- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 63
- 34
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #9.201
Bende estrofem ve kan sulandırıcıyı bıraktım şeker ilacı iğne ve fitili de 12. Haftada bırakıcaz dediMerhaba kizlar 8 haftadayim, yarın kontrol var, ilaçları biraktirilan var mı aranızda,?
merhaba. bende murat ozekinciyi arastiriyorum tup bebek tedavisi icin. Bana yardimci olurmusun? yurtdisindayim o yuzden gidip gorusemedim.fikrin onemli benim icin hastasi olarakBende antalyadayım murat özekinci doktorum
Merhaba canım sana şunu söyleyebilirim tek kelimeyle mükemmel bir doktor en önemlisi işine ticaret olarak bakmıyor hastasına sanki ailesinden biriymiş gibi davranıyor ben çok memnunum şu an onun sayesinde 8. haftaya girdim inşallah önce Allahın izni ile doğuma kadar giderimmerhaba. bende murat ozekinciyi arastiriyorum tup bebek tedavisi icin. Bana yardimci olurmusun? yurtdisindayim o yuzden gidip gorusemedim.fikrin onemli benim icin hastasi olarak
Canım sendemi şeker ilacı kullanıyorsunBende estrofem ve kan sulandırıcıyı bıraktım şeker ilacı iğne ve fitili de 12. Haftada bırakıcaz dedi
Merhaba canım sana şunu söyleyebilirim tek kelimeyle mükemmel bir doktor en önemlisi işine ticaret olarak bakmıyor hastasına sanki ailesinden biriymiş gibi davranıyor ben çok memnunum şu an onun sayesinde 8. haftaya girdim inşallah önce Allahın izni ile doğuma kadar giderim
[/Qcok sevindim canim allah kucagina almayi nasip etsin insallah.cok guzel duygudur eminim. bu arada fiyat konusu, muayene ucreti vs ilk deneyimin mi ,yasin kac cok merak ediyorum. cok endiseliyim o yuzden mazur gor beni
Doktoruna danışsaydın bi cnm yat dinlen yordun mu acaba kendini ondan olabilir mi daha düşük tehlikelerimiz geçmedi dikkat etmemiz lazım az kaldı biraz daha sabır bol bol dua etKizlar benim az az açık kırmızı renginde kanama geldi . Acile gittim depot yaptirdim . Daha carsamba günü yaptırmıstim
Evet cnm transfer öncesi başlamıştık işte devam ediyorum kullanmaya şekerim falan yok ama tedbir amaçlı verdi doktor yumurta rezervi yüksek olan kadınlar da insülin direnci düşük olur dedi ondan verdiCanım sendemi şeker ilacı kullanıyorsun
Anladım canım benim insülin direncim vardı zaten ilaç kullanıyordum şimdide devam ediyorum inşallah gebelik ilerledikçe bir sıkıntı olmaz bu yüzden çok korkuyorum gerçi doktorum korkmamamı söylüyor her gün insülin kullanıp ikiz bebekleri olanlar bile varmış rabbim korusun hepimiziEvet cnm transfer öncesi başlamıştık işte devam ediyorum kullanmaya şekerim falan yok ama tedbir amaçlı verdi doktor yumurta rezervi yüksek olan kadınlar da insülin direnci düşük olur dedi ondan verdi
Doktoruna danışsaydın bi cnm yat dinlen yordun mu acaba kendini ondan olabilir mi daha düşük tehlikelerimiz geçmedi dikkat etmemiz lazım az kaldı biraz daha sabır bol bol dua et
Merhaba Ben de murat özekincideyim memnunum tavsiye ederimmerhaba. bende murat ozekinciyi arastiriyorum tup bebek tedavisi icin. Bana yardimci olurmusun? yurtdisindayim o yuzden gidip gorusemedim.fikrin onemli benim icin hastasi olarak
canım çok çok geçmiş olsun.dikkat et kendine.şu günleri bi hayırlısıyla geçirseydik belki biraz daha rahat ederiz.Allahım bizide bebeklerimizide korusunYok canim inan ki Hiçbir sey yapmıyorum yemeğimi bile annem saolsun yatağıma getiriyor. Neden böyle oluyor anlamiyorum . Igne yaptirmama rağmen sabah 5 te tekrar kan geldi simdi kahverengiye döndü tekrar
Geçmiş olsun canımYok canim inan ki Hiçbir sey yapmıyorum yemeğimi bile annem saolsun yatağıma getiriyor. Neden böyle oluyor anlamiyorum . Igne yaptirmama rağmen sabah 5 te tekrar kan geldi simdi kahverengiye döndü tekrar
canım çok çok geçmiş olsun.dikkat et kendine.şu günleri bi hayırlısıyla geçirseydik belki biraz daha rahat ederiz.Allahım bizide bebeklerimizide korusun
Geçmiş olsun canımkan sulandırıcı kullanıyor musun ondan olmuştur belki de doktoruna haber et ama korkma birşey olmaz Allah’ın izniyle rabbim meleklerimizi sağlıkla kucağımıza aldırsın
Bazen tüp bebeklerde bu durum doğuma kadar oluyormus canım doktorum söylemişti onun için korkma onlrın devamlı karşılaştıkları bir durum aslında. Çok kez ben böyle geceleri geldim sen ilk değilsin sakin ol demişti bana insan olamıyor tabi ama bunlsrı duymakta rahatlatıyorSaol canim Allah razı olsunDün aradim söyledim canim bugün çağırdı gel bakayimm dedi . Bakalim ne diyecek . Hicbir is yapmadigim halde böyle oluyor ya ona anlam veremiyorum .
Canım çok geçmiş olsun. Önemli bişey değildir umarım.Kizlar benim az az açık kırmızı renginde kanama geldi . Acile gittim depot yaptirdim . Daha carsamba günü yaptırmıstim
Bazen tüp bebeklerde bu durum doğuma kadar oluyormus canım doktorum söylemişti onun için korkma onlrın devamlı karşılaştıkları bir durum aslında. Çok kez ben böyle geceleri geldim sen ilk değilsin sakin ol demişti bana insan olamıyor tabi ama bunlsrı duymakta rahatlatıyor
Canım çok geçmiş olsun. Önemli bişey değildir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?