2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
MHRS üzerinden falan bir belge alma durumu olabilir ya da farklı bir internet sitesi üzerinden falan benim randevum da taaa 11 nisan da zaman da geçmiyor şu durumda bi türlü

Benim bir sonraki randevum 10 nisanda ve o gün doğum günüm ve o gün cinsiyeti netleşir.

0,50 üstü normal deniyor. biraz düşük çıkmış. Kaçlık ilaç alıyordunuz?

Ben 6 gün 75mg 1 gün 50mg alıyordum ama bence 4 gün 50mg 3 gün 75mg diyebilir doktor. Fazla geldiğini hissediyorum zaten... endokrinci de çarşambaya kadar izinliymiş ne yapsam bilemiyorum.

Sokağa çıkma yasağı filan gelmedi arkadaşlar yeni açıklamalar bitti...
Troid için kontrollerini nerede takip ettiriyorsun acaba benim doktorumun bulunduğu hastane kapalı şu an karantina hastanesi oldu ay da bir kontrol ettirmem gerekiyor nasıl yapıcam bilmiyorum şimdi gebelikten sonra ilaç dozum arttı benim de hafta içi 50 mg hafta sonu 75 mg kullanıyorum önemli de takip ettirmem gerekiyor değişiyor çünkü belli olmuyor

Özel hastaneyle de devam edebilirsin bence aslında en azından doktorun belli olur
şu ikili taramayı bi atlatayım da canım duruma göre bakacağız.abim medikalci benim.hastanelere malzeme dağıtıyor.benim gittiğim devlet hastanesinde bi doktordamı hemşiredemi ne virüs çıkmış.çok tedirgin olmuş.anneme kadar demiş başka bi hastane mi araştırsak diye.bu yakınımdaki özel hastane de tıp merkezi diye geçiyor.doğum yapılmıyor galiba orda ama en azından kontrollere oraya gidip doğumu gene devlet hastanesinde yapabilirim

11 Nisan'da canım bakalım nasıl gideceğiz

Kızlar bende ne zamandır yazamadım size. Bende 12+2 de ikiz bekliyorum. Yazmıştım ama epey zaman oldu. Belki unutmuşsunuzdur. Bugün doktor randevumuz vardı. Doktor cinsiyet söyledi. Öğrenmiş olan var mı?

Kızlar bende ne zamandır yazamadım size. Bende 12+2 de ikiz bekliyorum. Yazmıştım ama epey zaman oldu. Belki unutmuşsunuzdur. Bugün doktor randevumuz vardı. Doktor cinsiyet söyledi. Öğrenmiş olan var mı?
Aa hayırlı olsun seninle aynıyız gün olarak. Ben daha cinsiyet öğrenmedim ve çok merak ediyorum. Seninkiler neymiş. Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin

Bir kız bir erkek dedi erkek çok net görünüyordu. Senin de belli olmuştur. İyi bi cihazsa gittiğinde söyleyebilir :)
Şu vüris olmasa giderdim de büyük ihtimalle randevu tarihimi beklemem gerek . Rabbim seninkileri sana bağışlasın hep güzel haber almayı nasip etsin hepimize

Benim de doktorum kapalı almıyor şu an ben özel muayenehanede kadın doğumcuda kan verdim öyle öğrendim değerimi... progesteron iğnesi jeli yükseltiyordu bence... onlar bitti ilk 3 ay da bitti 2. Trimesterde 2 ile 2,5 arası normal satılıyor. İstersen sen de özel labta bi yerde kan verip bir dahiliyeciye sormaya çalış... şu ara zaten çok zor... benim doktor geri dönüş yaptı asistanına ulaşmıştım. Memorialde prof, ama bana aynı doza devam et 6 hafta sonra gel dedi.... şaşkınım. Çok düşük çünkü bence ve sinir yapıyor bende

Bende 12+1 banada erkek dedi bakalım hayırlısı

Ne mutlu sana kuzum biz de 10+1 olduk bugün kontrolümüz vardı benim doktorum da 12. Hafta da söylerim cinsiyetini dedi çok heyecanliyim. Cinsiyetleriniz ne peki

Sokağa çıkma yasağı gelmez kızlar, gelmeyecek. İnsan hayatı çok ucuz çünkü. Ben kendi doktorumdan randevu bulabilirsem 3 hafta sonrası için ona gidicem. Bulamazsam bi özel merkez bulup ona gidicem. 2-3 hafta içinde virüsün gidişatı belli olur zaten iyice.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…