- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Eşim bugün dedi vapur gibi sesKizlar sizde de horlama oluyo mu uyuyunca
Ben içiyordum 4 haftalık öğrendim o zamana kadar da kullanmıştım öğrendikten sonra bıçak gibi kestim hiçte canım istemedi Allah yardım ettiArkadaşlar aranızda hamile kalmadan önce sigara kullanan ve ya hamile olduğunda da bilmeden kullanıp, öğrenince hamileligini birden bire sigara yi kesen var mı ? Benim hala aklima geliyor aşırı mutsuzum 1 tane bile içmedim içilen yer de durmadım evimde de icirmedim gelene balkona çıkarttım ama bazen sanki kokusu geliyor ya da bana öyle geliyor
ben evlendıkten sonra bıraktım bı gun bebek sahıbı olursak onceden bırakmak gerekıyor denmıstı en az 6 ay önce. ben garantı olsun dıye 2018 martta bıraktım çok şukur.Arkadaşlar aranızda hamile kalmadan önce sigara kullanan ve ya hamile olduğunda da bilmeden kullanıp, öğrenince hamileligini birden bire sigara yi kesen var mı ? Benim hala aklima geliyor aşırı mutsuzum 1 tane bile içmedim içilen yer de durmadım evimde de icirmedim gelene balkona çıkarttım ama bazen sanki kokusu geliyor ya da bana öyle geliyor
Ya üstündeki figürler çok tatlı bayılıyorum bebek eşyalarınaSelam kızlar internetten solomombaby kanguru sipariş verdim geldi gayet kibar duruyor çok büyük değil kullanışı nasıl olur bilmiyorum inşallah güzel olur ..birde daha yikamadim umarım renk atmaz bakalım ..şu an ki haliyle çok hoşuma gitti çantada hediye vermişler yanında bakmak isteyen varsa burda gösterdim
Ucuzmuş da valla ama eşimden veto yedi ne gerek varmış 2. beşiğeGörümceme hediye almıstım ben 20 aya kadar yattı valla. 150 tl almıştım Şimdi 180 tl olmuş
6 senedir kullanıyordum sigarayı. Tüp bebekle hamile kaldım. Tedaviden 3 ay önce bırakabildim sigarayı. Canım istemiyor nedense ama suan ki ayıma kadar 3 tane içtim o da sinirlendim diye. En son ki içişimde hareketlenmişti yavrum ve vicdan azabı duydum ondan beridir içmedim. Strese girme mutsuzluk yavruları daha cok etkiler. Ara bir kocamdan bir fırt alırdım aklıma geldikce ama artık onu da yapmıyorum. Üzülüyorum yavrumu zehirlediğim için. AlLah yardımcın olsun akıl da bitiyor bebişini düşünmeye calısArkadaşlar aranızda hamile kalmadan önce sigara kullanan ve ya hamile olduğunda da bilmeden kullanıp, öğrenince hamileligini birden bire sigara yi kesen var mı ? Benim hala aklima geliyor aşırı mutsuzum 1 tane bile içmedim içilen yer de durmadım evimde de icirmedim gelene balkona çıkarttım ama bazen sanki kokusu geliyor ya da bana öyle geliyor
Bende de birkaç gündür var ama bebek ağırlaştı için endişelenecek bişey değil son aylarda daha çok ağrı oluyorKızlar kasık altlarına doğru tam nasıl diyeyim iç çamaşırını bacakla birleştiği yer gibi. Orda herhangi bir ağrı sanci yaşayanınız oldu mu hiç? Dunden berl bir ağrı başladı tam çözemedim. Hani iç çamaşırı oturur sıkar da sanki öyle bir his gibi tam anlatabildim mi bilmiyorum :) yürürken oluyor sadece otururken yatarken fln da yok. Tedirgin oldum biraz benzer birsey yaşayan var mı ya da kas ağrısı da ben mi kafama takıyorum cok bilemedim
Bende aylardır var bu, doktor normal dedi hep sağ tarafımda oluyor. Bazen artıyor bazen azalıyor. Yatakta dönerken çok kötü oluyor özellikleKızlar kasık altlarına doğru tam nasıl diyeyim iç çamaşırını bacakla birleştiği yer gibi. Orda herhangi bir ağrı sanci yaşayanınız oldu mu hiç? Dunden berl bir ağrı başladı tam çözemedim. Hani iç çamaşırı oturur sıkar da sanki öyle bir his gibi tam anlatabildim mi bilmiyorum :) yürürken oluyor sadece otururken yatarken fln da yok. Tedirgin oldum biraz benzer birsey yaşayan var mı ya da kas ağrısı da ben mi kafama takıyorum cok bilemedim
Bende de birkaç gündür var ama bebek ağırlaştı için endişelenecek bişey değil son aylarda daha çok ağrı oluyor
Çok sagolun icimi rahatlattiniz gerçekten :) benim de tek tarafımda oluyor 2 gundur. Arada artıp azalıyor acısı. Farklı birsey olunca ister istemez telaş yaptim galiba :)Bende aylardır var bu, doktor normal dedi hep sağ tarafımda oluyor. Bazen artıyor bazen azalıyor. Yatakta dönerken çok kötü oluyor özellikle
Doktor buldunuz mu acaba bende arayış içindeyimİstanbul canim Esenyurt Beylikdüzü Avcılar tarafından bakıyorum bende
Bende oluyomuş eşim söylüyoKizlar sizde de horlama oluyo mu uyuyunca
Valla ben öle gebe olduğumu 4. Haftada öğrendim ve testte görür görmez bıraktım hiç içmedim ama hala canım istiyor ve rüyamda falan içiyorum ve pişman oluyorum keşke içmeseydim hamileyim ben diyorum benim eşimde bıraktı işin güzel tarafı 1,5 aydırda o içmiyorArkadaşlar aranızda hamile kalmadan önce sigara kullanan ve ya hamile olduğunda da bilmeden kullanıp, öğrenince hamileligini birden bire sigara yi kesen var mı ? Benim hala aklima geliyor aşırı mutsuzum 1 tane bile içmedim içilen yer de durmadım evimde de icirmedim gelene balkona çıkarttım ama bazen sanki kokusu geliyor ya da bana öyle geliyor
kabızlığı felaket çektim. hastanelık oldum. şimdi geceden bı kaseyeıkı tane kuru kayısı ıslıyorum sabah ac karnına onu yeyıp ustune ılık su içyorum. ebe söylemişti faydasını gördüm tavsıye ederimAyrıca kızlar ben cok kabızlık ve şişkinlik cekmeye başladim.Uyutmayacak derecede.Gümde bir fincan rezene içmeye başladim.Nette sorun olmayacaği yazıyor gümre bir fincan.Olmaz herhalde değil mi?
eşine helal olsun yalnız. benım eşim de içiyor bıraktıramıyorum ne desem yok olmadı. sen nasıl ikna ettin canım ya da onun içinden mi geldiValla ben öle gebe olduğumu 4. Haftada öğrendim ve testte görür görmez bıraktım hiç içmedim ama hala canım istiyor ve rüyamda falan içiyorum ve pişman oluyorum keşke içmeseydim hamileyim ben diyorum benim eşimde bıraktı işin güzel tarafı 1,5 aydırda o içmiyor
Evet çok doğru hatta şöyşe bir arastırma okumustum. Anne adayı hamile kalmadan önce 6 ay önce bile bıraksa sigarsyı bebek etkileniyormus yani sigaranın etkisi vücuttan hemen geçmiyor sanıeımKızlar ben sigara nasıl içilir bilmiyorum ama nolur hamilelikte sigarayı kafanızın bi köşesinde bile tutmayın. Öyle bi lüksünüz yok. Hatta emzirirken bile bu saçma şeyi içmemelisiniz. Bırakmak için de güzel bir sebebiniz var, bunu değerlendirin. Ayrıca bu korona virüsünün de sigara içenleri çok sevdiğini hatırlatırım.
Gerisi size kalmış...
Canım rezene içme ben de içiyordum doktor kızdı hurma nar suyu rezene bunlardan uzak dur dediAyrıca kızlar ben cok kabızlık ve şişkinlik cekmeye başladim.Uyutmayacak derecede.Gümde bir fincan rezene içmeye başladim.Nette sorun olmayacaği yazıyor gümre bir fincan.Olmaz herhalde değil mi?
Ben içip gelince tiksiniyorum diyordum yarın birgün kızında üstüne sinen kokudan tiksinicek istemiycek yanaşmanı dedim dedim bıraktı sonundaeşine helal olsun yalnız. benım eşim de içiyor bıraktıramıyorum ne desem yok olmadı. sen nasıl ikna ettin canım ya da onun içinden mi geldi
Yoo bende hic birsey olmadan doktorum ben yurt disina cikacagim icin kendisi kontrolde ultrasonla bakti ve buyume yaptigini soyledi. Dikkat et bol su ic ve sagina yatma dedi.böbrek büydüğünü nasıl anladı doktorlar sag tarafında batma oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?