- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Anladım canım teşekkürler vala çok zor ya şu durumlar cidden sağ salim kucaklarimiza alırız insAllahMerhaba ben en son 21.hafta da gitmiştim ve mayısın ilk haftası gidicem yani 30.haftada falan şaka gibi bir durum ve sehir disina gidicem e devletten izin almaya çalıştım sağolsun sayfa yeniden bilgilerimi isteyince küfür kıyamet ettim esim bırak sen ben hallederim dedi yarin halleder muhtemelen bence de devlet e gitme doktor olsa bile gitme
Her hamilelik farkli, her bunye farkli
Ben ilk gebelikde 7kilo vermistim hic bi hastalanmam falan olmadi kendiliginden, bebegim de 3360 kg dogdu
Simdi bunda 26 hafta oldum 5bucuk kilo aldim
Ama ben emzirmede kilo alanlardanim
Ilkinde 7kilo vermistim ama 15 kilo emzirirken almistim
bende dün gittim birşey çıkmadı akıntım çok oluodu ona fitil verdi ondan olabilirmiş kasılmalar alttan giren sancılarFacebookta ssvd grubu var canim oraya bak istersen? Cokta gecikme doktorunu bulmakta derim, haftamiz bayagi ilerledi ya ssvd de doktorlar uzun sureli takip yapiyor diye biliyorum. Benimde ilk sezeryan ama ssvd icin kendimi hazir hissetmedigimden girismedm o ise
7-8 anca
Oldum canim sali gunu, hersey normal cikti nst de girdim. Bebis ters duruyormus ayaklar mesanede sirtini da karnima dayamis. Doktorum bunlardan olabilir kendini de fazla yorma dedi. İki gundur daha iyiyim sertlesmem gecti sadece ayakta kalinca sirt agrilarim cok oluyor. Sen nasilsin?
sanırım bende canımAlt sinir bende mi acaba?Ben sadece 5 kilo alabildim ... ona ragmen karnim baya belirgin.
Bende öyle yaptım canım ve kızım hiç pişik olmadı çok şükür saklma kabına pamukları parçalayıp bastım üstünede kaynamış su .ve o kabı bebek çantamzdan eksık etmedık acıp acıp sildim birde her alt degstrmemde pişik kremi sürdüm sorunsz halloldu çok şükür darısı buna artıkAblam bir kabın içerisine su koyup pamukları koymuştu. Yani her seferinde gidip ıslatmıyordu, direk kabın içinden alıp kullanıyorduöyle çok uğraştıracak olsaydı bende kesin kullanmazdım
kolay yolu var saklama kabına doldur ıslat hemnde bitmiyor ve ben ıslak mendıle hiç güvenmıorum.kızım 3 yasını gecti bn hiç kullnmadım şimdi kndısı bi yerde görrse alıp oyun amçlı elni silio ama bn ona bıle razı degılımPamuk sağlıklıdır da ben kullanacağımı sanmıyorum ya üç saat onu ıslat gel uğraş yani bilmiyorum
ben kasılmam oldgu için nsty aldı doktr belki henz nst istemez.şeker yüklemesi yapılıyor.bn detaylıya girmiştim ama iç organlar görünmedi die kalmştı oyuzden tekrar detaylıya girdimSlm cnm herşeyin yolunda olmasına sevindim
Haftamız aynıymış net ye bu haftalarda giriliyor mu ya ben en son 11 Mart'ta ayrıntılı ultrasona girdim bı daha da gidemedm henüz durumlardan napicaz bilemedm su haftalarda mutlaka gitmemiz gereken bı durum var mı ki şeker yüklemesi yapılıyor sanki dimi
Bende su ve pamuk ile temizlemeyi dusunuyorum, daha saf. Islak mendillerinde yok yok... Ilk kizimda acemiydim kimsede uyarmadi beni soyle yap boyle yap diyeBende öyle yaptım canım ve kızım hiç pişik olmadı çok şükür saklma kabına pamukları parçalayıp bastım üstünede kaynamış su .ve o kabı bebek çantamzdan eksık etmedık acıp acıp sildim birde her alt degstrmemde pişik kremi sürdüm sorunsz halloldu çok şükür darısı buna artık
Benimki 24. Haftada 780 gramdibenim bebişim 880 gr faln geldi szce nasıl sizin bu haftalarda kaç gramdı???
Başlangıçta 78dim şimdi 82ye yaklaştım işteGayet normal o zaman ya 8 kilo almışsın genelde ayı la uyumlu gibi görünüyor ama kiloluyum diyorsun ya kaç kilosun ki. Yani baya ciddi kilolu olanlar için genelde max 8 9 kilo alın deniyor
Bence önce kilo vermen şans olmuş. 4 kilo daha hakkın var hiç vermediğini varsayarakBaşlangıçta 78dim şimdi 82ye yaklaştım işte
Korse aldım şimdiden zaten ama dikişler zararı olur mu diye düşünüyorum. Sen nasıl kullandın??Emzirdikçe gidiyor bana da sezeryanda göbek kalıyor dediler hiç alakası yok Doğum dan sonra sıkı sararsan yada korse o bile kalmıyor
O da mantıklıymış sen yap bakalım pratikse bana da yazAblam bir kabın içerisine su koyup pamukları koymuştu. Yani her seferinde gidip ıslatmıyordu, direk kabın içinden alıp kullanıyorduöyle çok uğraştıracak olsaydı bende kesin kullanmazdım
Yağ ve losyon almadım ben ya alsam mı şart mıBen primanin yenidogan islak pamuk havlusunu aldim, bide sampuan yag losyon fln hep sebamed aldim
Bize de atar mısın nasıl bir kutuymuş aklıma yatarsa ben de alırım, aldığım ıslak mendillerle de yeri falan silerim artık 24'lü paket çünküAslında odada kapaklı bi kabın içinde taze su bekletip yapılabilir pamukla silme işiben kutu gibi bişeye devamlı kullanılan şeyleri koyup el altında bulundurmauo düşünüyorum ona göre kutu bakıyorum şimdi. Youtube da gördüm çok hoşuma gitti
Ben gögüs kremi, kalkan almadım gümüş kapak aldım geçen gün, onu alınca diğerlerine gerek kalmıyor yazmıştı kullananlar bakalım ne olacak. Ped aldım ama.Kızlar ben lansinoh göğüs ucu kremi, avent göğüs kalkanı ve göğüs pedi aldım sizce bunlar yara konusunda yardımcı olur mu mutlaka al dediğiniz tavsiye ettiğiniz bişeyler var mı
En masumunu bulmaya çalıştım vallakolay yolu var saklama kabına doldur ıslat hemnde bitmiyor ve ben ıslak mendıle hiç güvenmıorum.kızım 3 yasını gecti bn hiç kullnmadım şimdi kndısı bi yerde görrse alıp oyun amçlı elni silio ama bn ona bıle razı degılım
Kurumuyor ve pamuk suyun içinde de kalsa dağılmıyor aklınızdaa bulunsun. Belki markası farkediyor olabilir, ablamın kullandığı baby&meBende su ve pamuk ile temizlemeyi dusunuyorum, daha saf. Islak mendillerinde yok yok... Ilk kizimda acemiydim kimsede uyarmadi beni soyle yap boyle yap diye
Saklama kabinda kurumuyomu o peki
Bende her alt degistirdigimde su ve pamuk yanimda bulundururum diye dusunmustum
Benimki 24. Haftada 780 gramdi
Benim 24.haftada 26 haftalık görünüyordu. 1100gr dı.benim bebişim 880 gr faln geldi szce nasıl sizin bu haftalarda kaç gramdı???
Bende dediğin marka pamuğu aldım. O dediğin gibi böyle küçük bir dondurma kabı boyutunda saklama kabım var onunla yapacağım. Çevremde herkes o şekilde yapıyor hatta pişik olmadan krem bile sürme diyorlar. Islak mendilde aldım yinede dursun lazım olur mutlaka.Kurumuyor ve pamuk suyun içinde de kalsa dağılmıyor aklınızdaa bulunsun. Belki markası farkediyor olabilir, ablamın kullandığı baby&me
Bende aynı şekilde ne olur ne olmaz diye ıslak mendilde aldım. Dışarda falan lazım olursa diyeBende dediğin marka pamuğu aldım. O dediğin gibi böyle küçük bir dondurma kabı boyutunda saklama kabım var onunla yapacağım. Çevremde herkes o şekilde yapıyor hatta pişik olmadan krem bile sürme diyorlar. Islak mendilde aldım yinede dursun lazım olur mutlaka.
İnşallah virüs biterde dışarı çıkarırız ben kafadan 2021 e kadar içerde tutacam diye şartladım kendimiBende aynı şekilde ne olur ne olmaz diye ıslak mendilde aldım. Dışarda falan lazım olursa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?