüyorum ıslatmak için kız bide benimki korkuyorum daha kolay enfeksiyon oluyolar diye

Ben en son gittiğimde bebek kilosu 2 hafta önde çıkmıştı ve o sırada sadece 4 kilo almıştım şuan 5. Kilomuda aldım yarın doktor randevum var bakalım benim bıcış kaç kilo oldu
Ayy benim de aynı bebek 2 hafta önde cıkmisti 3 hafta öncegittigim de, benim de yarin randevum var sekerim sinirdaydi insallah yavru kuzum iyidir heyecandan catliycam yarina kdr

Yok anlatamamışım önce 4 verdim sonra verdiklerimi alıp üstüne bir 4 kilo aldım. Ama zaten kiloluyum o yüzden çok almaktan da korkuyorum
Arkadaşın dediği gibi ozaman 8 kilo almış olursun gayet normal,, şanslısın 4 kilo almış gibi oluyorsun Bebeğin kilosu iyi ise alıp almamayı dert etmemek lazım bence

Ayy benim de aynı bebek 2 hafta önde cıkmisti 3 hafta öncegittigim de, benim de yarin randevum var sekerim sinirdaydi insallah yavru kuzum iyidir heyecandan catliycam yarina kdr
Suyunuz hakkında bir yorum yapmışmıydı doktor acaba? Benimde 2 hafta önde olduğu için hemde kilosu fazla olduğu için şeker olabilir dediler ama temiz çıktı. Aklım bi kısmı hep orda

canım benim hamile kalmadan önce de hep demir eksikliğim vardı ve oral yoldan kesinlikle yükseltemedik. Emilim probleminden kaynaklanıyor. Daha önce venofer serum takıldı alerjik reaksiyon gösterince hemen çıkarıp alerjiye müdahale ettiler. Birkaç ay sonra bu sefer öncesinde alerjik reaksiyon ihtimaline karşı başka bir serum verip sonrasında ferrinject (yanlış hatırlamıyorsam) serum takıldı tek seferde çift doz. Benim değerim 4e düşmüştü ayakta zor duruyordum. Sonrasında değer inanılmaz yükseldi resmen kendime geldim. Hatta şuanda kan ilacı kullanmıyorum takviye olarak. Serum candır

Canim benimde 9.4 idi doktor sabahlari ac karina bir bardak portakal suyu ile ilaci al dedi ve en az yarim saat gectikten sonra kahvalti yap dedi.dedigini uyguladim sonraki ay 10.8 oldu .yine devam et dedi bir sonraki ay 11.9 oldu.birden kesersek yine duser dedi bir gün al birgün alma dedi. Bir ay da öyle yaptim.en son gittigimde bir hafta once 12.4 olmustu ..ama cok duzenli yaptim. Doktorum defi ne kadar demir ilaci alirsin al c vitamini ile almazsan duzelmez.emin ol portakal suyundan tiksindim biktim ama sonuc harika oldu tavsiye ederim

Çok şükür 3 defa da bayaa yormus olmali ama o minnaklar unutturuyor dimi o gunleri bi sekilde ❤

Tazeyken müdahale kolay diyolar madecasol sürüyorum ben arada aklıma geldikçe göğsümde ki ince iki üç çatlağa. Sen oralara krem yağ falan sürüyomuydun
Hindistan cevizi yağı sürüyorum normalde ama oraya az ulaşıyo olabilir. Aynen benim de 2-3 çatlak olmuş. Madecassol iyi gelir mi ki?

Pamuk sağlıklıdır da ben kullanacağımı sanmıyorum ya üç saat onu ıslat gel uğraş yani bilmiyorum
Aslında odada kapaklı bi kabın içinde taze su bekletip yapılabilir pamukla silme işi ben kutu gibi bişeye devamlı kullanılan şeyleri koyup el altında bulundurmauo düşünüyorum ona göre kutu bakıyorum şimdi. Youtube da gördüm çok hoşuma gitti

Ay ne güzel ikinizinde ikiz olmuş benimde tüp bebek ama tek bizde sağlıklı embriyo bulalım derken epey uğraştık, sıkıntılar yaşadık ama sonunda oğlum tutundu
Oyy masallah e bulunmuş o zman aranan kan Saglikla gelsin insallah kuzun. Zaten hic normal seylerden gecen olmuyor sanirim bu tedavide. Neyseki yavrucuklar bizimle ❤❤

Valla ben 4 kilo aldm da diğerleri bende de aynı karnım aşırı gergin ve çatlaklar fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…