2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar benim az az açık kırmızı renginde kanama geldi . Acile gittim depot yaptirdim . Daha carsamba günü yaptırmıstim

merhaba. bende murat ozekinciyi arastiriyorum tup bebek tedavisi icin. Bana yardimci olurmusun? yurtdisindayim o yuzden gidip gorusemedim.fikrin onemli benim icin hastasi olarak
Merhaba canım sana şunu söyleyebilirim tek kelimeyle mükemmel bir doktor en önemlisi işine ticaret olarak bakmıyor hastasına sanki ailesinden biriymiş gibi davranıyor ben çok memnunum şu an onun sayesinde 8. haftaya girdim inşallah önce Allahın izni ile doğuma kadar giderim

Kizlar benim az az açık kırmızı renginde kanama geldi . Acile gittim depot yaptirdim . Daha carsamba günü yaptırmıstim
Doktoruna danışsaydın bi cnm yat dinlen yordun mu acaba kendini ondan olabilir mi daha düşük tehlikelerimiz geçmedi dikkat etmemiz lazım az kaldı biraz daha sabır bol bol dua et

Canım sendemi şeker ilacı kullanıyorsun
Evet cnm transfer öncesi başlamıştık işte devam ediyorum kullanmaya şekerim falan yok ama tedbir amaçlı verdi doktor yumurta rezervi yüksek olan kadınlar da insülin direnci düşük olur dedi ondan verdi

Evet cnm transfer öncesi başlamıştık işte devam ediyorum kullanmaya şekerim falan yok ama tedbir amaçlı verdi doktor yumurta rezervi yüksek olan kadınlar da insülin direnci düşük olur dedi ondan verdi
Anladım canım benim insülin direncim vardı zaten ilaç kullanıyordum şimdide devam ediyorum inşallah gebelik ilerledikçe bir sıkıntı olmaz bu yüzden çok korkuyorum gerçi doktorum korkmamamı söylüyor her gün insülin kullanıp ikiz bebekleri olanlar bile varmış rabbim korusun hepimizi

Doktoruna danışsaydın bi cnm yat dinlen yordun mu acaba kendini ondan olabilir mi daha düşük tehlikelerimiz geçmedi dikkat etmemiz lazım az kaldı biraz daha sabır bol bol dua et

Yok canim inan ki Hiçbir sey yapmıyorum yemeğimi bile annem saolsun yatağıma getiriyor. Neden böyle oluyor anlamiyorum . Igne yaptirmama rağmen sabah 5 te tekrar kan geldi simdi kahverengiye döndü tekrar

Yok canim inan ki Hiçbir sey yapmıyorum yemeğimi bile annem saolsun yatağıma getiriyor. Neden böyle oluyor anlamiyorum . Igne yaptirmama rağmen sabah 5 te tekrar kan geldi simdi kahverengiye döndü tekrar
canım çok çok geçmiş olsun.dikkat et kendine.şu günleri bi hayırlısıyla geçirseydik belki biraz daha rahat ederiz.Allahım bizide bebeklerimizide korusun

Geçmiş olsun canım kan sulandırıcı kullanıyor musun ondan olmuştur belki de doktoruna haber et ama korkma birşey olmaz Allah’ın izniyle rabbim meleklerimizi sağlıkla kucağımıza aldırsın

canım çok çok geçmiş olsun.dikkat et kendine.şu günleri bi hayırlısıyla geçirseydik belki biraz daha rahat ederiz.Allahım bizide bebeklerimizide korusun

Saol canim Allah razı olsun evet hayırlısı ile atlatsaydik şu günleri . Amin canim amin . Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayi masip etsin

Geçmiş olsun canım kan sulandırıcı kullanıyor musun ondan olmuştur belki de doktoruna haber et ama korkma birşey olmaz Allah’ın izniyle rabbim meleklerimizi sağlıkla kucağımıza aldırsın

Saol canim Allah razı olsun Dün aradim söyledim canim bugün çağırdı gel bakayimm dedi . Bakalim ne diyecek . Hicbir is yapmadigim halde böyle oluyor ya ona anlam veremiyorum .

Saol canim Allah razı olsun Dün aradim söyledim canim bugün çağırdı gel bakayimm dedi . Bakalim ne diyecek . Hicbir is yapmadigim halde böyle oluyor ya ona anlam veremiyorum .
Bazen tüp bebeklerde bu durum doğuma kadar oluyormus canım doktorum söylemişti onun için korkma onlrın devamlı karşılaştıkları bir durum aslında. Çok kez ben böyle geceleri geldim sen ilk değilsin sakin ol demişti bana insan olamıyor tabi ama bunlsrı duymakta rahatlatıyor

Canim geçen gittiğimde bana antibiyotik verdi. Enfeksiyon olabilir dedi . Bu defa ne diyecek acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…