2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ceren kefir içsene. Ya da kayisiyi zeytinyaginin icine koy sabahlari ye. Bol su ic. Cok zorlanirsan duphalac miydi surubun adi. Doktorum hic bir zarari yok demisti.

Şurup duphalac içmem mi, içiyorum. Her şeyi yapıyorum kefir canım istemiyor. İncir kurusu z.yağı hepsini yapıyorum 5 güne 6 güne ancak

Olabilir cnm evet ama en ufak şeyde evham yaptığımızdan artık küçücük bişeyde korku sarıyor

Benim de öyle saniyelik zonklama geliyor gidiyor ilk zamanlarda da olmuştu hatta yine konuşmuştuk ama bu sefer daha bi hissettiriyor kendini tedirgin oluyorum ister istemez. Bende iğneyi bıraktım bi hafta oldu progestana devam edicez bi süre daha dedi doktorum fitil olarak koyuyorum bende bi o kaldı onu da bıraksaydım artık rahat edicem

Ben hem pruluton depot kullanıyordum onu bıraktım, hem Progestan fitili bıraktım. Yine konuşmuştuk bu ağrı meselesini hatırlıyorum. Benimde şu an daha belirgin, bende korkuyorum ama yapacak bişey yok. Bebekte yer değiştiriyor karnımızda ondan da olabilir.

Kızlar benim çarşamba günü gidişimde vajinal ultrasonla da baktı rahimde daralma erken doğum riski varmı diye yok dedi size bakıldımı hatta hazırlıksız gitmiştim şaşırdım bu haftada belli oluşuna erken doğum riskinin

ya benimbenim aklıma şey takıldı şimdi.benim ikili tarama 7 nisanda olacak bi aksilik çıkmazsa.olaki sokağa çıkma yasağı geldi o gün gelmeden.o zaman ne olacak.ikili tarama yapılmayacakmı kalacak mı öyle

O tarz bir durum söz konusu olduğunda özel izinle çıkabiliyorsun

o izin nerden alınıyor peki.bide yasak gelirse genede hastahanelerin gebe poliklinikleri çalışmaya devam edermi ki.
Ben doktoruma sormuştum öyle bişey olsa bile biz çalışıcaz takip etmemiz gereken gebelerimiz var demişti. Muhtemelen çoğu açık olur yine de bilgi almanda fayda var doktorundan.

Ben doktoruma sormuştum öyle bişey olsa bile biz çalışıcaz takip etmemiz gereken gebelerimiz var demişti. Muhtemelen çoğu açık olur yine de bilgi almanda fayda var doktorundan.
ben devlet hastanesine gittiğim için sabit bir doktorum yok canım.o doktorlarada ulaşamıyorum maalesef. 7 nisana kadar bekleyeceğim mecbur.

ben devlet hastanesine gittiğim için sabit bir doktorum yok canım.o doktorlarada ulaşamıyorum maalesef. 7 nisana kadar bekleyeceğim mecbur.
Bence yasak gelirse hastanelerle ilgili bilgi verirler canım. Beklemekten başka şansımız yok bebişler iyi olsun da :)

Bence yasak gelirse hastanelerle ilgili bilgi verirler canım. Beklemekten başka şansımız yok bebişler iyi olsun da :)
ah bide iyi olduğundan emin olsam özel hastaneye gitmemek için zor duruyorum.herkes kızıyor ama bu riskli zamanda gitme ne işin var diye.umarım hepimizin bebişleri iyi ve sağlıklıdırlar

Kızlar merhaba üç gündür gobegimin hizasında sağ tarafimda geçmeyen bir ağrı var sabit bir noktada , doktora gittim apandisit den şüphelenip cerraha gönderdi oda ultrason istedi çok detaylı bir ultrason çekildi ama temiz çıktı apandisit belirtileri de yok kusma bulantı falan ama ağrı hala geçmedi yatamiyorum oturamiyorum böyle bir şey yasayaniniz varmı ? tekrar hastaneye de gitmeye korkuyorum Bursa'da pozitif vakalar var

hamilelik ilerledikçe hepimizde değişik değişik şeyler çıkıyor.dediğin gibi zamanda öyle kötü bir zamanki rahatsız olsakta korkumuzdan hastanelere adım atamıyoruz.seninle zamanlarımız aynıydı senin ikili tarama randevun ne zamandı

gözün aydın canım darısı başımıza inşallah.

Evet hareketlerini de gördük bacaklarını oynatıyordu çok garip bir his .... Gerçekten insan inanamıyor... Daha çok küçük ama bebek görünümünde inanılmaz.

Öyle bir şeye bakılmadı benim. Sen kaçıncı haftadasın ki??? daha şimdiden erken doğum riski anlaşılır mı rahim ağzı ölçümü yapılıyor uzunluğu ölçülüyor ama henüz değil sanırım o. kafam karıştı sen böyle deyince. hangi doktor baktı buna.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…