2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben içiyordum 4 haftalık öğrendim o zamana kadar da kullanmıştım öğrendikten sonra bıçak gibi kestim hiçte canım istemedi Allah yardım etti

ben evlendıkten sonra bıraktım bı gun bebek sahıbı olursak onceden bırakmak gerekıyor denmıstı en az 6 ay önce. ben garantı olsun dıye 2018 martta bıraktım çok şukur.

Ya üstündeki figürler çok tatlı bayılıyorum bebek eşyalarına
Görümceme hediye almıstım ben 20 aya kadar yattı valla. 150 tl almıştım Şimdi 180 tl olmuş
Ucuzmuş da valla ama eşimden veto yedi ne gerek varmış 2. beşiğe

6 senedir kullanıyordum sigarayı. Tüp bebekle hamile kaldım. Tedaviden 3 ay önce bırakabildim sigarayı. Canım istemiyor nedense ama suan ki ayıma kadar 3 tane içtim o da sinirlendim diye. En son ki içişimde hareketlenmişti yavrum ve vicdan azabı duydum ondan beridir içmedim. Strese girme mutsuzluk yavruları daha cok etkiler. Ara bir kocamdan bir fırt alırdım aklıma geldikce ama artık onu da yapmıyorum. Üzülüyorum yavrumu zehirlediğim için. AlLah yardımcın olsun akıl da bitiyor bebişini düşünmeye calıs

Bende de birkaç gündür var ama bebek ağırlaştı için endişelenecek bişey değil son aylarda daha çok ağrı oluyor

Bende aylardır var bu, doktor normal dedi hep sağ tarafımda oluyor. Bazen artıyor bazen azalıyor. Yatakta dönerken çok kötü oluyor özellikle

Bende de birkaç gündür var ama bebek ağırlaştı için endişelenecek bişey değil son aylarda daha çok ağrı oluyor
Bende aylardır var bu, doktor normal dedi hep sağ tarafımda oluyor. Bazen artıyor bazen azalıyor. Yatakta dönerken çok kötü oluyor özellikle
Çok sagolun icimi rahatlattiniz gerçekten :) benim de tek tarafımda oluyor 2 gundur. Arada artıp azalıyor acısı. Farklı birsey olunca ister istemez telaş yaptim galiba :)

Of evde oturdukça yapip yiyoruz karı koca ama nedense kiloyu ben aliyorum çildircam:)

Valla ben öle gebe olduğumu 4. Haftada öğrendim ve testte görür görmez bıraktım hiç içmedim ama hala canım istiyor ve rüyamda falan içiyorum ve pişman oluyorum keşke içmeseydim hamileyim ben diyorum benim eşimde bıraktı işin güzel tarafı 1,5 aydırda o içmiyor

Kızlar ben sigara nasıl içilir bilmiyorum ama nolur hamilelikte sigarayı kafanızın bi köşesinde bile tutmayın. Öyle bi lüksünüz yok. Hatta emzirirken bile bu saçma şeyi içmemelisiniz. Bırakmak için de güzel bir sebebiniz var, bunu değerlendirin. Ayrıca bu korona virüsünün de sigara içenleri çok sevdiğini hatırlatırım.
Gerisi size kalmış...

Ayrıca kızlar ben cok kabızlık ve şişkinlik cekmeye başladim.Uyutmayacak derecede.Gümde bir fincan rezene içmeye başladim.Nette sorun olmayacaği yazıyor gümre bir fincan.Olmaz herhalde değil mi?
kabızlığı felaket çektim. hastanelık oldum. şimdi geceden bı kaseyeıkı tane kuru kayısı ıslıyorum sabah ac karnına onu yeyıp ustune ılık su içyorum. ebe söylemişti faydasını gördüm tavsıye ederim

eşine helal olsun yalnız. benım eşim de içiyor bıraktıramıyorum ne desem yok olmadı. sen nasıl ikna ettin canım ya da onun içinden mi geldi

Evet çok doğru hatta şöyşe bir arastırma okumustum. Anne adayı hamile kalmadan önce 6 ay önce bile bıraksa sigarsyı bebek etkileniyormus yani sigaranın etkisi vücuttan hemen geçmiyor sanıeım

Ayrıca kızlar ben cok kabızlık ve şişkinlik cekmeye başladim.Uyutmayacak derecede.Gümde bir fincan rezene içmeye başladim.Nette sorun olmayacaği yazıyor gümre bir fincan.Olmaz herhalde değil mi?
Canım rezene içme ben de içiyordum doktor kızdı hurma nar suyu rezene bunlardan uzak dur dedi nergisli0601 in dediği gb kayısı çok işe yarıyor

eşine helal olsun yalnız. benım eşim de içiyor bıraktıramıyorum ne desem yok olmadı. sen nasıl ikna ettin canım ya da onun içinden mi geldi
Ben içip gelince tiksiniyorum diyordum yarın birgün kızında üstüne sinen kokudan tiksinicek istemiycek yanaşmanı dedim dedim bıraktı sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…