Ya bir iki tanecik hurma yesek bi şey olur mu peki geçen gördüm dayanamadım aldım ama yemedim dahaCanım rezene içme ben de içiyordum doktor kızdı hurma nar suyu rezene bunlardan uzak dur dedi @neysemneyim in dediği gb kayısı çok işe yarıyor
Ona hic bakmadım ama 1 yasa kadar yatar sanirim zaten sonraları gündüz çok uyumazlar 6 ay uyusa yeterÇok tatlıymış ya güle güle yatsın tosbikBenim de alasım geldi valla, kaç aya kadar yatılır bunda?
Bu besik değil aslında beşiği sürekli oradan oraya tasimamak için kolaylık. Zaten nelere vermedik 150 liraYa üstündeki figürler çok tatlı bayılıyorum bebek eşyalarına ☺
Ucuzmuş da valla ama eşimden veto yedi ne gerek varmış 2. beşiğe
Ohoo nelere vermedik de bizimki paradan değil taşınacağız da doğumdan sonra, fazla kalabalık eşya olmasın diyorBu besik değil aslında beşiği sürekli oradan oraya tasimamak için kolaylık. Zaten nelere vermedik 150 lirabide ben memlekette dogum yapacağım o yuzden bunu da götüreceğim annemlerde yatacak melek
Uzunluğu ne kadar onun canım? Ben de onu baktım. Düşündüm yatak yakınına olabilecek gibi bişey mi acaba diye. Sonra korktum uykusuz gecelerde koyarken düşürürsem diye, sallanıyoyaBabynest siparis vermiştim gelince onu koyarim canım icindeki yetmez sadece
Çok sevimliSelam kızlar internetten solomombaby kanguru sipariş verdim geldi gayet kibar duruyor çok büyük değil kullanışı nasıl olur bilmiyorum inşallah güzel olur ..birde daha yikamadim umarım renk atmaz bakalım ..şu an ki haliyle çok hoşuma gitti çantada hediye vermişler yanında bakmak isteyen varsa burda gösterdim
Solomombaby kendi sitesinden sipariş verdim 180 liraydı yenidgan aparatı ile birlikte aparatsiz daha uygun oluyor galiba orda modelleri varGüle güle kullanın bende almayı düşünüyorum da fiyatı ne kadar şuan bir de instagram dan mı sipariş verdiniz acaba
Ayrıca kızlar ben cok kabızlık ve şişkinlik cekmeye başladim.Uyutmayacak derecede.Gümde bir fincan rezene içmeye başladim.Nette sorun olmayacaği yazıyor gümre bir fincan.Olmaz herhalde değil mi?
Ben de 3 gündür kabızım. Hiçbi türlü olmadı. Bebeğin hareketlerini hissedişim bile değişti. Sanki kalın bağırsağı tepikliyo afedersinizkabızlığı felaket çektim. hastanelık oldum. şimdi geceden bı kaseyeıkı tane kuru kayısı ıslıyorum sabah ac karnına onu yeyıp ustune ılık su içyorum. ebe söylemişti faydasını gördüm tavsıye ederim
iyiym canım muayenede bişey çıkmadı sancı faln çıkmadı zaten haataneye gttgmde iyiydm.ama sanırım enfeksiyondan oluo fitil kullanıorum şimdi.bide aşşa baskı yapıo ayaga kalkınca penguen gbı yürüyorum
Benide aramadilar pazartesi gitmeyi düşünüyorum bir ayı 3 gün geçmiş olacak.sende sorun olmuş muydu.2. Tetenoz asisi yaptiracaklar 1. Asidan 1 ay sonra gel denilmisti. Bukac gun gecse sorun olur mu ben ulasamadim saglik ocagina dün. Pazartesi.kendim gitsem mi bilemedimm.
Duruyu suan kendi camasirlarim icin kullaniyorum, hic de beyaz puturluk parcalar birakmiyorValla çok kararsız kaldım ya bakayım o zaman sağ olun kızlar
Canim netten okumustum, memurlar zaten idari izinli oldugu icin 32. Haftadan sonra doktorlar gebelere calisabilir raporu vermiyormus.. arastir istersen.Senin durumun daha farklıymış, umarım herşey yolundadır
Bu konuyu bende merak ediyorum. Ben 32.hafta çalışabilir raporumu yine de alıp vereceğim. Eğer doğum öncesi,, sonrasına atılabiliyorsa eylülde de izinden faydalanmış olabiliriz diye düşünüyorum
Babynest zaten sadece dosek gibi bisey anne yanina yataga koymak icin ama ben buna koyarum tam ici kadar sanirim daha gelmedi deUzunluğu ne kadar onun canım? Ben de onu baktım. Düşündüm yatak yakınına olabilecek gibi bişey mi acaba diye. Sonra korktum uykusuz gecelerde koyarken düşürürsem diye, sallanıyoyaBen yatak yanı olarak düşünmüştüm. Ama galiba yerden yüksekliği yetmiyo zaten. Öyle hatırlıyorum.
Diğer memur arkadaşlarda durum nasıl yönetmeliği bilmiyorum. öğretmenlerde üç hafta kalana kadar çalışıbilir raporu alıp, 5 haftayı doğumdan sonraki iznimize aktarabiliyoruz. 8 hafta doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra olmak üzere 16 haftalık doğum iznimiz var. Kendini iyi hissediyorsan çalışabilirim diyorsan doktorda buna onay veriyorsa 3 doğum öncesi 13 doğum sonrası olarakta doğum iznini kullanabiliyoruz.Canim netten okumustum, memurlar zaten idari izinli oldugu icin 32. Haftadan sonra doktorlar gebelere calisabilir raporu vermiyormus.. arastir istersen.
Canim netten okumustum, memurlar zaten idari izinli oldugu icin 32. Haftadan sonra doktorlar gebelere calisabilir raporu vermiyormus.. arastir istersen.
30.haftalarında olan öğretmen arkadaşlarımız bizi aydınlayacaktırDiğer memur arkadaşlarda durum nasıl yönetmeliği bilmiyorum. öğretmenlerde üç hafta kalana kadar çalışıbilir raporu alıp, 5 haftayı doğumdan sonraki iznimize aktarabiliyoruz. 8 hafta doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra olmak üzere 16 haftalık doğum iznimiz var. Kendini iyi hissediyorsan çalışabilirim diyorsan doktorda buna onay veriyorsa 3 doğum öncesi 13 doğum sonrası olarakta doğum iznini kullanabiliyoruz.
Memurlara da aynı normalde ama şu süreçte zaten izinli olduğumuz için doktor çalışabilir raporu verse bile doğum iznini sonrasına aktarabileceğimizi sanmıyorum. Çünkü zaten çalışmamış olucazDiğer memur arkadaşlarda durum nasıl yönetmeliği bilmiyorum. öğretmenlerde üç hafta kalana kadar çalışıbilir raporu alıp, 5 haftayı doğumdan sonraki iznimize aktarabiliyoruz. 8 hafta doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra olmak üzere 16 haftalık doğum iznimiz var. Kendini iyi hissediyorsan çalışabilirim diyorsan doktorda buna onay veriyorsa 3 doğum öncesi 13 doğum sonrası olarakta doğum iznini kullanabiliyoruz.
Böyle olmasından korkuyordumMemurlara da aynı normalde ama şu süreçte zaten izinli olduğumuz için doktor çalışabilir raporu verse bile doğum iznini sonrasına aktarabileceğimizi sanmıyorum. Çünkü zaten çalışmamış olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?