- 4 Şubat 2020
- 116
- 67
- 18
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.641
Sağol canm inşallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız.orası öyle nasiplen ötesi yok ama çok üzücüAllahım çok büyük sabır versin.tekrarını yaşatmasın.çok geçmiş olsun canım
aminn canım inşallahSağol canm inşallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız.
bende öyle kendimi rahatlatmaya çalışıyorum bi sıkıntı olsa bir şekilde bişeyler ters gider anlarım diyorum.sırf içim rahatlasın diye doktora gidip daha büyük dert almayım başıma en iyisi.10 gün daha dişimi sıkayım.aynen kötü zamana denk geldikinşallah çabucak geçer bu günler ve biz sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız
Merhaba 11.haftaya başlamıştık ama 7.haftada miniğimin kalbi durmus yarın alacaklar
bende bugün evime yakın özel bi hastaneyi aradım.orda bi doktor için internette çok iyi yorumlar yapılmış.muayene ücreti ne kadar falan diye sordum.105 lira,bişeyde değilmiş.çok kafama takılırsa oraya giderim artıkBende 1 ay evdeyim. Ne kadar dayanabilirsem artık. Sonrasında hastane durumuna bakıp devam edicez ne yapıcaz karar vericez.
Merhaba 11.haftaya başlamıştık ama 7.haftada miniğimin kalbi durmus yarın alacaklar
Canım çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eder inşallah sağlıkla kucağına alırsınMerhaba 11.haftaya başlamıştık ama 7.haftada miniğimin kalbi durmus yarın alacaklar
Sagolun kızlar. Kalp atışını duyduktan sonraki ilk kontroldü bu.Kalp atışını duyduktan iki 3 gün sonra kalbi durmuşŞimdi mi farkediyorlar bunu?? Nasıl olabilir ama neden tüp bebekti di mi çok üzüldüm başın sağolsun
Sagolun kızlar. Kalp atışını duyduktan sonraki ilk kontroldü bu.Kalp atışını duyduktan iki 3 gün sonra kalbi durmuş
Allah sabır versin
Ceren kefir içsene. Ya da kayisiyi zeytinyaginin icine koy sabahlari ye. Bol su ic. Cok zorlanirsan duphalac miydi surubun adi. Doktorum hic bir zarari yok demisti.Ne zaman randevu?? Benim yarın ve sabırsızlanıyorum bakalım ne olacak geçmiyor zaman... Bence de bekle veya özel muayenehaneye git.. hastane değil...
Kızlar lütfen bana bir probiyotik önerin her gün düzenli alabileceğim bir şey mahvoldum gerçekten gidemiyorum tuvalete... yok yani...
Hangi hastane canım o?bende bugün evime yakın özel bi hastaneyi aradım.orda bi doktor için internette çok iyi yorumlar yapılmış.muayene ücreti ne kadar falan diye sordum.105 lira,bişeyde değilmiş.çok kafama takılırsa oraya giderim artık
Aynı acıyı geçen sene yaşadım seni çok iyi anladığıma emin ol canım. Çok şükür rabbim tekrar verdi bu sefer bağışlarsa. Sanada tez zamanda tekrar nasip etsin inşallah. Ne kadar zor olduğunu çok çok iyi biliyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın.
lokman hekim demet tıp merkezi canım.doktorun ismi hatice soyismini şimdi hatırlayamadım.ama herkes bana kızıyor niye kötü kötü düşünüyorsun,niye bişey olsun,bu zamanda zırt bırt niye hastaneye gidiyorsun,kontrolünü bekle falan.kimse beni anlamıyor haliyleHangi hastane canım o?
Bel fıtığı kaynaklı olabilir mi acaba benim de vajinama çok sancı giriyor zonklama şeklindeburda biri yazmıştı galiba yanlış hatırlamıyorsam kalçamda çekilme oluyor diye.bir kaç gündür uzandığım yerden kalkınca,oturduğum yerden kalkınca kalçamdan bi çekilme oluyor yürüyemiyorum,eğilemiyorum.resmen topallıyorum.böyle bişey normal bile olsa daha erken değilmi.sonuçta kilo alımı yok,karın daha büyümedi
olabilir valla.daha önce olmuyordu böyle bir şikayetim ama hamilelikle ortaya çıkmış olabilir belki .internetten baktım biraz rahim büyürken kalça ağrıları oluyormuş ama benimki kadar erken dönemde değil.eğer böyle bişey varsa hamilelikte zor geçebilir benim için.seninkide belki rahim genişlediği için oluyordur canımBel fıtığı kaynaklı olabilir mi acaba benim de vajinama çok sancı giriyor zonklama şeklinde
lokman hekim demet tıp merkezi canım.doktorun ismi hatice soyismini şimdi hatırlayamadım.ama herkes bana kızıyor niye kötü kötü düşünüyorsun,niye bişey olsun,bu zamanda zırt bırt niye hastaneye gidiyorsun,kontrolünü bekle falan.kimse beni anlamıyor haliyle
Benimde karnımda ara ara ağrı oluyor, vajinamdada saniyelik sancılar hissedip korkuyorum. Ben pazartesi gününden beri progestanıda kullanmıyorum. Bugün instagramda bi sayfada kadın doğum doktoru soru cvp yapmıştı. Sordum ona normal dedi. Vücut hazırlık yapıyor yavaş yavaş. Ondan kaynaklı galiba.Bel fıtığı kaynaklı olabilir mi acaba benim de vajinama çok sancı giriyor zonklama şeklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?