- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.741
Arkasına hemen yenı kutuya gecıyor olabılrmı sın acaba ondan adet gormuyor olabılrmı sn ara versen başka ilaç yoksa çekilme kanaması hormen lazm öle yazıyor zaten prespektüsünde tek kutumu kullandınAdet ağrıları normal canım merak etme..
Estrofem kullandığımız müddetce adet olmuyoruz.. RABBİM güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah...
Yaş faktörü ayrı bi kategori olarak çıkıyor. İyi düşün iyi olsun.Aminn canım inşallah.yaş faktörü çok etkiliyor diyorlar ya onda korkuyorum.inşallah dediğin gibi güzel çıkar sonuç
Allah razı olsun rabbim herkese nasip etsin inşallah bu.mutluluğu bu sevinci ❤❤❤❤maşallah canım.gözünüz aydın.Allahım sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah
kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş misali bende sana birşey diyemiyorum.bende aynı durumdayım çünkü.içimiz bi rahatlamıyorKafamda kurmaktan saçma sapan rüyalar görüyorum artık. Ayın 13ü gelsede gidip görsem bebeğimi. Stresli bi dönem, herşeyi kafama takar oldum.
İyi yapmışsın canım. Bende eşimi bile çıkarmadım diyorum evden. İlaçlarıda bıraktım o yüzden korkum arttı. Ben ilk gebeliğimde progestanı bıraktıktan 1 hafta sonra düşük yaptım. Beklenen bi düşüktü ama yıkımı ağır oldu. Yarın progestanı bırakalı 1 hafta olacak. O yüzden psikolojikmen korkuyorum elimde değil. Rüyama bile giriyo saçma sapan şeyler. Elimden geldiği kadar iyi düşünmek istiyorum ama korku geçmiyor. Virüs belası iyice tetikliyor. Kontroller hastaneye gitmeler evden çıkmalar aksadığı için böyle oldum diyorum kendime.kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş misali bende sana birşey diyemiyorum.bende aynı durumdayım çünkü.içimiz bi rahatlamıyoryarın için özelden aldığım randevuyuda iptal ettim.48 saat evden çıkmayın diyorlar ya ne olur ne olmaz evden çıkmayım dedim.kötü bir döneme denk geldik.bir yere çıkamıyoruz, kafamızı dağıtalım diye çıkıp bi yürüyüş yapalım hava alalım gibi en basit şeyi bile yapamıyoruz.kapandık evlere kurup duruyoruz
bence de gönderme eşini bir yere.benimkide bi yarım saat çıksaydım diyo daha.dedim otur oturduğun yerde iki gün evdeyiz...senin korkunu daha iyi anlıyorum canım.ben böyleysem senin daha önceki düşük sebebin seni daha çok korkutur.ama içimizi ferah tutalım.bebeklerimiz bizi bırakmayacakİyi yapmışsın canım. Bende eşimi bile çıkarmadım diyorum evden. İlaçlarıda bıraktım o yüzden korkum arttı. Ben ilk gebeliğimde progestanı bıraktıktan 1 hafta sonra düşük yaptım. Beklenen bi düşüktü ama yıkımı ağır oldu. Yarın progestanı bırakalı 1 hafta olacak. O yüzden psikolojikmen korkuyorum elimde değil. Rüyama bile giriyo saçma sapan şeyler. Elimden geldiği kadar iyi düşünmek istiyorum ama korku geçmiyor. Virüs belası iyice tetikliyor. Kontroller hastaneye gitmeler evden çıkmalar aksadığı için böyle oldum diyorum kendime.
bence de gönderme eşini bir yere.benimkide bi yarım saat çıksaydım diyo daha.dedim otur oturduğun yerde iki gün evdeyiz...senin korkunu daha iyi anlıyorum canım.ben böyleysem senin daha önceki düşük sebebin seni daha çok korkutur.ama içimizi ferah tutalım.bebeklerimiz bizi bırakmayacak❤ diğer kızlar pek girmiyor en stresli sıkıntılı biziz galiba
Ya ben de korkuyorum bu virüs nedeniyle ama bi yandan da rahatım hiç karşılaşmadığımız bir durumla karşı Karşıya kalmak zorunda kaldık ne yapacağımızı bilmeden öyle kalakaldık ama bir şekilde artık ne yapmamız gerektiğini de öyle ya da böyle öğrenmiş olduk tedbirimizi fazlasıyla alıp kendimizi sevdiklerimizi Allah’a emanet edicez. Aslında korkularımızın en başlıca nedeni bu virüs nedeniyle hastaneye ya da randevularımıza gidemicek olmamız bizleri strese sokuyor. Hepimizin aklında tek bir soru acil bir şey olursa ne yaparız. Çok şükür ki o zor zamanlarımızı geçirdik atlattık şimdi tam keyif yapıcağımız zaman bu illet çıktı. Belki bu durum olmasa bile sen fitil kullanmayı bırakmış olmayı daha hafif ve kendini telkin ederek atıcaktın üstünden ama şimdi bu durumdan dolayı ayrı bi stres yapıyorsun. Ama kızlar hiç boş yere kendinizi ve bebeğinizi strese sokup yormayın onlar bizimle allah ne dilerse onu yaşıcaz hepimiz nasipten öte köy yok derler. Tedbirimizi alıp bol bol dua edicez. Elbet geçecek bu günler ben inanıyorum siz de inanın sağ Salim bebeklerimizi de kucağımıza alıcaz Allah’ın izniyle sonra buraya girmeye vakit bile bulamıcazZaten ilk kötü tecrübemden dolayı korkum biraz fazla. Rabbim sevincimizi yarım bırakmasın diyorum ya hep. Çok zor. Diğerleri yok evet. Bende stresimi atmak için giriyorum hep. Rabbim yardımcımız olsun.❤
Kader arkadasim coook sevindim yeni gordum mesajlarini rabbim kucaginda gostersin insaallah
Translokasyon1521tesekkur ederim canim. uzun zaman oldu girip yazamiyorum ama ara ara girip bakiyorum. bende senin adina cok sevindim insallah saglikla kucagina alacagin buyutecegin günleri de görürsün. kader arkadaşım ikimizde cok zor süreçlerden geçtik insallah bundan sonra yüzümüz güler...
Ya ben de korkuyorum bu virüs nedeniyle ama bi yandan da rahatım hiç karşılaşmadığımız bir durumla karşı Karşıya kalmak zorunda kaldık ne yapacağımızı bilmeden öyle kalakaldık ama bir şekilde artık ne yapmamız gerektiğini de öyle ya da böyle öğrenmiş olduk tedbirimizi fazlasıyla alıp kendimizi sevdiklerimizi Allah’a emanet edicez. Aslında korkularımızın en başlıca nedeni bu virüs nedeniyle hastaneye ya da randevularımıza gidemicek olmamız bizleri strese sokuyor. Hepimizin aklında tek bir soru acil bir şey olursa ne yaparız. Çok şükür ki o zor zamanlarımızı geçirdik atlattık şimdi tam keyif yapıcağımız zaman bu illet çıktı. Belki bu durum olmasa bile sen fitil kullanmayı bırakmış olmayı daha hafif ve kendini telkin ederek atıcaktın üstünden ama şimdi bu durumdan dolayı ayrı bi stres yapıyorsun. Ama kızlar hiç boş yere kendinizi ve bebeğinizi strese sokup yormayın onlar bizimle allah ne dilerse onu yaşıcaz hepimiz nasipten öte köy yok derler. Tedbirimizi alıp bol bol dua edicez. Elbet geçecek bu günler ben inanıyorum siz de inanın sağ Salim bebeklerimizi de kucağımıza alıcaz Allah’ın izniyle sonra buraya girmeye vakit bile bulamıcaz
Tabi şimdi istediğimiz zaman gidemiyoruz ya randevular iptal oluyor ya da gitsek bile ya hastalık kaparsam diye strese giriyoruz belki hamile olmasaydık daha az stres olucaktık ama şimdi hem kendimizi hem bebekleri düşünüyoruz gerçekten zor bir zamandan geçiyoruz ama hamile olanlar olarak iki kat zor durumdayız. Ben her gece uyurken şu zamanlar da doğum yapacak annenleri düşünüp onlara üzülüyorum hayatlarının en güzel gününü bu hastalığın stresiyle yaşıyorlar sevinçleri buruk kalıyor çok zor gerçekten allahım hepimizin yardımcısı olsun da bi an önce şu günleri atlatalım en az hasarlaAynen dediğin gibi canım. Normal bi zaman olsa en fazla gider doktorumla görüşür dönerdim evime. Ama öyle bi zaman ki dışarı çıkmaya korkuyoruz. İnşallah dediğin gibi bebişler sağlıklıdır, güzelce büyüyolardır.
İnşallah bir an önce biter bu virüs. İyice paniğe sevk ediyor bizi. Psikolojik midir nedir ağrı hissediyorum. Ben Ankaradayım. Özel hastaneler dahil dolmuş vaziyette deniyor. İnşallah herşey yolundadır.Tabi şimdi istediğimiz zaman gidemiyoruz ya randevular iptal oluyor ya da gitsek bile ya hastalık kaparsam diye strese giriyoruz belki hamile olmasaydık daha az stres olucaktık ama şimdi hem kendimizi hem bebekleri düşünüyoruz gerçekten zor bir zamandan geçiyoruz ama hamile olanlar olarak iki kat zor durumdayız. Ben her gece uyurken şu zamanlar da doğum yapacak annenleri düşünüp onlara üzülüyorum hayatlarının en güzel gününü bu hastalığın stresiyle yaşıyorlar sevinçleri buruk kalıyor çok zor gerçekten allahım hepimizin yardımcısı olsun da bi an önce şu günleri atlatalım en az hasarla
Vaka sayısı İstanbul ve Ankara da çok diyorlar ama tabi ne kadar doğru bilinmez bende izmirdeyim burda da çok iç açıcı değil gerçi durumda allah sonumuzu hayır etsin ne diyelimİnşallah bir an önce biter bu virüs. İyice paniğe sevk ediyor bizi. Psikolojik midir nedir ağrı hissediyorum. Ben Ankaradayım. Özel hastaneler dahil dolmuş vaziyette deniyor. İnşallah herşey yolundadır.
Geçen instagramda gördüm, en çok vaka ankarada diye bi haberi. Umreden gelenlerinde çoğunluğu ankaraya getirildi. Allah sonumuzu hayır etsin.Vaka sayısı İstanbul ve Ankara da çok diyorlar ama tabi ne kadar doğru bilinmez bende izmirdeyim burda da çok iç açıcı değil gerçi durumda allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim
Canım Allah’a emanet ama en fazla İstanbul sonra Antalya ve Zonguldak geliyor. Yine de tedbir bizden taktir Allah’tanGeçen instagramda gördüm, en çok vaka ankarada diye bi haberi. Umreden gelenlerinde çoğunluğu ankaraya getirildi. Allah sonumuzu hayır etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?