Aminnn, cümlemizinki inşaallahOyy masallah e bulunmuş o zman aranan kanSaglikla gelsin insallah kuzun. Zaten hic normal seylerden gecen olmuyor sanirim bu tedavide. Neyseki yavrucuklar bizimle ❤❤
Diyete dikkat ettiysen bişey yoktur Allahın izniyleAyy benim de aynı bebek 2 hafta önde cıkmisti 3 hafta öncegittigim de, benim de yarin randevum var sekerim sinirdaydi insallah yavru kuzum iyidir heyecandan catliycam yarina kdr
Valla bana denk gelmediAminnn, cümlemizinki inşaallahSanırım olmuyor ya da bizlere denk gelmedi
Bende internette okudum daha önce yüzümde falan oluşan sivilce izine çok iyi geliyodu bir aydırda kullanıyorum bakalım inşallah etki ederHindistan cevizi yağı sürüyorum normalde ama oraya az ulaşıyo olabilir. Aynen benim de 2-3 çatlak olmuş. Madecassol iyi gelir mi ki?
ben burts bees şampuan aldım araştırdım. ama bunun gıbı temız başka şampuanlar da vardı mbo sayfasından bakmıstım. badgerda da karın çatlak olmasın dıye belly butter aldım(memnunum) bı de gogus ucu kremını aldım. tamamen organık oldugunu bılıyorum sertıfıkalı. bebek nemlendırıcısı yada yagını almadım ama aklımda badger var.Kızlar burts bees şampuan nasil bebekler icin hic kullanan deneyen varmi ilk çocuğunda falan?
Mustela alacaktım ama icinde sodyum ve sülfat olduğunu gördüm. Ben kendim bile sülfatsız şampuan kullanıyorum hoş birşey değil..
Chicco nun da içeriği temiz geldi.
Bu arada badger nemlendiriciler nasil
Bebeginize nemlendiric ve ya yağ olarak hangi markaları aldınız?
Her hamilelik farkli, her bunye farkli6/7 kilo alanlar nasıl başardınız bunu?Ben ilk üç ayda bile kilo aldim.Mide bulantim mide yanmam vs olmadi hiç.Bunlar olmadan da tek haneli kilolalar aldiysaniz sizi tebrik ediyorum valla.
Bende öle aldım ekstradan gece pedide alırım diyorumBen bu gün 10 lu aldım bir de extra uzun gece pedlerinden aldım ama inşallah az gelmez
Bulunması kolay aslında acil lazım olsa ondan çok stoklamayayım dedim benBende öle aldım ekstradan gece pedide alırım diyorum
Valla göğüs ucu kremini çok kişiye sordum herkes kullanmadığım ilaç kalmadı dedi ayva çekirdeği gül suyu bekletiyorlarmış bir kutusa jel gibi oluyormuş ertesi gün devamlı sürüyorlarmış. Çok iyi geliyormuş.Kızlar ben lansinoh göğüs ucu kremi, avent göğüs kalkanı ve göğüs pedi aldım sizce bunlar yara konusunda yardımcı olur mu mutlaka al dediğiniz tavsiye ettiğiniz bişeyler var mı
bugün doktora gittim nstye girdim sancı çıkmadı zaten geceki kasılmalarım kalmamıstı.doktor gelmişken herşeyine bakalım dedi şeker yuklemesi detaylı ultrasyon hepsine girdim hepsi iyi çıktı çok şükür.detaylıda doktr yine iç organlarını göremedı haftası büyüdgü içinmiş İnşallah kızım bize olumsz bi spriz yapmaz.İlaçlarmı yazdrdım doktr aslında baya geç bi zaman çagıracaktı ama ilaçlarımın çoklgnu görünce bide kızımdada erken dgum yaptgm için 2 hafta sonraya çagrdı.Ben duruma göre belki geç giderim diorum.hanımlar ya benım Kasılmalarım arttı gbi 2 saattr takip ediyorum 10 dkkada faln oluo klozete otrdgmda 15 dkka faln olmadı ama anlamadım bianda gelıo böyle gerilme gbi sonra adet agrısı gbı devam edıo yaklaşık 40 sanıye faln suruyo benım gbi olup doktra gden oldmu ne dedı doktrnz.Bebegide aşşada hissediorum
Kimseye vermeye niyetim yok bayrağı :)) 50 kiloyla folikasit kullanmaya başladım 34 beden ben 55 kiloyla hamile kaldım şimdi 69-70 gidiyor :))Ben bir bucuk paket kullanmistim ama benim suyum geldiginden 5-6 adet zaten sezeryan oncesi kullanmak durumunda kaldim. Sonra bitince hemen gidip aldik tekrar. Stok yapmaya gerek yok bence ben bir paket alirim yine, gerekirse gider aliriz☺
Lansinoh kullanmistim ben, aventte kullandim ikizide elektrikliydi. Bana sorarsan ikiside ayniyalniz ben ilk iki ay cok kullandim kizim 20 gun ememedi bende sagip sagip verdim. Sonra da bazen buzluga attim biyere gidersem bebisime verirler diye ama cope giden sutlerim oldu yani surekli birlikte oldugumuzdan emzirdim hep.
Benim hep midem bulaniyor yaaa o sebeple al3 ana 3 ara yapiyorum bir de seker probleminden az az yiyorum.
Hahaha ayniyiz
Wuhuuuu bayrak senindir ozaman
Slm cnm herşeyin yolunda olmasına sevindimbugün doktora gittim nstye girdim sancı çıkmadı zaten geceki kasılmalarım kalmamıstı.doktor gelmişken herşeyine bakalım dedi şeker yuklemesi detaylı ultrasyon hepsine girdim hepsi iyi çıktı çok şükür.detaylıda doktr yine iç organlarını göremedı haftası büyüdgü içinmiş İnşallah kızım bize olumsz bi spriz yapmaz.İlaçlarmı yazdrdım doktr aslında baya geç bi zaman çagıracaktı ama ilaçlarımın çoklgnu görünce bide kızımdada erken dgum yaptgm için 2 hafta sonraya çagrdı.Ben duruma göre belki geç giderim diorum.
umarım bugün koronayı kapmamışızdır
Badger baya guzel gibi duruyor. Bende alışveriş sepetine onun yağını koydum ama chicco da alabilirim kararsız kaldım. Ve şampuan sanirim burts bees alcam bendeben burts bees şampuan aldım araştırdım. ama bunun gıbı temız başka şampuanlar da vardı mbo sayfasından bakmıstım. badgerda da karın çatlak olmasın dıye belly butter aldım(memnunum) bı de gogus ucu kremını aldım. tamamen organık oldugunu bılıyorum sertıfıkalı. bebek nemlendırıcısı yada yagını almadım ama aklımda badger var.
Sıkıntı yok artık çatlaklar siliniyor güzellik merkezinde benimde baya canımı sıkan ve kafama taktiğim bir konu henüz yok bende kullanıyorum lierac ama olursa giderim yaptırırım oyle gezmek istemem hicLierac ve her duştan sonra bebe yağı zaten en geç iki günde bir düş alırım sürekli bebe yağı da kullanmış oluyorum ama işte
Ayva çekirdeğini bende duydum olmadı doğuma yakın yapar dolaba atarım korkuyorum baya göğüs yarasından benim pek ucuda yok yaraya meyilliValla göğüs ucu kremini çok kişiye sordum herkes kullanmadığım ilaç kalmadı dedi ayva çekirdeği gül suyu bekletiyorlarmış bir kutusa jel gibi oluyormuş ertesi gün devamlı sürüyorlarmış. Çok iyi geliyormuş.
Merhaba ben en son 21.hafta da gitmiştim ve mayısın ilk haftası gidicem yani 30.haftada falan şaka gibi bir durum ve sehir disina gidicem e devletten izin almaya çalıştım sağolsun sayfa yeniden bilgilerimi isteyince küfür kıyamet ettim esim bırak sen ben hallederim dedi yarin halleder muhtemelen bence de devlet e gitme doktor olsa bile gitmeİyi geceler kızlar uzun zmndr gelemedim topiğe hastne işini napiosnz ya gidiyor musunuz ben şu an gitmeye korkuyorum bı de maske de yok elimizde malum satın da alamıyoruz nasıl olacak bilemedm devlete gidiyordum takip için şimdi orda da randevu doktoruma bulamiyorum doğru düzgün hastaneye de güvenemiyorim özele ki gitmek mantıklı hiç bilemedm siz en son ne zmn gittiniz bu haftalarda gitmem gerek mi ki illa
Ya ben gitmesini istemiyorum zaten. 45 kilo ile hamile k aldim suan kilo almış olmama rağmen ideal kiloma ulaşamadımSarkar, sarkıyor, sarkacakilk günler yine biraz daha salarsın ama sonra düzene koy muhakkak, tak sütyen.
Herkeste öyle olmuyor amakiloları gitmeyen de oluyor. Giden de oluyor. Ben 8,5 - 9 kilo almıştım 7 kilo doğumda gitmişti.
Emzirdikçe gidiyor bana da sezeryanda göbek kalıyor dediler hiç alakası yok Doğum dan sonra sıkı sararsan yada korse o bile kalmıyorHahaha sayılarla aramız biraz acık oluyor hamileler olarak ama bence de güzel sayı iyi geçinmek lazım
Ağzından bal damlıyor resmen.Tecrübeli olunca insan daha rahat oluyor işte benim ilk gebelik o yuzden kulaktan dolma hep kalır doğum kiloları denildiği için korkuyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?