- 27 Temmuz 2018
- 6.650
- 7.357
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.061
Tek embriyo canım.Sende kac embriiyo 1 mi 2mi
İnşallah canım miniklerin seninledir güzel haberlerini bekliyoruzçok sağol canım kafamdan atmaya çalışıyorum zaten.dediğiniz gibi Allahım nasip ettiyse ben ne yaparsam yapayım miniğim ya da miniklerim bana tutunur.bi de 5. gün işyerinde oturuyorum kalkınca kasığımda bi ağrı oldu iki büklüm kaldım.doğrulamadım,hatta pantolonumun düğmesini açtım rahatlamak için.aynı gün akşamda vajinal jeli yaptıktan sonra evin içinde yavaş yavaş yürüyordum tam göbeğimin alt tarafına tekrar ağrı saplandı sanki damarım çekildi.öyle bi umutlandım acaba tutunmayamı çalışıyorlar diye
Almadım valla annem geldi. Onla oyalandım. Haberide yok olursa sürpriz yapcam ben demedimde kimseye inatla bekliyorum bakalımAlma bence canim moralini bozabilirsin
Ceren bende de göğüs sızım dışında pek belirti kalmadı. Endişe etmeÇünkü artık bebek yerleşti artık benimle ilgilenme beni kendi halime bırak lütfen işine gücüne bak anne diyor. Herhalde öyledir canım ya
Seni merakla bekliyorum. Yaparsan sonucu yaz hemen canım. Ben inat ettim almadım halaBEN ALDIM AMA O BANA BAKIYO BEN ONA :))
Canım benimde 8. Günüm yüzüm sivilce içinde . Yemek yaparkende etli bişeylerse kokular iğrenç geliyo ama psikolojik mi bilemiyorum. Zaten ne yaşasam psikllojik deyip geçiyorum çoğu ilaç etkisi çünkü biliyorumBugün 8. günüm suratında sivilce ve dudagimda uçuk cıktı adet gunum geçti normalde o yuzden olabilir mi bu sivilceler
İyiyim canim az once sonucumu gordum hormon cok sukur 171 beta dun 91di icim rahatladiB Birumutbekleyen ne haber kiz
Deli kiz seni bosuna evham yaptin. Oyle doktorlari gorevden almak lazimİyiyim canim az once sonucumu gordum hormon cok sukur 171 beta dun 91di icim rahatladi
Deli kiz seni bosuna evham yaptin. Oyle doktorlari gorevden almak lazim
Gördün mü iki güne kalmadan ikiye katlamışİyiyim canim az once sonucumu gordum hormon cok sukur 171 beta dun 91di icim rahatladi
Ben hiç estrofem kullanmadım mesela. Burda okuduğum hemen hemen herkes onu kullanmış. Ben baştan beri prolutex ve oksapar kullandım iğne olarak. Bir de progeston fitil.Ne kadar fark ediyor ilaçlar ben estrofem prednol ve Progestan iğne kullanıyorum sizinkiler farkliymis
Gördün mü iki güne kalmadan ikiye katlamış
B Birumutbekleyen gözün aydın canım.
Her doktor farklı çalışıyor canım. Benim geçen sene düşüğüm oldu. Kan pıhtılaşmam varmı diye baktırdım o yüzden. Çok şükür yokmuş. Ama doktorum yinede kan sulandırıcı verdi mesela.
[/QUOÖnlem amaçlı demekki kullan canım napalm bebislerimiz için her şeye razıyızNe kadar fark ediyor ilaçlar ben estrofem prednol ve Progestan iğne kullanıyorum sizinkiler farkliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?