2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bende 1 ay evdeyim. Ne kadar dayanabilirsem artık. Sonrasında hastane durumuna bakıp devam edicez ne yapıcaz karar vericez.

Bende 1 ay evdeyim. Ne kadar dayanabilirsem artık. Sonrasında hastane durumuna bakıp devam edicez ne yapıcaz karar vericez.
bende bugün evime yakın özel bi hastaneyi aradım.orda bi doktor için internette çok iyi yorumlar yapılmış.muayene ücreti ne kadar falan diye sordum.105 lira,bişeyde değilmiş.çok kafama takılırsa oraya giderim artık

Sagolun kızlar. Kalp atışını duyduktan sonraki ilk kontroldü bu.Kalp atışını duyduktan iki 3 gün sonra kalbi durmuş

İnan hayatta kimin başına ne geleceği belli değil bunların hepsi de sınav... Allah başka acı göstermesin kadere teslimiyetten başka çare yok ;(

Ceren kefir içsene. Ya da kayisiyi zeytinyaginin icine koy sabahlari ye. Bol su ic. Cok zorlanirsan duphalac miydi surubun adi. Doktorum hic bir zarari yok demisti.

Aynı acıyı geçen sene yaşadım seni çok iyi anladığıma emin ol canım. Çok şükür rabbim tekrar verdi bu sefer bağışlarsa. Sanada tez zamanda tekrar nasip etsin inşallah. Ne kadar zor olduğunu çok çok iyi biliyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın.

Hangi hastane canım o?
lokman hekim demet tıp merkezi canım.doktorun ismi hatice soyismini şimdi hatırlayamadım.ama herkes bana kızıyor niye kötü kötü düşünüyorsun,niye bişey olsun,bu zamanda zırt bırt niye hastaneye gidiyorsun,kontrolünü bekle falan.kimse beni anlamıyor haliyle

burda biri yazmıştı galiba yanlış hatırlamıyorsam kalçamda çekilme oluyor diye.bir kaç gündür uzandığım yerden kalkınca,oturduğum yerden kalkınca kalçamdan bi çekilme oluyor yürüyemiyorum,eğilemiyorum.resmen topallıyorum.böyle bişey normal bile olsa daha erken değilmi.sonuçta kilo alımı yok,karın daha büyümedi

Bel fıtığı kaynaklı olabilir mi acaba benim de vajinama çok sancı giriyor zonklama şeklinde

Bel fıtığı kaynaklı olabilir mi acaba benim de vajinama çok sancı giriyor zonklama şeklinde
olabilir valla.daha önce olmuyordu böyle bir şikayetim ama hamilelikle ortaya çıkmış olabilir belki .internetten baktım biraz rahim büyürken kalça ağrıları oluyormuş ama benimki kadar erken dönemde değil.eğer böyle bişey varsa hamilelikte zor geçebilir benim için.seninkide belki rahim genişlediği için oluyordur canım

Valla hastaneler riskli canım. Özel hastanelerdede corona olabilir. Sadece devlet hastanesinde olacak diye bişey yok. Bende bişey olursa diye korkuyorum ama sesimi çıkarmıyorum. Eşim çok kızar niye kötü düşünüyosun diye. Sabredicez elimizden geldiği kadar.

Benimde karnımda ara ara ağrı oluyor, vajinamdada saniyelik sancılar hissedip korkuyorum. Ben pazartesi gününden beri progestanıda kullanmıyorum. Bugün instagramda bi sayfada kadın doğum doktoru soru cvp yapmıştı. Sordum ona normal dedi. Vücut hazırlık yapıyor yavaş yavaş. Ondan kaynaklı galiba.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…