2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet niftyde de yanilma payi var hic yok degil .100 kiside 1 kiside yanilma payi olurmus. Yuzde 99 gercek.
Ama ikili test kadar yaniltici degil.

Kan veriyosun canım onda da iki hafta sonra sonucu geliyo. Benim ilk bebeğim orta riskli çıkmıştı nifty yaptırdık Allaha şükür bişey çıkmadı sonuç da doğruydu. Hiç bi test yüzde yüzlük bi oran vermez ama niftyde %99,9 luk bu doğruluk payı var. Orta ve yüksek riskli çıkarsa bence yaptır. Tabi inşallah sağlıklıdır da hiç gerek kalmaz :)

Merhaba sizler ikili test hakkında ne düşünüyorsunuz.yaptirmayi düşünen var mı?
Bu arada benim yaptırdığım ikili test değil detaylı ultrason ve başka bi genetik test. Bunlardan birini yaptırman lazım bebekle ilgili bi genetik rahatsızlık var mı diye

Canim benim ilk gebeligimde oğlumda çocuk hep bir hafta önde gözüküyordu.halbuki değilmiş ultrasona göre bile değişiklik gösterebiliyormuş.biz bir günde beş farklı kurumun hastane ve doktoruna gözükmek zorunda kalmıştık hepsinin ultrason ölçümü farklı oldu en son bi doktorun özel muayenesinde bebeğin gelişiminin geri olduğunu anladı ve doktor kesin tani için bizi renkli ultrasona yolladı.orda anladik ki ultrasona göre ölçüm farklı olabiliyor ve ilerleyen dönemde gelişimin önde olup olmaması değişebilir

Buarada benim oğlumun beslenme damarlarından biri yoktu.iki atardamar bir toplar damarla beslenirmis bebek benim oglum.tek atardamar ve toplar damarla beslendi çok şükür sağlıklı doğdu ama 2400 doğdu.guya gelişimi öndeydi.bu ikili üçlü testleri de hiç yaptirmak istemiyorum şimdi bir sıkıntı çıksa aldırmayacağım
Ki oğlumda üçlü taramada söylemişlerdi
6 aylikbebege yapacak bir şey yok ki şimdide Allah korusun bir sikintisi olsa bile aldırmam

Anladım canım. Senin tecrüben var tabi. Sağlıklı olsunlarda bir hafta önden geriden farketmez.

Ben de 38.. Ah ah ileri yaş riskleri ...

bu bişey yedikten sonraki korku ve pişmanlıklarımız ne olacak bugün gün boyu ne yediysem çıkardım,sonra akşam bişeyler yiyebildim.üstünede canım çekti kakaolu puding yedim.uzun zamandır çikolata yemiyordum. yedim ama sonrası korku ve pişmanlık.keşke yemeseydim dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…