2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ya üstündeki figürler çok tatlı bayılıyorum bebek eşyalarına ☺

Ucuzmuş da valla ama eşimden veto yedi ne gerek varmış 2. beşiğe
Bu besik değil aslında beşiği sürekli oradan oraya tasimamak için kolaylık. Zaten nelere vermedik 150 lira bide ben memlekette dogum yapacağım o yuzden bunu da götüreceğim annemlerde yatacak melek

Bu besik değil aslında beşiği sürekli oradan oraya tasimamak için kolaylık. Zaten nelere vermedik 150 lira bide ben memlekette dogum yapacağım o yuzden bunu da götüreceğim annemlerde yatacak melek
Ohoo nelere vermedik de bizimki paradan değil taşınacağız da doğumdan sonra, fazla kalabalık eşya olmasın diyor

Babynest siparis vermiştim gelince onu koyarim canım icindeki yetmez sadece
Uzunluğu ne kadar onun canım? Ben de onu baktım. Düşündüm yatak yakınına olabilecek gibi bişey mi acaba diye. Sonra korktum uykusuz gecelerde koyarken düşürürsem diye, sallanıyoya Ben yatak yanı olarak düşünmüştüm. Ama galiba yerden yüksekliği yetmiyo zaten. Öyle hatırlıyorum.

Çok sevimli Güle güle kullan. Ben de pembesini almıştım. Kullanacağım günleri bekliyorum

Güle güle kullanın bende almayı düşünüyorum da fiyatı ne kadar şuan bir de instagram dan mı sipariş verdiniz acaba
Solomombaby kendi sitesinden sipariş verdim 180 liraydı yenidgan aparatı ile birlikte aparatsiz daha uygun oluyor galiba orda modelleri var

Ayrıca kızlar ben cok kabızlık ve şişkinlik cekmeye başladim.Uyutmayacak derecede.Gümde bir fincan rezene içmeye başladim.Nette sorun olmayacaği yazıyor gümre bir fincan.Olmaz herhalde değil mi?
Ben de 3 gündür kabızım. Hiçbi türlü olmadı. Bebeğin hareketlerini hissedişim bile değişti. Sanki kalın bağırsağı tepikliyo afedersiniz Ama kabızlığımı az önce halletmiş bulunmaktayım. Sabah kalktığımda aç karna bi büyük armut yedim. Sonra yavaş yavaş tuvalet hissi gelmeye başladı. Hemen gitmedim. Üstüne iki bardak su içip biraz daha bekledim veeee..
Kabızlıktan muzdarip arkadaşlara tavsiye olunur :))

M

Ay çok sevindim benimki de ters durduğu için kasiklarima baskı yapıyormus hanfendi bende tam olarak penguen gibi yürüyorum eşimin acı bakislarindan anlıyorum bı yamukluk var Sağlıkla doğarlar inşallah en az 8 hafta da sıksınlar dislerini

Canim netten okumustum, memurlar zaten idari izinli oldugu icin 32. Haftadan sonra doktorlar gebelere calisabilir raporu vermiyormus.. arastir istersen.

Kızlar popo deliğimde hafif bir şişlik var. Herhangi bir ağrı, kaşıntı, kanama yok. Temizlerken elimle hissettim basur mu olmuşum. Ya zaten oldum olası kabızlık sorunum vardı ama hamilelikte hiç zorlamadım kendimi nereden çıktı ki bu şimdi

Babynest zaten sadece dosek gibi bisey anne yanina yataga koymak icin ama ben buna koyarum tam ici kadar sanirim daha gelmedi de

Kizlar granül ve sivi deterjanla ilgili bugun sayfada yorumlar vardı.paylasayim fikriniz olsun .

Eklentiler

• Screenshot_20200419-085119_Instagram.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20200419-120140_Instagram.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 63
Canim netten okumustum, memurlar zaten idari izinli oldugu icin 32. Haftadan sonra doktorlar gebelere calisabilir raporu vermiyormus.. arastir istersen.
Diğer memur arkadaşlarda durum nasıl yönetmeliği bilmiyorum. öğretmenlerde üç hafta kalana kadar çalışıbilir raporu alıp, 5 haftayı doğumdan sonraki iznimize aktarabiliyoruz. 8 hafta doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra olmak üzere 16 haftalık doğum iznimiz var. Kendini iyi hissediyorsan çalışabilirim diyorsan doktorda buna onay veriyorsa 3 doğum öncesi 13 doğum sonrası olarakta doğum iznini kullanabiliyoruz.

30.haftalarında olan öğretmen arkadaşlarımız bizi aydınlayacaktır bende sizin gibi biliyorum ama malum olaylardan dolayı değişiklik olur mu onu kestiremedim doğumdan sonraya kaç hafta kalırsa kardır sonuçta

Memurlara da aynı normalde ama şu süreçte zaten izinli olduğumuz için doktor çalışabilir raporu verse bile doğum iznini sonrasına aktarabileceğimizi sanmıyorum. Çünkü zaten çalışmamış olucaz

Hanımlar ben oda takımını montessori olarak aldım. Yatak ölçüleri 90*190. Yatak örtüsü (pike, nevresim vs) bakıyorum netten ama bu ölçülerde yok gibi bişey. Seçenek az. Acaba 160*200 tek kişilik mi kullanıyolar? Bilgisi olan, montessori yatak kullananlardan yardım istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…