- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.661
Ceren kefir içsene. Ya da kayisiyi zeytinyaginin icine koy sabahlari ye. Bol su ic. Cok zorlanirsan duphalac miydi surubun adi. Doktorum hic bir zarari yok demisti.
Olabilir cnm evet ama en ufak şeyde evham yaptığımızdan artık küçücük bişeyde korku sarıyorolabilir valla.daha önce olmuyordu böyle bir şikayetim ama hamilelikle ortaya çıkmış olabilir belki .internetten baktım biraz rahim büyürken kalça ağrıları oluyormuş ama benimki kadar erken dönemde değil.eğer böyle bişey varsa hamilelikte zor geçebilir benim için.seninkide belki rahim genişlediği için oluyordur canım
Benim de öyle saniyelik zonklama geliyor gidiyor ilk zamanlarda da olmuştu hatta yine konuşmuştuk ama bu sefer daha bi hissettiriyor kendini tedirgin oluyorum ister istemez. Bende iğneyi bıraktım bi hafta oldu progestana devam edicez bi süre daha dedi doktorum fitil olarak koyuyorum bende bi o kaldı onu da bıraksaydım artık rahat edicemBenimde karnımda ara ara ağrı oluyor, vajinamdada saniyelik sancılar hissedip korkuyorum. Ben pazartesi gününden beri progestanıda kullanmıyorum. Bugün instagramda bi sayfada kadın doğum doktoru soru cvp yapmıştı. Sordum ona normal dedi. Vücut hazırlık yapıyor yavaş yavaş. Ondan kaynaklı galiba.
Ben hem pruluton depot kullanıyordum onu bıraktım, hem Progestan fitili bıraktım. Yine konuşmuştuk bu ağrı meselesini hatırlıyorum. Benimde şu an daha belirgin, bende korkuyorum ama yapacak bişey yok. Bebekte yer değiştiriyor karnımızda ondan da olabilir.Benim de öyle saniyelik zonklama geliyor gidiyor ilk zamanlarda da olmuştu hatta yine konuşmuştuk ama bu sefer daha bi hissettiriyor kendini tedirgin oluyorum ister istemez. Bende iğneyi bıraktım bi hafta oldu progestana devam edicez bi süre daha dedi doktorum fitil olarak koyuyorum bende bi o kaldı onu da bıraksaydım artık rahat edicem
O tarz bir durum söz konusu olduğunda özel izinle çıkabiliyorsunya benimbenim aklıma şey takıldı şimdi.benim ikili tarama 7 nisanda olacak bi aksilik çıkmazsa.olaki sokağa çıkma yasağı geldi o gün gelmeden.o zaman ne olacak.ikili tarama yapılmayacakmı kalacak mı öyle
o izin nerden alınıyor peki.bide yasak gelirse genede hastahanelerin gebe poliklinikleri çalışmaya devam edermi ki.O tarz bir durum söz konusu olduğunda özel izinle çıkabiliyorsun
gözün aydın canım darısı başımıza inşallah.Herhalde doktorun yazısı olur yanında o şekilde çıkarsın.
Bugün benim kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda.
Ben doktoruma sormuştum öyle bişey olsa bile biz çalışıcaz takip etmemiz gereken gebelerimiz var demişti. Muhtemelen çoğu açık olur yine de bilgi almanda fayda var doktorundan.o izin nerden alınıyor peki.bide yasak gelirse genede hastahanelerin gebe poliklinikleri çalışmaya devam edermi ki.
ben devlet hastanesine gittiğim için sabit bir doktorum yok canım.o doktorlarada ulaşamıyorum maalesef. 7 nisana kadar bekleyeceğim mecbur.Ben doktoruma sormuştum öyle bişey olsa bile biz çalışıcaz takip etmemiz gereken gebelerimiz var demişti. Muhtemelen çoğu açık olur yine de bilgi almanda fayda var doktorundan.
Bence yasak gelirse hastanelerle ilgili bilgi verirler canım. Beklemekten başka şansımız yok bebişler iyi olsun da :)ben devlet hastanesine gittiğim için sabit bir doktorum yok canım.o doktorlarada ulaşamıyorum maalesef. 7 nisana kadar bekleyeceğim mecbur.
ah bide iyi olduğundan emin olsamBence yasak gelirse hastanelerle ilgili bilgi verirler canım. Beklemekten başka şansımız yok bebişler iyi olsun da :)
hamilelik ilerledikçe hepimizde değişik değişik şeyler çıkıyor.dediğin gibi zamanda öyle kötü bir zamanki rahatsız olsakta korkumuzdan hastanelere adım atamıyoruz.seninle zamanlarımız aynıydı senin ikili tarama randevun ne zamandıKızlar merhaba üç gündür gobegimin hizasında sağ tarafimda geçmeyen bir ağrı var sabit bir noktada , doktora gittim apandisit den şüphelenip cerraha gönderdi oda ultrason istedi çok detaylı bir ultrason çekildi ama temiz çıktı apandisit belirtileri de yok kusma bulantı falan ama ağrı hala geçmedi yatamiyorum oturamiyorum böyle bir şey yasayaniniz varmı ? tekrar hastaneye de gitmeye korkuyorum Bursa'da pozitif vakalar var
gözün aydın canım darısı başımıza inşallah.
Kızlar benim çarşamba günü gidişimde vajinal ultrasonla da baktı rahimde daralma erken doğum riski varmı diye yok dedi size bakıldımı hatta hazırlıksız gitmiştim şaşırdım bu haftada belli oluşuna erken doğum riskinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?