2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada ikili testle ilgili çok msj yazılmış. Hastanede bana sonucu veren doktor %100 doğruluk payı yok ama ultrason bulguları ve kan değerleriniz gayet iyi dedi. Üçlü testi düşünmüyorum. Rabbim nasip ederse ayrıntılı ultrason yaptırmayı düşünüyorum 19 20 haftalık olunca. Rabbim hepimize sağlıklı bebekler doğurmayı nasip etsin.

100de yuzmu ? Tobe yarabbi amniyosentezin bile okadar yok iken o basit test nasil 100de yuz olabilir ???
Amin rabbim herkese saglikli hayirli evlat versin

Cihaz iyiyse belli olur cnm erkek bebekte daha çabuk görünüyormuş benim doktor geçen hafta gördü ama söylemedi bugün 12 haftalık olduk yanılma payı olur diye söylemedi sanırım çıkarken haftaya gelince cinsiyetini söylerim dedi ama ben 3 hafta sonra gidebilecem geçmiyor zaman bir türlü heyecandan

Benim ilk oğlumda 4 aylıkken belli oldu gerçi aradan 12 yıl geçti tabi aletler daha gelişmiştir neyse sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

kızlar benim randevuma daha var ama içimi rahatlatmak istiyorum.her hangi bi test yapılmadan sadece ultrasonda bebeğime baktırmak için,iyimi kalp atışı normal mi falan diye özel hastaneye gitsem bakarlarmı

Bakarlar canim ama şu dönemde hastanelere çok da gitmemek en iyisi
ben de birazda o yüzden kararsızım. hiç kafamı bulandırmayıp randevu tarihimi bekleyip kendi hastaneme mı gitsem gene.zaten işe gelip gidiyorum iyice kendimi riske atmasam daha iyi heralde

Son düzenleme:
ben de birazda o yüzden kararsızım. hiç kafamı bulandırmayıp randevu tarihimi bekleyip kendi hastaneme mı gitsem gene.zaten işe gelip gidiyorum iyice kendimi riske atmasam daha iyi heralde

Ne zaman randevu?? Benim yarın ve sabırsızlanıyorum bakalım ne olacak geçmiyor zaman... Bence de bekle veya özel muayenehaneye git.. hastane değil...

Kızlar lütfen bana bir probiyotik önerin her gün düzenli alabileceğim bir şey mahvoldum gerçekten gidemiyorum tuvalete... yok yani...

benim 7 nisanda randevum.acaba bişey olmuşmudur iyi midir korkusuyla kafama bir esiyor işte..Allah korusun bişey falan olsa kanamam olurdu demi..
senin içinde herşey yolunda gider inşallah.kafan ve için rahatlamış olarak ayrılırsın doktordan umarım

kızlar benim randevuma daha var ama içimi rahatlatmak istiyorum.her hangi bi test yapılmadan sadece ultrasonda bebeğime baktırmak için,iyimi kalp atışı normal mi falan diye özel hastaneye gitsem bakarlarmı

Hastanelerden mümkün oldukça uzak durmak en iyisi canım. Zaten hastaneler boş. Bişey olsa kanama ağrı olurdu. Bende hep meraktayım, yeni gittim ama geçmiyor. Progestanı kestim Allah korusun kötü bişey olsa anlaşılır. Beklemekten başka bişey gelmez elimizden. Kötü zamanlara denk geldik.

bende öyle kendimi rahatlatmaya çalışıyorum bi sıkıntı olsa bir şekilde bişeyler ters gider anlarım diyorum.sırf içim rahatlasın diye doktora gidip daha büyük dert almayım başıma en iyisi.10 gün daha dişimi sıkayım.aynen kötü zamana denk geldik inşallah çabucak geçer bu günler ve biz sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız

Merhaba 11.haftaya başlamıştık ama 7.haftada miniğimin kalbi durmus yarın alacaklar
hadi yaa çok üzüldüm ne deyim bilemedim.off ya Allahım bir daha böyle bir şey yaşatmasın.en kısa zamanda sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah benimde en büyük korkum bu.bi belirtin oldumu nasıl anladınız,normal kontroldemi anlaşıldı kalbinin durduğu

Kefir iç cnm sabahları aç karnına denedin mi kefir

Amin inşallah. Hiç bir şey anlamadım bn belirti hissetmedim.Bundan 10 gün önce falan sabah kusmam kesildi o kadar . Biraz yorulunca belim ağrıyordu uzanınca geçiyordu.Kan pıhtılaşma durumum var benim hergün kan sulandırıcı kullanıyordum.Doktorum iğnelerini zamanında yaptın mı diye sordu. Evet zamanında yapıyordum.Nasip değilmiş demek ki hayırlısı olsun insallah .

orası öyle nasiplen ötesi yok ama çok üzücü Allahım çok büyük sabır versin.tekrarını yaşatmasın.çok geçmiş olsun canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…