- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #10.721
benimde içim hastane konusunda hiç rahat değil.pazartesi gününe o dediğim tıp merkezinden randevu aldım.hemde gitmişken ikili tarama için ne ücret alıyorlar nasıl oluyor onlarida sorarım.hiç olmadı ikili taramadan sonra kontrollere oraya giderim.şu ortalık düzelene kadar en azındanSokağa çıkma yasağı gelmez kızlar, gelmeyecek. İnsan hayatı çok ucuz çünkü. Ben kendi doktorumdan randevu bulabilirsem 3 hafta sonrası için ona gidicem. Bulamazsam bi özel merkez bulup ona gidicem. 2-3 hafta içinde virüsün gidişatı belli olur zaten iyice.
En çok vaka ankarada deniyor. Gitmesen mi acaba bi yere?benimde içim hastane konusunda hiç rahat değil.pazartesi gününe o dediğim tıp merkezinden randevu aldım.hemde gitmişken ikili tarama için ne ücret alıyorlar nasıl oluyor onlarida sorarım.hiç olmadı ikili taramadan sonra kontrollere oraya giderim.şu ortalık düzelene kadar en azından
canım zaten işe gelip gidiyorum.metro kullanıyorum.burası özel tıp merkezi ya çok gelen giden yoktur diye umuyorum.bebek iyimi çok merak ediyorum.hiç belirtim kalmadı çünküEn çok vaka ankarada deniyor. Gitmesen mi acaba bi yere?
maşallah canım.gözünüz aydın.Allahım sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallahSelamlar biz martin 20 sinde transfer olduk 26 sinda tahlil sunucumuz vardı ve yaptık çok şükür mutlu haberi aldık 6.5 yil sonra mutlu haberi aldık ilk denemde bizim sunucumuz 427.50 ❤❤❤
Benimde geçti belirtilerim. Mide bulantım çok hafifledi artık. Doğal zaten geçmesi. Ama sen bilirsin tabi rahat edemiyorsan git.canım zaten işe gelip gidiyorum.metro kullanıyorum.burası özel tıp merkezi ya çok gelen giden yoktur diye umuyorum.bebek iyimi çok merak ediyorum.hiç belirtim kalmadı çünkü
aynen canım içim hiç rahat değil.iyi olduğunu bilmem lazım.bunu düşünerek sürekli stres oluyorum.kafam hep onda.bende virüs yüzünden çok tedirginim.bilmiyorum yaaBenimde geçti belirtilerim. Mide bulantım çok hafifledi artık. Doğal zaten geçmesi. Ama sen bilirsin tabi rahat edemiyorsan git.
Zaten normalde ayda 1 kontrol deniyor son aylara kadar. Bende çok merak ediyorum. Şu virüs olayı olmasa 2 haftada 1 gidecektim hep.aynen canım içim hiç rahat değil.iyi olduğunu bilmem lazım.bunu düşünerek sürekli stres oluyorum.kafam hep onda.bende virüs yüzünden çok tedirginim.bilmiyorum yaapazartesiye kadar vazgeçmezsem giderim
tek zorluğumuz beklemek olur inşallah ne deyim.Zaten normalde ayda 1 kontrol deniyor son aylara kadar. Bende çok merak ediyorum. Şu virüs olayı olmasa 2 haftada 1 gidecektim hep.
Bende 13 nisana randevu aldım az önce. Gatadan aldım yine. Bütün kayıtlarım orada. Kadın doğum kliniği yeride değişti. Sakindi son gittiğimde. Son kontrol üstünden 3 hafta geçmiş olacak nasip olursa.. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Şu zor günlerde evlatlarımızı da bizide korusun inşallah.tek zorluğumuz beklemek olur inşallah ne deyim.
aminn canım aminnnnBende 13 nisana randevu aldım az önce. Gatadan aldım yine. Bütün kayıtlarım orada. Kadın doğum kliniği yeride değişti. Sakindi son gittiğimde. Son kontrol üstünden 3 hafta geçmiş olacak nasip olursa.. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Şu zor günlerde evlatlarımızı da bizide korusun inşallah.
Canım belirti azalıyor zaman geçtikçe çok normal. Zaten 12 haftadan sonra geçiyor çoğu belirti diyorlar. Hamileliğin 2. Trimesteri en rahat zamanları derler hep. Ferah tutalım içimizi.aminn canım aminnnnayy şimdide kasıklarımda batma oluyor.sanki ben burdayım iyiyim der gibi.öyle daraldım ki valla oturup ağlayasım var.akşam eve gidince eşimlede konuşayım o ne diyecek.o benim içim rahat etsin diye ne dersem tamam diyor.gerçek fikrini bi öğreneyim o derse onu yapcam bu sefer
benim indirdiğim bi uygulama var.orayı doktorun dediği haftaya göre ayarladım.ordada gün gün ne olup ne bitiyor yazıyor.ordakine göre 10 haftalık oldu.artık sıkıntılı dönemler geride kaldı.rahatlayabilirsin,bebeğin artık sım sıkı sana tutundu yazıyor.Canım belirti azalıyor zaman geçtikçe çok normal. Zaten 12 haftadan sonra geçiyor çoğu belirti diyorlar. Hamileliğin 2. Trimesteri en rahat zamanları derler hep. Ferah tutalım içimizi.
İlk riskli dönem 10 haftada bitiyor. 12 haftadan sonrada düşük riski önemli derecede azalıyor diye biliyorum. Ben gittiğimde 12+5 dedi doktor. İçime su serpildi, ikili testte iyi çıktı. Artık evham yapmak istemiyorum aslında.benim indirdiğim bi uygulama var.orayı doktorun dediği haftaya göre ayarladım.ordada gün gün ne olup ne bitiyor yazıyor.ordakine göre 10 haftalık oldu.artık sıkıntılı dönemler geride kaldı.rahatlayabilirsin,bebeğin artık sım sıkı sana tutundu yazıyor.
benimde ilk riskli dönemim geçmiş oldu artık.bende ikili tarama için gittiğimde 11+3 olcam.ikili taramadan da çok korkuyorum.hayırlısı artık.bencede artık evham yapma canım.Allahın izniyle artık seninle bebişin.❤İlk riskli dönem 10 haftada bitiyor. 12 haftadan sonrada düşük riski önemli derecede azalıyor diye biliyorum. Ben gittiğimde 12+5 dedi doktor. İçime su serpildi, ikili testte iyi çıktı. Artık evham yapmak istemiyorum aslında.
Canım benim doktorum da Ankara'da muayanesine gidiyorum ben şimdilik muayanesine 600 ikili test yapıldığında 800 lira dedicanım zaten işe gelip gidiyorum.metro kullanıyorum.burası özel tıp merkezi ya çok gelen giden yoktur diye umuyorum.bebek iyimi çok merak ediyorum.hiç belirtim kalmadı çünkü
Hiç korkma. Doktor bi inceleyecek birde kan alacak. Allahın izniyle güzel çıkar sonucun inşallah.benimde ilk riskli dönemim geçmiş oldu artık.bende ikili tarama için gittiğimde 11+3 olcam.ikili taramadan da çok korkuyorum.hayırlısı artık.bencede artık evham yapma canım.Allahın izniyle artık seninle bebişin.❤
özel muayeneye gidemem zaten şu an canım.bu özel tıp merkezi muayene için 105 lira aliyor.gidince ikili test ücretini de sorarım diyordum ama bu hafta corona virüs için kritik bi haftaymış dikkat edin diyorlar.randrvuyu iptal edebilirimCanım benim doktorum da Ankara'da muayanesine gidiyorum ben şimdilik muayanesine 600 ikili test yapıldığında 800 lira dedi
Aminn canım inşallah.yaş faktörü çok etkiliyor diyorlar ya onda korkuyorum.inşallah dediğin gibi güzel çıkar sonuçHiç korkma. Doktor bi inceleyecek birde kan alacak. Allahın izniyle güzel çıkar sonucun inşallah.
Şöyle arkadaşlar şunu atlıyor ilacın prespektüsünde ilaç bıtınce çekilme kanaması olur yazıyor zaten ama doktor rahım duvarı kalnlaşsn VS dıye başladı ise estrofem e ara vermeden kutu bıtınce arkasına yenı kutuya başlıyor adet gormuyorm bu tamamen doktorun verdiği kullanım şekline bağlı adet görüp görmemek benm bu ay bıttı ara verdım 9 gün gecti adet olmadım gecıkme yapıyormuş bazılarındaAy kafam çok karıştı canım estrofem engelliyor diye biliyorum ama adet olan da çok bakalım yaşayıp göreceğim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?