2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Anladım canım teşekkürler vala çok zor ya şu durumlar cidden sağ salim kucaklarimiza alırız insAllah
Benim düşündüğüm özel hastanelerin de normalde devletten kalır yanı yok kalabalık konusunda herkes özele gidelim diye düşünüp hücum etmesi korkutuyor yine sıkıntı sanki öyle olursa ay ne düşüncegimi şaştım tşkler cevabın için

Bir de emzirme döneminde almam umarim ne diyeyim

bende dün gittim birşey çıkmadı akıntım çok oluodu ona fitil verdi ondan olabilirmiş kasılmalar alttan giren sancılar

Ablam bir kabın içerisine su koyup pamukları koymuştu. Yani her seferinde gidip ıslatmıyordu, direk kabın içinden alıp kullanıyordu öyle çok uğraştıracak olsaydı bende kesin kullanmazdım
Bende öyle yaptım canım ve kızım hiç pişik olmadı çok şükür saklma kabına pamukları parçalayıp bastım üstünede kaynamış su .ve o kabı bebek çantamzdan eksık etmedık acıp acıp sildim birde her alt degstrmemde pişik kremi sürdüm sorunsz halloldu çok şükür darısı buna artık

Pamuk sağlıklıdır da ben kullanacağımı sanmıyorum ya üç saat onu ıslat gel uğraş yani bilmiyorum
kolay yolu var saklama kabına doldur ıslat hemnde bitmiyor ve ben ıslak mendıle hiç güvenmıorum.kızım 3 yasını gecti bn hiç kullnmadım şimdi kndısı bi yerde görrse alıp oyun amçlı elni silio ama bn ona bıle razı degılım

ben kasılmam oldgu için nsty aldı doktr belki henz nst istemez.şeker yüklemesi yapılıyor.bn detaylıya girmiştim ama iç organlar görünmedi die kalmştı oyuzden tekrar detaylıya girdim

Bende su ve pamuk ile temizlemeyi dusunuyorum, daha saf. Islak mendillerinde yok yok... Ilk kizimda acemiydim kimsede uyarmadi beni soyle yap boyle yap diye
Saklama kabinda kurumuyomu o peki
Bende her alt degistirdigimde su ve pamuk yanimda bulundururum diye dusunmustum

Gayet normal o zaman ya 8 kilo almışsın genelde ayı la uyumlu gibi görünüyor ama kiloluyum diyorsun ya kaç kilosun ki. Yani baya ciddi kilolu olanlar için genelde max 8 9 kilo alın deniyor
Başlangıçta 78dim şimdi 82ye yaklaştım işte

Başlangıçta 78dim şimdi 82ye yaklaştım işte
Bence önce kilo vermen şans olmuş. 4 kilo daha hakkın var hiç vermediğini varsayarak ufak kaçamaklar yapmak zorundayız valla süreç zaten çok sıkıcı ve yorucu kilo konusunda bir kaç kilo alsak sınırın ötesinde birşey olmaz herhalde

Emzirdikçe gidiyor bana da sezeryanda göbek kalıyor dediler hiç alakası yok Doğum dan sonra sıkı sararsan yada korse o bile kalmıyor
Korse aldım şimdiden zaten ama dikişler zararı olur mu diye düşünüyorum. Sen nasıl kullandın??

Ablam bir kabın içerisine su koyup pamukları koymuştu. Yani her seferinde gidip ıslatmıyordu, direk kabın içinden alıp kullanıyordu öyle çok uğraştıracak olsaydı bende kesin kullanmazdım
O da mantıklıymış sen yap bakalım pratikse bana da yaz
Ben primanin yenidogan islak pamuk havlusunu aldim, bide sampuan yag losyon fln hep sebamed aldim
Yağ ve losyon almadım ben ya alsam mı şart mı
Bize de atar mısın nasıl bir kutuymuş aklıma yatarsa ben de alırım, aldığım ıslak mendillerle de yeri falan silerim artık 24'lü paket çünkü
Kızlar ben lansinoh göğüs ucu kremi, avent göğüs kalkanı ve göğüs pedi aldım sizce bunlar yara konusunda yardımcı olur mu mutlaka al dediğiniz tavsiye ettiğiniz bişeyler var mı
Ben gögüs kremi, kalkan almadım gümüş kapak aldım geçen gün, onu alınca diğerlerine gerek kalmıyor yazmıştı kullananlar bakalım ne olacak. Ped aldım ama.
En masumunu bulmaya çalıştım valla

Kurumuyor ve pamuk suyun içinde de kalsa dağılmıyor aklınızdaa bulunsun. Belki markası farkediyor olabilir, ablamın kullandığı baby&me

Kurumuyor ve pamuk suyun içinde de kalsa dağılmıyor aklınızdaa bulunsun. Belki markası farkediyor olabilir, ablamın kullandığı baby&me
Bende dediğin marka pamuğu aldım. O dediğin gibi böyle küçük bir dondurma kabı boyutunda saklama kabım var onunla yapacağım. Çevremde herkes o şekilde yapıyor hatta pişik olmadan krem bile sürme diyorlar. Islak mendilde aldım yinede dursun lazım olur mutlaka.

Bende aynı şekilde ne olur ne olmaz diye ıslak mendilde aldım. Dışarda falan lazım olursa diye

Bende aynı şekilde ne olur ne olmaz diye ıslak mendilde aldım. Dışarda falan lazım olursa diye
İnşallah virüs biterde dışarı çıkarırız ben kafadan 2021 e kadar içerde tutacam diye şartladım kendimi hayırlısı ile bakalım minnoşlar zamanlarında gelsinler de o narin vücutları ne isterse ona göre yol alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…