- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.701
MHRS üzerinden falan bir belge alma durumu olabilir ya da farklı bir internet sitesi üzerinden falan benim randevum da taaa 11 nisan da zaman da geçmiyor şu durumda bi türlü
0,50 üstü normal deniyor. biraz düşük çıkmış. Kaçlık ilaç alıyordunuz?
Hadi ya şimdiden doğum günün kutlu olsunBenim bir sonraki randevum 10 nisanda ve o gün doğum günüm ve o gün cinsiyeti netleşir.
Troid için kontrollerini nerede takip ettiriyorsun acaba benim doktorumun bulunduğu hastane kapalı şu an karantina hastanesi oldu ay da bir kontrol ettirmem gerekiyor nasıl yapıcam bilmiyorum şimdi gebelikten sonra ilaç dozum arttı benim de hafta içi 50 mg hafta sonu 75 mg kullanıyorum önemli de takip ettirmem gerekiyor değişiyor çünkü belli olmuyorSokağa çıkma yasağı filan gelmedi arkadaşlar yeni açıklamalar bitti...
şu ikili taramayı bi atlatayım da canım duruma göre bakacağız.abim medikalci benim.hastanelere malzeme dağıtıyor.benim gittiğim devlet hastanesinde bi doktordamı hemşiredemi ne virüs çıkmış.çok tedirgin olmuş.anneme kadar demiş başka bi hastane mi araştırsak diye.bu yakınımdaki özel hastane de tıp merkezi diye geçiyor.doğum yapılmıyor galiba orda ama en azından kontrollere oraya gidip doğumu gene devlet hastanesinde yapabilirimÖzel hastaneyle de devam edebilirsin bence aslında en azından doktorun belli olur
11 Nisan'da canım bakalım nasıl gideceğizhamilelik ilerledikçe hepimizde değişik değişik şeyler çıkıyor.dediğin gibi zamanda öyle kötü bir zamanki rahatsız olsakta korkumuzdan hastanelere adım atamıyoruz.seninle zamanlarımız aynıydı senin ikili tarama randevun ne zamandı
Canım tam neresi ağrıyor senin öyle oluncaGöbeğin düşmüş olabilir mi acababenim çok sık düşer de o geldi aklıma
ben de en son 17 martta gitmiştim. 3 hafta sonra gel dedi.7 nisana denk geliyordu öyle aldım randevuyu ben de.hayırlısı canım bi şekilde gideceğiz11 Nisan'da canım bakalım nasıl gideceğiz
Aa hayırlı olsun seninle aynıyız gün olarak. Ben daha cinsiyet öğrenmedim ve çok merak ediyorum. Seninkiler neymiş. Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsinKızlar bende ne zamandır yazamadım size. Bende 12+2 de ikiz bekliyorum. Yazmıştım ama epey zaman oldu. Belki unutmuşsunuzdur. Bugün doktor randevumuz vardı. Doktor cinsiyet söyledi. Öğrenmiş olan var mı?
Göbek deliğim ve çevresi ağrıyor cnm iştahsızlık ve karın ağrısı da oluyorCanım tam neresi ağrıyor senin öyle olunca
Şu vüris olmasa giderdim de büyük ihtimalle randevu tarihimi beklemem gerek . Rabbim seninkileri sana bağışlasın hep güzel haber almayı nasip etsin hepimizeBir kız bir erkek dedierkek çok net görünüyordu. Senin de belli olmuştur. İyi bi cihazsa gittiğinde söyleyebilir :)
Troid için kontrollerini nerede takip ettiriyorsun acaba benim doktorumun bulunduğu hastane kapalı şu an karantina hastanesi oldu ay da bir kontrol ettirmem gerekiyor nasıl yapıcam bilmiyorum şimdi gebelikten sonra ilaç dozum arttı benim de hafta içi 50 mg hafta sonu 75 mg kullanıyorum önemli de takip ettirmem gerekiyor değişiyor çünkü belli olmuyor
Bende 12+1 banada erkek dedi bakalım hayırlısıKızlar bende ne zamandır yazamadım size. Bende 12+2 de ikiz bekliyorum. Yazmıştım ama epey zaman oldu. Belki unutmuşsunuzdur. Bugün doktor randevumuz vardı. Doktor cinsiyet söyledi. Öğrenmiş olan var mı?
Ne mutlu sana kuzum biz de 10+1 olduk bugün kontrolümüz vardı benim doktorum da 12. Hafta da söylerim cinsiyetini dedi çok heyecanliyim. Cinsiyetleriniz ne pekiKızlar bende ne zamandır yazamadım size. Bende 12+2 de ikiz bekliyorum. Yazmıştım ama epey zaman oldu. Belki unutmuşsunuzdur. Bugün doktor randevumuz vardı. Doktor cinsiyet söyledi. Öğrenmiş olan var mı?
Hım benim öyle değil canım çevresinde hiç bir şey yok sağ tarafta tek bir noktada var ağrı sağolasın cevabın içinGöbek deliğim ve çevresi ağrıyor cnm iştahsızlık ve karın ağrısı da oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?